A+ A-

Első együttlétünk Szilvivel

Szilvivel egy iskolai bál után jöttünk össze. Rövid kapcsolat után elhatároztam, hogy az ágyamban is kipróbálom. A barátnőm elég formás teremtés kerek mellei, kemény feneke igazán nekem való. Egy péntek este együtt szórakoztunk, miután felmentünk hozzám. Leültünk egymás mellé és csókolózni kezdtünk. Kezeim szoknyája alá tévedtek, egyre feljebb és feljebb csúszott a kezem és nagy örömömre nem volt rajta bugyi. Hevesen csókolóztunk majd a fülembe súgta, hogy ő is akarja, de azt is mondta, hogy még szűz. (Akkor még csak 17 éves volt.) Rövid játék után lekerült róla a felső rész na meg a melltartó is. Mondanom sem a szoknya sem volt rajta sokáig. Nagyon tűzben égett a drága. Az érintetlen kis puncija nagyon szép volt. Ujjaimat lassan a redők közé toltam majd le fel mozgattam.
A kis csaj már ennyitől olyat élvezett, hogy az hihetetlen volt számomra is.Azután ő következett. Szép lassan jött felfelé nyelvével, először csak körülnyalogatta golyóimat, majd beszippantotta a szájába, szopogatta mint egy nagyra nőt cukrot. Utána a rudamat vette kezelésbe, szép lassan engedte be a szájába és teljesen a tövéig lenyelte. (21 cm - t.)
Míg velem szemben térdelve szopott, én benyúltam a combjai közé és egész tenyeremmel a punciját simogattam, de nedves puncija könnyen megnyílt ujjaim előtt így egy ujjamat újra a puncijába mélyesztettem. Erre már abba hagyta a szopást, felültettem az ágyra és széttárt combokkal lefektettem. Egyre beljebb tuszkoltam az ujjam és igyekeztem a pinájának a falához nyomni ami látszólag nagyon jól esett neki. A második előjáték után duzzadó farkamat a puncijához illesztettem és elkezdtem mozgatni a redők között.
Egy rövid idő után egy lökéssel az egész farkamat bele vágtam. Óriásit ordított, persze hogy elfelejtettem, hogy még szűz volt mert már ez nekem rutinból jött. Lassan kijjebb húztam a farkam és lassan újra betoltam. Néhány lökés után elélvezett de én tovább folytattam míg tele nem élveztem a pináját. Kihúztam a lankadt farkamat belőle és mellé feküdtem. Ernyedt testét tovább izgattam majd felkeltünk együtt zuhanyozni kezdtünk. Fürdés közben egymást izgattuk majd "véletlenül" leejtette a tusfürdőt. Lehajolt érte evvel felkínálva nekem formás kis seggét. Lassan oda illesztetem a farkam és nyomni kezdtem. Miután tövig benne volt vártam egy kicsit míg ellazul és mozogni kezdtem benne.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.38 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 11. 20. hétfő 07:40
El lehetett olvasni, de nem volt érdemes. Főleg azzal ne etess, hogy egy szűz lány, miután ilyen durván elbántak vele, képes élvezni. Szerencsétlen csaj, jól megjárta - volna, ha nem kitaláció lenne az egész.
#7 vakon53 2016. 05. 22. vasárnap 13:29
Ellehetettolvasni.
#6 listike 2014. 03. 26. szerda 13:40
Értékelhetetlen.
#5 A57L 2014. 01. 1. szerda 04:38
Elmegy.
#4 papi 2013. 08. 20. kedd 08:03
hogy minek ír az ilyen?
#3 noname 2002. 11. 6. szerda 23:40
nalamsem :))
miert nincs nulla pont?
#2 Ödönke 2002. 08. 26. hétfő 00:30
Nem tudom valahogy nálam nem szokták tövig nyelni a szűzlányok
1 p
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?