A+ A-

Édes erőszak

Ott álltam a barátnőmtől kölcsönkért kéróban és mosogattam magunknak még 2 poharat. Kolos mögém lépett és gyengéden átkarolta a derekam, másik kezében egy pohár pezsgő. Durván ellöktem, hisz nem szeretkezni jöttünk. Dühös voltam rá, megtudtam hogy viszonya van valakivel. Én 19 voltam, ő 43, töriből korrepetált, így ismerkedtünk meg, 2 évvel ezelőtt. Nagyon jó pasi volt, elvált, 190 cm nagyon vékony és izmos, kék szem, fekete haj, 23 cm farok.
Semleges területen akartam vele beszélni, ezért nem mentünk hozzá, mert akkor biztos hancúrozás lesz a vége. Mindig is izgattak az idősebbek, vele maximális biztonságban éreztem magam, elgyöngültem valahányszor rámnézett.
Most akartam vele szakítani a nőügye miatt. Már mind a ketten elég rendesen becsíptünk.
Végeztem a poharakkal és leültem mellé a kanapéra, direkt nem vettem föl semmi kihívó ruhát, nem akartam, hogy biztatásnak vegye, vagy letámadjon. Egy piros kockás rövid ujjú ing és egy fehér lenvászon nadrág volt rajtam. Kolos részeg tántorgással elindult a mosdó felé és útközben átesett a kinyújtott lábamba, szerencsésen visszanyerte egyensúlyát de a pezsgőjét sikerült rámöntenie.
- Jajj, bocs ne haragudj - makogta részeg vigyorral és fölkapta az asztalról azt a törlőruhát, amivel a pezsgőt nyitottuk. Rögtön kezelésbe vette a melleimet az ingen keresztül.
- Jobb lesz, ha leveszed - javasolta az ingemre bökve.
Ismét eltoltam ma már isten tudja hányadszorra, de ő nem hagyta magát és mikor fel akartam ülni hátra lökött. Rájöttem, hogy nem is annyira részeg, mint amennyire eljátsza. A kerevet bal sarkán birkóztunk, éreztem az illatát, teljesen leszorított a csípőjével. Észrevettem a merevedését a vékony nyári nadrágján keresztül.
- Kívánlak - suttogta rekedten a fülembe - Meg akarlak kúrni
- Ne, kérlek ne - fogtam könyörgőre a dolgot és kezdtem komolyan megijedni.
Megkarmoltam, csak a kezeimet tudtam használni, mivel a súlya teljesen leszorította a lábam. Nagyon erős volt, végülis ez volt az egyik dolog ami megfogott benne annakidején. Piros csíkok maradtak az arcán a körmöm (örültem, hogy hosszúak) nyomán és némelyikből már szivárgott is a vér. Ő csak mosolygott és egy percre sem lazult a szorítása. Mögöttünk a kanapé mellett volt nyitva a táskája, benyúlt és kirántotta majd egyetlen mozdulattal rám kattintott egy igazi rendőrbilincset, amit az egyik barátja szerzett Kolosnak és gyakran használtuk szexuális segédeszközként. Elég intenzív volt a nemi életünk, rengeteg vibrátorral, anál - golyócskával, kísérleteztünk már. Teljesen ki voltam szolgáltatva neki, kezeim a fejem fölött kinyújtva, összebilincselve, csak harapni tudtam, de erre nem volt lehetőségem. A szemembe nézett és erősen megrántotta az ősrégi, bátyámtól örökölt ingemet, ami azonnal engedett és több helyen is elszakadt. Nem volt rajtam melltartó, ott álltak az arcától pár centire az alma formájú melleim a hatalmas sötét barna bimbóudvarral. Kolos felsóhajtott és talán a megérintett lehelete, talán az ablakon beáramló hideg levegő miatt a bimbóim azonnal megmerevedtek. Rám nézett fátyolos szemmel és éreztem, hogy a farka várakozón lüktet egyet. Könyörögtem neki, de nem használt, lehet hogy csak még jobban felizgatta. Megfogta a jobb mellem és erősen megszorította, a gombocskám engedelmesen simult tenyerébe.
- Kirúghatsz, de utoljára még az enyém leszel - nyögte teljesen bepörögve és hogy nyomatékosítsa a dolgot kissé felemelkedett és elkezdte kigombolni a nadrágomat. Kihasználtam a lehetőséget, hogy kicsit szabadabban lélegezhetek és mozoghatok megpróbáltam felhúzni a lábam, hogy ellökhessem magamtól. A nadrágot sikerült letépnie, már csak a tanga volt hátra. Nem tudtam mozogni, mert ismét ránehezedett a lábamra, az egyik combjával az egyik, a másikkal a másik combomat szorítva. Villámgyorsan kigombolta és letépte a nadrágját az alsóval együtt és félrehúzta a résből a bugyim.. A hatalmas farka ott lebegett a szám előtt, vastag kék erekkel, csodaszép makkal, nedvesen. Kolos imádta, ha szopom, azt mondta sosem csinálta még senki ilyen jól előttem és én imádtam csinálni, felizgatott ahogy néz közben, ahogy nyögdécsel, élvezi, mindennél jobban szerette az orális szexet és én is jobban szerettem mint bármi mást, bár a szeretkezés is isteni volt vele.
Megkértem, hogy még egyszer gondolja át, ez bűncselekmény, ezt én nem akarom és soha többé nem lát, ha ezt most megteszi. Azt mondta, nem érdekli. Automatikusan közeledett az ajkaim felé, hiszen így kezdtünk minden előjátékot, de az utolsó pillanatban eszébe jutott, hogy milyen helyzetben vagyunk és nem tette.
- Nagyon szeretném a szádba adni, de félek, hogy kárt teszel benne.
Nagyon dühös voltam, akkorra már elmondtam mindennek és tudta, hogyha megpróbálja leharapom azt a gyönyörű dákót. Így lejjebb csúszott és szeméremajkaim közé illesztette magát. Ekkor már üvöltöttem, de nem tudtam, hogy hallja- e egyáltalán valaki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.76 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2018. 01. 21. vasárnap 09:23
Egészségedre!
#7 A57L 2016. 06. 13. hétfő 04:52
Én jónak értékelem.8P
#6 zsuzsika 2014. 12. 4. csütörtök 08:46
Közepes.
#5 gladia 2003. 05. 10. szombat 23:06
hja....lennék a csaj hejében...
#4 Chris 2003. 05. 5. hétfő 22:02
Kérdés bolondemberhez:
Ez most pozitív, v. negatív hááááát?

pussyGirlnek:
tényleg tuti a Kolos. :-)))))
#3 pussyGirl 2003. 05. 4. vasárnap 21:14
hm... nem rossz ez a Kolos gyerek. En is megbasznam
#2 bolondember 2003. 05. 4. vasárnap 00:34
hááááát....
#1 Törté-Net 2003. 05. 3. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?