A+ A-

Anita bűnhődése 2. rész

Anita arra ébredt hogy a plafonon levő égő az arcába világított és kicsapódott az ajtó.
- Kelj fel te ribanc! - üvöltött rá a felügyelőnő.
A lány felkelt és megállt az ágy mellett.
- Térdre te kurva, elfelejtetted, hogy mit kell tenned ha bárki bejön hozzád? Majd emlékeztetlek rá.
A felügyelőnő kikapcsolta a lányt a falhoz rögzítő láncot és kitaszította a folyosóra, majd a szemben levő helyiségbe. Ez a szoba hasonlóan volt berendezve mint az a kínzókamra ahol előző nap meggyötörték. Az őr kinyitotta a csuklóbilincset, majd hátul ismét összezárta és a bilincsbe akasztott kampó és a csiga segítségével addig húzta felfelé a karjait amíg a felsőteste vízszintesen nem állt és az izületei nem kezdtek el recsegni. Ekkor krokodil csipeszeket tett Anita mellbimbóira és szeméremajkaira, azokra pedig súlyokat akasztott majd kiment a helyiségből.
Anita egyedül maradva ébredt fel egészen. A csipeszek nagy fájdalmat okoztak és ezt csak fokozta a kicsavart testhelyzet. Fázni kezdett. A kis ablakon keresztül látta hogy kint még mindig sötét van. Igyekezett minél kevesebbet mozogni, mert a legkissebb mozdulatnál is belengtek a súlyok és fokozták a fájdalmat. Hosszú idő után bejött a felügyelőnő és egyenként letépte a csipeszeket ami kegyetlen fájdalmat okozott, majd visszavitte a cellájába és lekapcsolta a villanyt.
Arra ébredt, hogy az arcába világít a villanykörte és egy, a cellában elhelyezett hangszóróból éles hang utasítja a felkelésre. Gyorsan engedelmeskedett.
- Mosakodj meg, majd térdelj az ágy mellé! - hallotta a hangot.
Pisilt, majd megmosta az arcát, összehajtotta a takarót az ágyon és felvette az előírt testhelyzetet az ágy mellett. Hosszú idő telt el, miközben egyre jobban fájt a térde. Óvatosan hátranézett, látta a kis ablakon keresztül, hogy odakint már világos van. Hallotta, hogy odakint nyílik egy ajtó, majd lánccsörgés hallatszott. A zajok közeledtek, majd kivágódott az ajtó és belépett rajta Zsuzsa és egy másik felügyelőnő.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.39 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 12. 4. csütörtök 06:03
Egynek elmegy.
#7 Lowlider 2006. 12. 13. szerda 18:12
Csatlakozok az előttem szólókhoz!
Mindennképp folytasd!
#6 Ildikó 2003. 05. 27. kedd 10:32
Nagyon durva!!!! Folytatást!!!!!
Szende: A szexhez nem sok, az izgatáshoz viszont annál inkább! Azt javaslom, ha nem izgatnak az ilyen történetek, amikor olvasod, akkor inkább hagyd ki őket, úgysem fognak tetszeni!
#5 GEB 2003. 05. 24. szombat 17:13
Nagyon jó történet és csak csatlakozni tudok TheChronic-hoz. Szende:Olvasd el az intézeti sztorikat, és azokhoz a jó történetekhez képest sokkal több a szex.
Nagyon várom a folytatást.Remélem 10ig meg sem áll.
#4 Bratyó 2003. 05. 23. péntek 19:52
Csak igy tovább.Remélem a folytatás durvább lesz.
#3 szende 2003. 05. 23. péntek 19:19
Ennek a történetnek mi köze a szexhez?
#2 TheChronic 2003. 05. 23. péntek 14:00
Nagyon jó,és egyre durvább.Azért szerencsére még messze áll az intézeti sztori borzalmaitól.Kicsit hosszabban is le lehetne írni a kínzásokat,az érzelmeket,így egy kissé sablonos,vagy inkább száraz.Ez persze nem jelenti,hogy ne várnám a folytatást.
#1 Törté-Net 2003. 05. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?