A+ A-

Egy szép nap

Ez egy kitalált történet! Csak az én agyam szüleménye, bár ne így lenne! :)
A szemközti házban lakó lányról lesz szó ebben a történetben aki egy gyönyörű hosszúcombú szőkeség. Imádtam ahogy viselte a haját, soha nem kötötte kontyba vagy ilyesmi mindig hagyta kibontva. Megőrjített a lány szép kerek melle, formás gyönyörű fenék, baba arc és még csak 19 volt.
Egyik nap találkoztunk az utcán és bár félve egy kicsit de rákérdeztem, hogy nem-e lenne kedve eljönni velem egy buliba. 22 éves vagyok de egy kicsit félszeg, főleg ha ilyen lányról van szó mint ő akit hívjunk csak Lindának. Szóval megkérdeztem és nagy meglepetésemre igent mondott, majd szétvetett az öröm. Mondanom sem kell, hogy hogy kapkodtam milyen cuccban is néznék ki jól. Aztán végül úgy 8 körül találkoztunk a háza előtt és indultunk a buliba. Egész úton Lindára gondoltam és álltam mint a cövek. Nagyon jól nézett ki abban a kis rózsaszín miniszoknyában és a kis toppban. Meleg volt így nem kellett nagyon felöltözni, rajtam is csak egy poló volt. Azelőtt mindig rá gondoltam maszturbálás közben és most itt van velem egy szál miniben, alíg bírtam ki, hogy el ne élvezzek a gatyámba. Próbáltam elhesegetni a gondolatát is magamtól milyen szép is lehet a puncija. Bár nem ő az első nőm mégis reszkettem, hogy mit tegyek de végül is úgy döntöttem próbálom leplezni és adom magam amennyire csak lehet.
Így is lett. Odaértünk, bementünk. és próbáltam szórakoztatni. Általában a lányok szerint jó a humorom de most úgy éreztem, hogy minden poénom rossz volt, bár Lindának ránézésre tetszettek. A bulira magára nem igazán tudtam figyelni hiszen végig Lindán járt az eszem. Jól táncolt, ritmusosan mozogtak a mellei is, akárcsak ő. A farkam állt is, mondanom sem kell. Már jóideje ment a buli amikor kérdeztem tőle, hogy mit iszik colát vagy netán valami ütősebbet !? Hírtelen Linda rávágta tequilát kér tisztán és egy üveg piros Bacardit, gondoltam jó így hátha megteszi azt amire mindig is vágytam. Én persze véletlenül egy üveg pezsgőt is hoztam magammal. Megittuk nem is volt hosszú idő míg minden elfogyott. Ezek után már csak két üveg vizet ittunk meg.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.25 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 05. 4. szerda 15:02
Ildikónakvanigaza.
#4 listike 2013. 12. 25. szerda 08:09
Egész jó.
#3 feherfabia 2013. 12. 19. csütörtök 05:58
Nem rossz! Fojt.köv.
#2 Ildikó 2003. 05. 13. kedd 13:04
A sztory jó lenne, de a stílus borzalmas, ne haragudj. Van még mit csiszolni!
Mellesleg semmi "malacság" nem volt benne! Nálam egy ilyen kefélés mindennaposnak számít és szerintem nem vagyok vele egyedül.
#1 Törté-Net 2003. 05. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?