A+ A-

Megy a gőzös, megy a gőzös, Kanizsára... 2. rész

Összekaptuk hát magunk, épp időben, mert megjelent a kalauz, hogy leszállítsa az elbambult utasokat. A hátizsákom majdnem ott is felejtettem, még szerencse, hogy pont afelé az ajtó felé indultunk, ahol eredetileg ültem, és szemem elé került.
Bő húsz perc gyalogút volt a nő lakásáig, az állomástól cirka két kilométerre volt maga Nagykanizsa, ezen belül pedig a fő téren volt a lakás, rálátással a szökőkútra. Szépen, ízlésesen berendezett kis zug volt: két szoba, konyha, mellékhelység, fürdő. Nem túl tágas, de két embernek bőven elég - ennek ellenére Judit, mert mint később kiderült, így hívták útitársam, egyedül lakott itt.
Az egész lakás a sötét s világos színek érdekes keverékében tündökölt: a fehér falakhoz ébenfa italos-szekrény, már-már kékbe hajló bőr huzatú kanapé, egy hintaszék, fotel, a szoba közepén pedig üveg asztal, fekete kerettel. A hálószoba kicsit más volt, ott inkább a vadság dominált: a falakon modern festmények és különböző együttesek poszterei (örömmel állapítottam meg a Nightwish poszter láttán, hogy zenei ízlésünk legalább néhány ponton egyezik). A keskeny ágy a fal mellett, feje mögött egy íróasztal - világosabb fából, előtte szék helyett egy puha puff. A másik fal mellett állt egy szekrény, fiókokkal alul, s ajtóval felettük. Judit bőszen magyarázta közben, hogy mit hol tart:
- Fehérneműk, már ami van, mert, hogy őszinte legyek, legszívesebben e kínzóeszközök nélkül járok-kelek, a középső fiókban vannak. Az alsóban mindenféle személyesebb dolgot tartok, meg a pasi-fogó ruháimat...
- Pasi-fogó ruhák??
- Aha! Csak nem kíváncsi lettél rá? - mosolygott - Gyere, megmutatom hol a fürdőszoba. Te fürödj le, addig én elpakolok, és eldöntöm, megmutatom-e.. Téged már nem kell elfogjalak, ugyebár..
Átkalauzolt hát a fürdőbe - szépen csempézett szoba, a csempéken egy igencsak szemrevaló hölgy meztelen képe...
- Tetszik? - kérdezte, s válaszom meg sem várva folytatta - Az ex-barátnőmről készítette egy ismerősöm. Az ő fürdőszobájában pedig az én képem díszelgett a csempéken... - gondolkodott egy kicsit, majd hozzátette - Azért ne nagyon figyelj rá, mert szükséged lesz ma még a fegyveredre, nem kéne feleslegesen elpazarolni a töltényeket, jó?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.9 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2015. 07. 13. hétfő 04:22
Ez már jobb.
#8 genius33 2013. 03. 21. csütörtök 08:56
Az első rész jobban tetszett.
#7 TheChronic 2003. 05. 15. csütörtök 18:59
Thael: el is várom,hogy ne hagyd ennyiben! Nagyon benne van a folytatás!
#6 Thael 2003. 05. 15. csütörtök 13:56
Hmm... Majd akkor talán a harmadik lesz a legjobb... elvégre három a magyar igazság! :)
#5 Ildikó 2003. 05. 14. szerda 16:43
Chronic: Kinek a pap, kinek a papné! :)
Nem rossz ez sem, de nekem valahogy az első jobban tetszett! Életszerűbb volt, vagy nem is tudom! De ez is nagyon izgató!!
#4 TheChronic 2003. 05. 14. szerda 14:29
Szuper a történet! Nagyon jók a leírások,csak mintha kezdene kissé tárgyilagossá válni! Vagy csak azért tűnik így,mert már a felénél "szünetet tartottam"? :D
Nos,Ildikó,ami a puszit illeti...
#3 TheChronic 2003. 05. 14. szerda 14:25
Volt olyan lány,aki arra bukott,hogy a punciját ujjazzák és mélyen a fenekében van egy nyelv.Mások pont fordítva szeretik.
#2 Ildikó 2003. 05. 14. szerda 13:28
Szia Thael! Még nem olvastam a történetet, sajnos most nagyon kevés időm van! De még ma délután elolvasom igérem és az e-mailedre is válaszolok, amint lesz időm!
Pusza!
#1 Törté-Net 2003. 05. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?