A+ A-

Álomhajó 2. rész

Az évek alatt más érdekes dolgok is történtek velem, míg a hajón dolgoztam. Egy alkalommal kicsit késve érkeztem vissza a hajóhoz, már javában szálltak be az utasok. Én próbáltam közéjük vegyülve bejutni, nehogy a főnököm észrevegye, hogy elkéstem, mert a személyzetnek mindig már korábban fönt kell lennie a hajón, mielőtt az utasok megérkeznek. Ahogy beértünk a hall-ba, ahol a recepció is volt, intettem az ott levő stewardnak. Szerencsére ismerős volt, így csak mosolygott egyet, sőt azt is megmutatta, hogy merre van a főnököm.
Én az ellenkező irányba indultam. Vesztemre nem figyeltem, és belebotlottam valakibe, akit épp hogy csak sikerült elkapnom el ne essen. Mire felnéztem egy húszas évei elején járó fiatal szőke lány állt előttem. Hirtelen nem tudtam semmit mondani, ekkor egy idősebb férfi lépett mellém, gondolom az apja:
- Na, de fiatalember.
- Elnézésüket kérem, nem voltam kellő tekintettel. - próbáltam udvarias lenni. A lány közben csak mosolygott a zavaromon. A férfi hezitált egy pillanatig, majd megszólalt:
- Rendben van. Menjen a dolgára. - mondta felsőbbrendűen.
- Jó utat! - mondtam, és elinaltam a tetthelyről. Egy picit azért bosszús voltam, hogy lehet valaki ennyire lenéző. Kicsit messzebbről még visszafordultam. Tényleg szép lány. Ahogy láttam a szülőkkel utazott, és egy másik fiatal pár volt mellette. A lány arra fordult, amerre eltávolodtam, és megint mosolygott látva, hogy őt figyelem. Nagyon igéző szemei vannak. Gyorsan elfordultam, és siettem a szálláshelyemre.
Ezen az úton már a hajón levő egyik ruhaboltban dolgoztam. Ez már sokkal jobb állás volt, mint az első utakon a souvenir boltban.
Tulajdonképpen így haladtam fölfelé a ranglétrán. Több volt a fizetés, és a munka is kevesebb volt. A másnap reggel már rögtön szolgálatban talált. Szerencsére, csak egy-két ember fordult meg, így tudtam még egy keveset pihenni. Délelőtt ki jön be a boltba, alig hittem a szememnek, a tegnapi szőke lány, és a másik fiatal lány, aki még velük volt:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.7 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 12. 16. szombat 13:13
Nem vagyunk egyformák. Én nem szeretem sem a borostás puncit (vagy legyen sima, vagy szőrös), sem a szilikon mellet. És nem szeretek ráélvezni sem a partneremre. Inkább valahol benne...
#7 A57L 2016. 06. 2. csütörtök 04:11
Na ez már élvezetesebb.
#6 listike 2014. 06. 15. vasárnap 10:23
Jó volt.
#5 Billy 2004. 01. 27. kedd 10:05
Paja:

Szerintem naponta egyszer kellett a két nőt nem kétszer! Azt meg szerintem minden egészséges férfiember elbír...
#4 Skeramit 2003. 05. 11. vasárnap 00:06
Nem rossz.
#3 Ildikó 2003. 05. 9. péntek 14:08
Én is szeretem a hajóutakat? Melyik hajón is dolgozol? :)))
#2 Paja 2003. 05. 9. péntek 13:44
Gondolom, a szomszéd boltban volt elég óvszer, de naponta két nőt, kétszer, nem csak óvszer, hanem fantázia kérdése is. Igaz is, mennyi ideig tartott az út?
#1 Törté-Net 2003. 05. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?