A+ A-

Kalandos nyár

Egy forró augusztus délután történt. Az volt életem legszebb nyara.
Három napom volt az indulásig. A sulival Siófokra utaztunk nyári táborozásra, s mivel korábban még soha nem jártam álmos kis városkám ódon falain kívül, ezért nagyon vártam már az indulás napját.
Meg is tettem minden óvintézkedést, hogy ne érhessenek meglepetések a későbbiek folyamán. Például már jó előre elmentem óvszert vásárolni, hogy majd ne ott kelljen rohangálni, ha esetleg......szóval......tudjátok, ha szükség lenne rá.
De, hogy egészen őszinte legyek, én is tisztában voltam azzal, hogy annak az esélye, hogy én lefektessek bárkit is, egy volt a millióhoz. De azért álmodoztam róla, hogy hátha meg talán, meg semmi se olyan lehetetlen mint amilyennek látszik. Hiszen én is férfi volnék vagy mi, és egy férfinál mindig kell legyen egy csomag óvszer. Elvégre sosem lehet tudni mit hoz az élet.
Szóval el is indultam egy fülledt augusztus délután, hogy megkeressem kicsiny, ám a mediterrán hangulatairól elhíresült városkám egyetlen szexshopját, és beszerezzek annyi gumit, amennyit csak el tudok fogyasztani egy hét leforgása alatt, ha úgy hozza az élet.
Azt tudtam, hogy valahol a Kereskedők háza nevű, multiplexnek éppen nem mondható bevásárlóközpontban van, csak ráakadni nem sikerült. Sokáig keresgéltem céltalanul, mígnem egy játékbolt mellett az alagsorban leltem rá nagy nehezen. Sajnos korábban sose jártam ilyen helyen, ezért izgalomtól remegő gyomorral, hosszas várakozás után nyitottam csak be. A bolt telis-tele volt különböző szexuális segédeszközökkel; vibrátorokkal, videókkal, szado-mazo cuccokkal - korbácsok, bilincsek, stb...-. Ám én úgy vettem észre, hogy döntően a nőket kiszolgáló eszközök voltak többségben. De, hogy a lényegre térjek, nekem mégsem ezeken akadt meg a szemem igazán, hanem a nekem háttal álló, és éppen az eladópultra hajoló szőke bombázón.
Illetve ha egészen le akarjuk szűkíteni a kört, akkor a miniszoknya alól elővillanó, fekete harisnya borította formás kis fenekén. Melybe mintha izzó parázzsal lett volna beleégetve: "Markolj belém". Azonnal játszani kezdtem gondolatban, hogy mi-mindent lehetne csinálni ezzel a csajjal.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.56 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2016. 10. 26. szerda 06:25
érdekes... és azt tudom mondani, hogy tetszett 8p
#7 feherfabia 2015. 10. 4. vasárnap 16:39
Nekem tetszett!
#6 A57L 2014. 08. 21. csütörtök 19:15
Szép történet,pár hibával.
#5 listike 2014. 02. 24. hétfő 19:24
Tetszett.
#4 papi 2013. 04. 10. szerda 05:53
A történet tartalma a lényeg.
#3 Szauron 2003. 06. 5. csütörtök 03:01
Értékelem inspiráló szavaid kedves Ildikó.
#2 Ildikó 2003. 05. 27. kedd 11:26
Az alapötlet jó, viszont sok a hiba, ismétled önmagad, illetve ellentmondásokba keveredsz! Ez sokat ront az élvezhetőségen! Azt javaslom, ha legközelebb írsz, olvasd el egyben az egészet és figyelj az ilyen hibákra, akkor akár tökéleteset is alkothatsz! 7-es
#1 Törté-Net 2003. 05. 25. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?