A+ A-

Egy szép nap

Ez egy kitalált történet! Csak az én agyam szüleménye, bár ne így lenne! :)
A szemközti házban lakó lányról lesz szó ebben a történetben aki egy gyönyörű hosszúcombú szőkeség. Imádtam ahogy viselte a haját, soha nem kötötte kontyba vagy ilyesmi mindig hagyta kibontva. Megőrjített a lány szép kerek melle, formás gyönyörű fenék, baba arc és még csak 19 volt.
Egyik nap találkoztunk az utcán és bár félve egy kicsit de rákérdeztem, hogy nem-e lenne kedve eljönni velem egy buliba. 22 éves vagyok de egy kicsit félszeg, főleg ha ilyen lányról van szó mint ő akit hívjunk csak Lindának. Szóval megkérdeztem és nagy meglepetésemre igent mondott, majd szétvetett az öröm. Mondanom sem kell, hogy hogy kapkodtam milyen cuccban is néznék ki jól. Aztán végül úgy 8 körül találkoztunk a háza előtt és indultunk a buliba. Egész úton Lindára gondoltam és álltam mint a cövek. Nagyon jól nézett ki abban a kis rózsaszín miniszoknyában és a kis toppban. Meleg volt így nem kellett nagyon felöltözni, rajtam is csak egy poló volt. Azelőtt mindig rá gondoltam maszturbálás közben és most itt van velem egy szál miniben, alíg bírtam ki, hogy el ne élvezzek a gatyámba. Próbáltam elhesegetni a gondolatát is magamtól milyen szép is lehet a puncija. Bár nem ő az első nőm mégis reszkettem, hogy mit tegyek de végül is úgy döntöttem próbálom leplezni és adom magam amennyire csak lehet.
Így is lett. Odaértünk, bementünk. és próbáltam szórakoztatni. Általában a lányok szerint jó a humorom de most úgy éreztem, hogy minden poénom rossz volt, bár Lindának ránézésre tetszettek. A bulira magára nem igazán tudtam figyelni hiszen végig Lindán járt az eszem. Jól táncolt, ritmusosan mozogtak a mellei is, akárcsak ő. A farkam állt is, mondanom sem kell. Már jóideje ment a buli amikor kérdeztem tőle, hogy mit iszik colát vagy netán valami ütősebbet !? Hírtelen Linda rávágta tequilát kér tisztán és egy üveg piros Bacardit, gondoltam jó így hátha megteszi azt amire mindig is vágytam. Én persze véletlenül egy üveg pezsgőt is hoztam magammal. Megittuk nem is volt hosszú idő míg minden elfogyott. Ezek után már csak két üveg vizet ittunk meg.
Nagy volt a hőség bent a teremben ezért kérdeztem nem-e megyünk ki egy kicsit sétálni a friss levegőre. Neki is ez volt a véleménye és mentünk. Kint mikor sétáltunk eleinte csak a szokásos kérdesek és válaszok voltak, majd megkérdezte járok-e most valakivel. Nem, mondtam neki majd azonnal visszakérdeztem és te? Ő sem, gondoltam itt az alkalom. Mindig váltogatta a fiújait elég gyorsan. Megis kérdeztem, hogy mikor vesztette el a szüzességét és mondta, hogy "nem rég kb 1 éve". Kérdeztem tőle még egy két felvezető kérdést majd a témára tértem és megkérdeztem, hogy lenne-e kedve a szexhez velem. Óriási meglepetésemre azt mondta, hogy igen nagyon is. Ekkor viccesen megemlítettem neki, hogy sokszor rá gondolok amikor verem, ezt ő egy mosollyal nyugtázta. A következő kérdése csak az volt, hogy nálam vagy nála ? Irány hozzám mondtam mosolyogva és már mentünk is.
A buszon hazafelé az ölemben ült és csókolgattam a nyakát, a vállát és a kezemmel cirógattam a kezét, a combját amit csak értem. Már alig vártam, hogy a szábámban legyünk és magamévá tegyem. A lakásba érve lekapkodtam a ruháimat és csókoltam ahogy csak tudtam, piciket haraptam az ajkaiba is és ez nagyon tetszett neki. Utána nekiálltam a szép lassú előjátéknak melynek kezdete a ruhalevétel volt. A szájától indultam lefelé a nyakán, finoman nyaldostam csak lassan csináltam nem akartam elsietni. Már teljesen álltak a bimbói a mellein amikor én lehámoztam róla a felsőt és kezelésbe vettem. Először finom lágy érintéseket használtam majd elkezdtem nyalogatni is, késöbb kicsit bele-bele haraptam. Ez izgatta is mert ilyenkor rándult egyet a teste.
Folytattam a mellein a játékot a nyelvemmel. Nyaldostam a szép nagy bimbijeit olyan gyönyörű mellei voltak pont jól kézre álltak és jól lehetett szívni mint egy csecsemő. Teljesen bevoltam már izgulva, alig tudtam türtőztetni magam. A melleivel foglakoztam még egy kicsit de már a bal kezem lefelé matatott a combjai felé. Nem akartam még a punihoz érni nehogy elsiessek valamit is. A nyelvemmel is utól akartam érni magam ezért a mellek után elkalandoztam lefelé a hasához, itt is időztem egy kicsit. A nyelvem hegyével cirógattam a köldökét ahol egy pirszing is volt neki. Majd nagy csókokkal haladtam a mini felé. Kézzel lehúztam róla a szoknyát nagy megelégedésére. Itt még rajta a volt a tangája ami egy kis csipkés darab volt és épphogycsak a lényeget fedte. A combjait csókoltam és a kezemmel a hátsóját fogdostam. A kezem fel-le siklott a fenekén és a combján. A testét egy kicsit megemelte így segítette a lenti mozgásomat.
Nagyon értett a szexhez vagy csak ösztönös mozgás volt, ki tudja !? A tangát is lehúztam kis idő múlva és ott volt amire már annyiszor gondoltam a hamvas és szép puncija. Ekkorra már jó nedves volt így a nagyajkai már teljesen szétnyiltak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.25 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 05. 4. szerda 15:02
Ildikónakvanigaza.
#4 listike 2013. 12. 25. szerda 08:09
Egész jó.
#3 feherfabia 2013. 12. 19. csütörtök 05:58
Nem rossz! Fojt.köv.
#2 Ildikó 2003. 05. 13. kedd 13:04
A sztory jó lenne, de a stílus borzalmas, ne haragudj. Van még mit csiszolni!
Mellesleg semmi "malacság" nem volt benne! Nálam egy ilyen kefélés mindennaposnak számít és szerintem nem vagyok vele egyedül.
#1 Törté-Net 2003. 05. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?