A+ A-

Édes erőszak

Ott álltam a barátnőmtől kölcsönkért kéróban és mosogattam magunknak még 2 poharat. Kolos mögém lépett és gyengéden átkarolta a derekam, másik kezében egy pohár pezsgő. Durván ellöktem, hisz nem szeretkezni jöttünk. Dühös voltam rá, megtudtam hogy viszonya van valakivel. Én 19 voltam, ő 43, töriből korrepetált, így ismerkedtünk meg, 2 évvel ezelőtt. Nagyon jó pasi volt, elvált, 190 cm nagyon vékony és izmos, kék szem, fekete haj, 23 cm farok.
Semleges területen akartam vele beszélni, ezért nem mentünk hozzá, mert akkor biztos hancúrozás lesz a vége. Mindig is izgattak az idősebbek, vele maximális biztonságban éreztem magam, elgyöngültem valahányszor rámnézett.
Most akartam vele szakítani a nőügye miatt. Már mind a ketten elég rendesen becsíptünk.
Végeztem a poharakkal és leültem mellé a kanapéra, direkt nem vettem föl semmi kihívó ruhát, nem akartam, hogy biztatásnak vegye, vagy letámadjon. Egy piros kockás rövid ujjú ing és egy fehér lenvászon nadrág volt rajtam. Kolos részeg tántorgással elindult a mosdó felé és útközben átesett a kinyújtott lábamba, szerencsésen visszanyerte egyensúlyát de a pezsgőjét sikerült rámöntenie.
- Jajj, bocs ne haragudj - makogta részeg vigyorral és fölkapta az asztalról azt a törlőruhát, amivel a pezsgőt nyitottuk. Rögtön kezelésbe vette a melleimet az ingen keresztül.
- Jobb lesz, ha leveszed - javasolta az ingemre bökve.
Ismét eltoltam ma már isten tudja hányadszorra, de ő nem hagyta magát és mikor fel akartam ülni hátra lökött. Rájöttem, hogy nem is annyira részeg, mint amennyire eljátsza. A kerevet bal sarkán birkóztunk, éreztem az illatát, teljesen leszorított a csípőjével. Észrevettem a merevedését a vékony nyári nadrágján keresztül.
- Kívánlak - suttogta rekedten a fülembe - Meg akarlak kúrni
- Ne, kérlek ne - fogtam könyörgőre a dolgot és kezdtem komolyan megijedni.
Megkarmoltam, csak a kezeimet tudtam használni, mivel a súlya teljesen leszorította a lábam. Nagyon erős volt, végülis ez volt az egyik dolog ami megfogott benne annakidején. Piros csíkok maradtak az arcán a körmöm (örültem, hogy hosszúak) nyomán és némelyikből már szivárgott is a vér. Ő csak mosolygott és egy percre sem lazult a szorítása.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.73 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2016. 06. 13. hétfő 04:52
Én jónak értékelem.8P
#6 zsuzsika 2014. 12. 4. csütörtök 08:46
Közepes.
#5 gladia 2003. 05. 10. szombat 23:06
hja....lennék a csaj hejében...
#4 Chris 2003. 05. 5. hétfő 22:02
Kérdés bolondemberhez:
Ez most pozitív, v. negatív hááááát?

pussyGirlnek:
tényleg tuti a Kolos. :-)))))
#3 pussyGirl 2003. 05. 4. vasárnap 21:14
hm... nem rossz ez a Kolos gyerek. En is megbasznam
#2 bolondember 2003. 05. 4. vasárnap 00:34
hááááát....
#1 Törté-Net 2003. 05. 3. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?