A+ A-

Egy történet egy rabszolga álmairól 2. rész

A kertben a két gyönyörű vendég Úrnő leveti csizmáját ( persze a szolga segítségével) és felvesznek mind a ketten egy egy tűsarkú szandált, amiben nagyon izgatóan néznek ki. Az Úrnőm közben beszaladt valamiért a házba nem tudom miért; de nagyon rossz előérzetem van. A két Úrnő eközben már igyénbe is veszi a hátamat, mint lábtartójukat miközpen ők napoznak félmeztelenül két nyugágyon, ettől persze elkezd merevedni a farkam, amit Leila Úrnő azonnal észre is vesz, ( bár nem tudom honnan) és szól a testvérének:
- laura ez a szemét kis pondró felizgult...
- Akkor rúgdossuk meg- mondja gúnyos mosojjal az idősebbik lány, majd mind a ketten elkezdenek rúgni tiszta erőből, eddig még élvezem is a dolgot, de egyszer csak a leila csizmái által hagyott sebeimből az egyik el kezd nagon fájni és ekkor megjelenik az Úrnőm is egy billogzóval a kezében, ami egy Zs betűt formáz. Súg valamit a másik két lány fülébe mire az egyikőjük a kezeimet a másikójuk a lábaimat szorítja le teljes erejéből... Égető fájdalmat érzek és minden elsötétül...
Körülbelül két óra elteltével egy kinzókamrában ébredek fel, egy kaoldába zárva, nem látok hátra, de érzem, hogy a sebeimet lekezlték és bekötözték... Nem tudok sokáig gondolkodni, mert nyíilkaz ajtó és a hármó Úrnő lép be rajta: Laurán combig érő fekete bőr tűsarkú csizma, egy piros mini szoknya, egy bőr melltartók és két fekete selyem kesztyű van, Zsuszi öltözete ugyan ilyen csak rajta nincs kesztyű és leilán egy sima tűsarkúvan és semmi más. Végül Zsuszi riaszt fel a pillanatnyi ábrándozásomból:
- A feladatot egyszerű lesz ki kell elégítened mind a hármunkat, de csak a nyelvedet használhatod, ja és még egy apróság mind ezt háromszor.
A kört laura kezdi odajön hozzám először végig simít a hátamon majd, egy hirtelen mozdulattal a combobba vájja tűsarkajit, ha akarnék se tudnék kiabálni, mert az Úrnő már odahúzza a fejemet a nemiszervéhez és én szorgalmasan nyalok. Leila Úrnő következik ő pont olyan messzire áll, hogy ne érjem el a nyelvemmel és amikor kb. 10 másodperce semmi nem töröténik két hatalmas pofon csattan az arcomon majd Leila is közelebb lép, majd 10 percnyi nyalás után, hangosan elér a csúcsra. Az Úrnőm csak odalép azt súgja a fülembe, hogy jól van rabszolga majd benyúl a gatyámba és rámarkol a golyóimra és én így nyalom, amíg egy 20 perc után mind a ketten el nem élvezünk...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.29 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 A57L 2014. 03. 19. szerda 05:50
A folytatás sem jó.
#12 TheChronic 2003. 05. 8. csütörtök 20:27
Nem baj,hogy a többit elírtad,csak a nevem lenne jó :(
Nem a mellébeszéléssel van a baj,hanem a koncepció és a stílus! OLVASS! Föleg azokat amiket ajánlottam! Addig minden kritika hiába!
#11 rabszodosz 2003. 05. 8. csütörtök 19:11
ezt is elírtam a francba:)))
#10 rabszodosz 2003. 05. 8. csütörtök 19:10
The Chroninc megírtam a 3. részt is, és elfogadom az építőjellegű kritikádat, de remélem, hogy a harmadik rész jobban fog tetszeni...
Abban már nincs mellébeszélés ( csak annyi, hogy folyt. köv.)
Ja és még egy dolog nem kérek több pozitív véleméynt...
#9 TheChronic 2003. 05. 8. csütörtök 17:33
Ne folytatsd.Föleg azt ne,hogy "sok pozitív véleményt kérek,bla-bla".Mégis mire kérsz pozitív véleményt? Olvasd el pl.az "Igazgató"-t,vagy a "Helena-jégkocka"-t és rájössz,hol van a standard.Hosszabban,részletesebben,normális helyesírással és...na mindegy,szóvalj próbálj fejlödni,és jönni fognak a pontok,ne aggódj.Nehogy sértésnek vedd,építö jelleggel írtam.És tényleg olvass,sokat segíthet ez a két sztori.
#8 jancsika 2003. 05. 7. szerda 22:16
most látom csak, hogy nem voltam túl eredeti, de a véleményemet fenntartom...
#7 jancsika 2003. 05. 7. szerda 22:15
tényleg kicsit rövidke a történet és egy kicsit felületes is. Azért várom a folytatást!
#6 rabszodosz 2003. 05. 7. szerda 19:59
Jön a folytatás és próbálok majd ügyelni a helyesírásra is:)
#5 John 2003. 05. 7. szerda 18:11
Szerintem is jó de sajnos túl rövid.
De azért várjuk a folytatást! Hajrá!
#4 krisz 2003. 05. 7. szerda 08:16
Jó csak túl rövid
#3 Gábor 2003. 05. 7. szerda 06:49
Hát, igen!
Sokat levon a dolog élvezhetőségéből! Pedig nem lenne rossz!
Azért folytasd!:-)
#2 2003. 05. 7. szerda 02:37
Hejesirrás???
#1 Törté-Net 2003. 05. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?