A+ A-

Az első találkozás

Egy augusztusi nap történt, a tűzijáték napján. A fiú már nagyon várta ezt a napot, hisz végre találkozhatott szerelmével fél év várakozás után.
A neten ismerkedtek meg még februárban. A lány egy másik chat-es srácot keresett rajta keresztül, de végülis elkezdtek beszélgetni mindenféléről. Egy idő után telefonszámot is cseréltek és megbeszélték, hogy a srác felhívja éjjel és felébreszti.
- Úgysem mered, nyuszi vagy Drágám! - incselkedett a lány a sráccal.
- Rendben Édesem, csak aztán nehogy meglepődj! - kontrázott a fiú aztán este kis hezitálás után a fiú a telefon után nyúlt és a lány számát tárcsázta. A túloldalt kicsöngött és csak csöngött és csak csöngött. Megbeszélték, hogy le lesz halkítva a telefon, ezért sokáig kell csörgetni, hogy felébredjen a lány rá. Így is tett a fiú és meglett az eredménye. A vonal másik felén kattanás hallatszott és egy álomittas hang felelt. Innentől kezdve a folyamat megállíthatatlan volt. És a fiú napról napra jobban vágyott a lányra és ez fordítva is igaz volt. Rádöbbentek, hogy egymásba szerettek. Ezután már csak egymásra figyeltek a chaten, más nem érdekelte őket, beszélgetéseiket egyre jobban átitatta a vágy és az erotika, egyre jobban vágytak a másik csókjára, érintésére, simogatására, testére, közelségére. Több találkozót is megbeszéltek, de ezek sajnos nem valósultak meg, mert a lány mindig megijedt attól, hogy a fiú vajon mit fog gondolni róla életben. Aztán egy veszekedés után döntöttek, hogy találkoznak mindenképp, és aztán majd lesz, ahogy az élet alakítja. Szombat reggelre beszéltek meg találkozót.
Reggel 7kor csörgött a srác telefonja.
- Puszi Szívem! Ne haragudj, hogy felkeltettelek, de előbb érkeztem. Mennyi idő alatt tudsz kiérni ide? A fiú még álmosan, szemét törölgetve válaszolt:
- Szia Édesem! Huhh, gyorsan összeszedem magam és rohanok ki hozzád! Max. fél óra. - Ezután gyorsan elbúcsúztak és a fiú elkezdett készülődni, majd rohanni ki a lányhoz elé a pályaudvarra. Direkt "csak ismerkedős" napot terveztek, hogy lássák életben is jól érzik-e magukat egymás társaságában. Így aztán a reggeli bevásárlása után a Margit-sziget felé vették az irányt. Leparkolták a kocsit és kigyalogoltak. Elég hűvös volt még, mivel reggel 8 körül járt csak az idő, de szépen melegedett fel a levegő hőmérséklete, így nemsokára már sétáltak a sziget parkjaiban beszélgetve és tapogatózva a másik felé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2014. 09. 30. kedd 14:47
Jó volt.
#9 A57L 2014. 06. 14. szombat 08:27
Jó lett.
#8 genius33 2013. 02. 27. szerda 07:27
Tuttti smile
#7 TheChronic 2003. 04. 25. péntek 22:28
Jó volt,de néhol kicsit finomkodónak éreztem,és nem tudom,miért kell bleírni,hogy kinek hány napos és milyen hosszú a fanszörzete.Annyira kibillenti az embert az erotikus hangulatból az ilyesmi...föleg,hogy érdekes lehetett a többnapos borostát nyalni a lány punciján...
#6 Sármos 2003. 04. 23. szerda 23:42
Tiger: egyet értek :)
10es
#5 Tiger-T 2003. 04. 23. szerda 19:37
Még valami: látom ez az első történeted, ha érzel magadban erőt, írj még pár ilyet.
#4 Tiger-T 2003. 04. 23. szerda 19:36
Nekem az ilyen történetek tetszenek a legjobban. Nincsenek pejoratív szavak, sok az érzelem és belemerül a részletekbe. Stílus 5, történet 5, azaz 10 pont.
#3 mikkmakk 2003. 04. 23. szerda 14:40
őőőőőőőőőőőőő
#2 John 2003. 04. 23. szerda 13:22
Hát nem tudom...nekem végül is tetszett.Mondjuk legyen 7 pont.
#1 Törté-Net 2003. 04. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?