A+ A-

Sex Japán módra

Japán egy európai számára mindig egzotikus és misztikus ország marad, hiszen a távol-kelet e varázslatos országa percenként rejteget meglepetéseket az utazó számára. A teljesen eltérő építészet, a más kultúra, az ételek és az italok furcsasága örök rejtelmeket hordoz a nyüzsgő nagyvárosok pezsgő sodrásában, amiből nem maradhat ki a levegőben és a tudatalattiban állandóan lebegő izgató erotika sem.
Mivel a látogatók többsége nincs tisztában a japánban használatos hiragana vagy a katakana nyelvjárással, a szigetlakók legtöbbször kézzel-lábbal magyaráznak az európaiaknak, hiszen a japánok által kiejtett angol szöveg megértése sok esetben felér akármelyik afrikai bantu törzs nyelvének perfekt ismeretével. Ami először is szembetűnő, hogy mennyire kedvesek az emberek, különösen a lányok, akik végtelenül barátságosak, bűbájosak, természetesek, mintha csak ki lettek volna képezve az idegenek fogadására. Nagyon sok japán lány európai arcvonásokat varázsoltatott arcára, és újabban már nem szentségtörés, hogy kiszőkített vagy vörös hajjal kedveskedjenek az odalátogatóknak, és egy széles mosollyal barátságosan ne hívogatnák a külföldieket a különféle üzletekbe, masszázs-szalonokba, erotikus bárokba. Az ősi japán hagyományokat folytató gésák szinte teljesen eltűntek, átadták helyüket a mai globalizált trendeket követő japán örömhölgyeknek, akik messziről mosolyogva hívják fel magukra figyelmet és általában 35-50 dolcsiért kínálják szolgáltatásaikat. A japán lányok kínálatában a szex összes variációja megtalálható.
Hol van már a kimonóba öltözött, fehérre maszkolt arcú gésák látványa, akik még nem is olyan régen diszkréten rejtették bájukat egy legyező mögé Tokyo főutcáján a Ginzán. A fővárosi ledér hölgyek többsége manapság a tokiói Sinjuku-ku negyedben található, ahol a magas felhőkarcolók tövében - barátságos arccal - szinte azonnal megkörnyékezik az idegent. Szinte hihetetlen, ahogy az üzletág képviselői milyen jól megszervezték a szexuális párkeresést. Mindezt úgy végzik, hogy a csinos és elegáns lányok, valamint az öltönyös stricik egyáltalán nem tűnnek tolakodónak, mint néhány lerobbant kollegájuk errefelé. A futtatók - néha igen jól öltözött harminc körüli hölgyek - ma már laptopon mutatják be a kínálatot, mit tud az általuk kínált lány, legyen az orális szex, avagy sima kefélés vagy bármi, amit a potenciális és fizetőképes megrendelő kíván.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.51 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 papi 2014. 05. 29. csütörtök 20:21
Nem nagyon rossz
#12 Hahaha 2003. 05. 6. kedd 07:28
Ez nagyon gagyi, kábé mintha én írtam volna két farokverés közti ötpercben, javasolnám inkább a S/M kategóriába, mert szenvedés volt végigolvasni!
#11 Morlhach 2003. 05. 4. vasárnap 18:05
Az az árvaházi átutalás azé' sok volt:D
Ja és legalább ne feélinformációkból rakja már össze a történetet lsd. hiragana & katakana
#10 Kazuhito 2003. 05. 4. vasárnap 00:38
"japánban használatos hiragana vagy a katakana nyelvjárással"

meg nem olvastam el, de mar itt megakadtam. most nem allok neki reszletesen elmagyarazni, hogy mi az, de nem nyelvjaras. (A japan irasrendszer ket fajta irasmodja)
ha jo kedvem lesz, akkor ertekelem az elolvasasa utan...
#9 Psyman 2003. 05. 3. szombat 13:22
Sajnos egyet kell értenem az előttem szólókkal. Tényleg túl olcsóra vetted a mércét. És a "lényegetsem részletezted eléggé. De a fogalmazás nagyon tetszett, úgyhogy 8
#8 Geo 2003. 05. 3. szombat 00:53
Sajnos hazugság az elsőtől az utolsó szóig. Tokió a világ legdrágább városa, nemhogy 30-50, de még 200 dollárért sem lehet dugni. Elég egy keresőbe beütni a témát, s angol oldalak tucatjairól kiderül az igazság.
#7 DonPepe 2003. 05. 2. péntek 21:56
Szép, és jó a sztory, csak kicsit rövid, jobban ki lehetett volna dolgozni. Amúgy állat!!!!
#6 kangyesznó 2003. 05. 2. péntek 21:13
120 dollár?! Három bombázóval, egész éjszaka, egy szállodában, a bolygó egyik legdrágább városában?
Miközben csak az előjátéknak szánt vacsora kétszer annyi pénzt emészt fel. Erre már csak hab a tortán, hogy a lányok a pénzt vissza is adják. Ha én kimennék Tokióba, és eljátszanám ugyanezt, vajon fel merjek-e tenni a jakuzáktól magas kamatra kölcsönkért párezer dolcsit egy éjszakai hancúrra, mondván, a lányok reggel úgyis visszafizetik a pénzt nekem? Vajon lenne időm hazautazni?
Kedves történet, de az élvezeti értékét rontja a naivsága.
#5 O_Lee 2003. 05. 2. péntek 16:24
Fantasztikus!
de egyetértek Valessal.
#4 Vales 2003. 05. 2. péntek 11:16
Vajon mikor jutunk el idáig Magyarországon?
Türelmi zónákon veszekednek, a stricik kihasználják a lányokat, a new yorki egyezmény tiltja a legális bordélyházakat, stb.
Pedig kívánatos lenne, hogy ilyen szervezett, kultúrált, higénikus körülmények között menjen a vendéglátóipar részeként, mint ott Japánban vagy máshol nyugaton.
A lányok nem lennének megalázva, orvosi ellenőrzés mellett menne, adózott, legális jövedelmmel rendelkeznének,stb.
Az az igazság, hogy ehhez a Társadalomnak kell először felnőni!
Az írás nagyon jó, bár a végét én sem értem teljesen, akkor tehát Szerelem lett belőle? Vagyis az író lenne "A Herceg Fehér Lovon" a maláj örömlány számára?
#3 TheChronic 2003. 05. 1. csütörtök 23:20
Na,várjunk.Mi is volt ez? Hogy jött ide a vége?
#2 Tiger-T 2003. 05. 1. csütörtök 19:13
Érdekes volt japán szokásokról olvasni. A bevezető jó volt, de utána hiányoztak a részletek. Jobban kifejthetted volna az aktus(oka)t, így túl rövidre sikeredett.
#1 Törté-Net 2003. 05. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?