A+ A-

Erdei történet 2. rész

Már majdnem beesteledett mire Feri visszatért.
- Na hogy érzi magát az én kiskutyám?
- Nem valami jól, engedjen el. - válaszoltam, de bár ne tettem volna.
- Szóval feleselsz. Na ide figyelj te kis szuka! Először is szólíts uradnak, másodszor is rendesen felelj ha kérdeznek, de csak akkor. Viselkedj úgy, ahogy egy jólnevelt rabszolgához illik, különben nagyon megbánod. Megértetted?
- Megértettem, uram! - Válaszoltam
- Na, kezdésnek jó. De ezért a kis feleselésért megkapod a büntetésed. Akkor most nézzük mit is vettem.
- Gyere velem! - utasított, majd egy kb. két méter széles, három méter magas porolóhoz hasonló állványhoz vezetett. Itt lefektetett a földre, majd mind a két bokámra egy-egy szíjat kapcsolt, majd a szíjakra láncot akasztott. a láncok át voltak fűzve a szerkezet felső sarkainál, a másik vége pedig egy-egy csörlős szerkezethez kapcsolódott. Miután rámtette a láncokat elkezdte felhúzni a csörlőt. Ezáltal a lábaim emelkedtek, de egyúttal szét is nyíltak. Végül felhúzott a szerkezetre úgy, hogy fejem már nem érte a talajt, viszont a lábaim egészen szét voltak feszítve a mmgasban.
- Na ez a helyzet már jó lesz. - Közölte, majd elkezdte simogatni a puncimat. Ez egyszerre volt izgató és kelemetlen érzés is, mivel még soha nem voltam így kitárulkozva egy idegen előtt, s ráadásul a fejembe szállt a vér is, s emiatt szédültem egy kicsit. Ezt követően elővett néhány csipeszt és egy gyertyát. Ekkor nagyon megijedtem, mert nem tudtam, hogy mi a szándéka vele. Sajnos azonban hamar rájöttem. Egy csipesz került ugyanis a nagyajkamra. Ez borzalmasan fájt, s felsikoltottam.
- Ne nyavajogj, mert ha sokat nyafogsz, kétszerannyit rakok rá.- Közölte, majd folytatta a csipeszek felhelyezését. A nagyajkaimra minkét oldalra négy-négy csipeszt helyezett. Mikkor ezzel készen volt, elővette a gyertyát. Jól gondoltam. A gyertya a hüvelyembe került, és meg is gyújtotta.
- Először lámpásnak használunk, így kellően meggyötörve jobban élvezhetjük a dolgot. - Annál jobban jársz, minél kevesebbet ficánklosz. - Ezzel elment. Kb. öt perc mulva tért vissza három másik férfi és egy nő társaságában. Nekik meglehetősen tetszett szorult helyzetem, s ennyi idő alatt a gyertya is kezdett már olvadni. Megpróbáltam amennyire lehetett nem mozogni. De amikor meglátott az egyik férfi hangosan nevetett, majd odahajolt hozzám:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 03. 20. csütörtök 09:21
Ez már jobb lett.
#5 Bodinho 2005. 05. 15. vasárnap 15:20
Király *-os 10-es!!!
#4 Ildikó 2003. 05. 22. csütörtök 11:07
Én sem csalódtam! Bár nekem a vizelős dolgok nem annyira jönnek be, de izlések és pofonok, belefér, mert a többi igazán izgató! Csak így tovább!
#3 TheChronic 2003. 05. 21. szerda 13:08
Ez már durvább,de nagyon jó.Eddig imádom,nem akarok csalódni! Folytatást!
#2 Cic Imre 2003. 05. 21. szerda 07:35
Igazán remek - 10 pont. Nagyon tetszik a folytatás is, kellő "hangulatot" csinál. Már türelmetlenül várom a többi részt.
#1 Törté-Net 2003. 05. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?