A+ A-

Időtlen időkig 2. rész

...és állítom legfejlettebb hetedikese. Hirtelen gonosz vigyor ül ki az arcomra: Bori lesz a következő! Lehet, hogy csak 13 éves, de már most nagy kurva. Nem úgy ahogy a "nagy" lányok, mert Ő csak beszél róla, de tudomásom szerint szűz. De az egyik osztálytársammal, Győzővel fogadott, azaz nem fogadott, de az egyik délután megállapodtak, hogy ha Győző vesz neki egy perecet, akkor Bori 2 év múlva leszopja. Utólag Bori azt mondja, úgy számított, hogy Győző nem gondolja komolyan, vagy ha igen, akkor sem fog visszajönni két évvel a ballagás után, meg el is fogja felejteni. De Győző nem ilyen, csak ezt Bori nem tudta. Győzi felírta a szekrényére a pontos dátumot egy alkoholos filccel és a megállapodás pontos mibenlétét is, valamint szóban is terjeszti, úgyhogy szinte mindenki tudja már. Én nem tartom vonzónak, ha egy lány ilyen fiatalon ilyeneket csinál, de azért tagadhatatlanul felizgat. És ezért határozom el, hogy meg fogom kapni Borit. De csak "holnap", mert most nem bírnék ki több menetet. Ma úgyis más dolgom van: minél többet meg kell tudnom Ágiról (még abban sem vagyok biztos, így hívják-e), arról a 11.d-s lányról, aki szerintem a legjobb nő a suliban. Épp ezért tudtam, hogy soha nem kaphatom meg, mert nem vagyok egy Adonisz, de így, hogy pontosan úgy viselkedhetem, ahogy Ő a tökéletes pasit képzeli, már nem is tűnik olyan lehetetlennek.
-Szia Laciii!- szakítja félbe Bori az ábrándozásomat. Most gyorsan le kell ráznom, nincs kedvem hozzá.
-Szia Bori, nem kérsz egy perecet?- kérdem gonoszul mosolyogva.
-Bunkó!
-Csönd, mert kiszúrom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz- mondom nevetve, Ő megsértődötten elvonul. A nap hátralévő idejében Ágiról kérdezősködöm a suliban. Először egy osztálytársától megtudom a teljes nevét: Kerecsen Ágnes. Aztán sorban több fontos dolgot is: hogy Káposztesmegyeren lakik, és hogy a Lakkozó utcai Általános iskolába járt, a matek tagozatra. Ez azért fontos, mert 4 évvel ezelőttig én is ott laktam és alsóba én is abba a suliba jártam. Még az osztályfőnökét is ismerem, és néhány volt osztálytársára is emlékszem, de rá speciel nem. Lehet, hogy akkor nem nézett ki ilyen dögösen. Ez elég lesz arra, hogy szóba tudjak állni vele.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.94 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 csabika69 2008. 06. 8. vasárnap 14:40
Nagyon jó csak így továbbb...Várom a folyatást...pardon a folytatást... :) ;)
#9 aaa 2003. 06. 24. kedd 00:22
egyértelmű javulás az előzőhöz képest, gratula! csak azért 9es, mert nem tetszik a ponthajhász szöveged a végén, így elég sokan azért adnak sok pontot hogy folytasd, nem pedig mert megérdemli. további sok sikert!
#8 Skeramit 2003. 06. 11. szerda 22:55
Hello Robin!

Nem rossz a történet, de légyszi még az Anitát is vond be, kérlek. Nálam ez 10 pont.
#7 stabil 2003. 06. 1. vasárnap 12:42
végre hetero a top2! kéne még pár szavazat, hogy a top1 se leszbi legyen!
ez jobb mint az első, csak így tovább!
#6 Kenw 2003. 05. 23. péntek 23:25
Ugyes! nagyon jol le irtad az aktust es az is jo volt hogy rogton a lenyegre tert a tortenet 10 pont:)
#5 Ildikó 2003. 05. 23. péntek 15:01
Ügyes!!!! Nedvességi mutató: 10-es skálán 8! :)) De mivel jól is van megírva, megkapod a 10-est! Ez jobb mint az előző! Örömmel látom, hogy megfogadtad a tanácsokat!!!! Mééég!!!! Én szeretném ha azt az Ágit húznád fel!!! Naaa a kedvemért!!!
#4 Skyliner 2003. 05. 21. szerda 18:54
Ilyen jót már rég nem olvastam,remélem lesz még folytatás.10pötty
#3 TheChronic 2003. 05. 21. szerda 13:43
Te tényleg sok tévét nézel(és nem a Mickey egeret:D ),de ez a sztori már naccerű.Kellően tömör,fordulatos,és nagyon pornó.Jókor írtad,mert most nagyon a romantika dívik és ez jót tesz a változatosságnak.A kiscsaj,hát...én se vártam volna vele egy percig sem.De mondd csak,hogy tudtok annyit forgolódni egy budiban?!? Na jó,hagyjuk :)))
Köztünk szólva,ugye ezek a kiscsajok mind a kis osztálytársaidról lettek mintázva,akiket annyira de annyira meg akartál dugni,és itt most meg is teheted,mert "nincs vesztenivalód".Jól sejtem? Ez esetben veled tartok! :D
#2 Szmreko 2003. 05. 21. szerda 10:44
Azért a 13 éves kislányokat még békén kellene hagyni, de amúgy jó
#1 Törté-Net 2003. 05. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?