A+ A-

Kedves barátnőm

Legutóbbi találkozásunkkor megígértem, ha valami nagy változás történik az életemben, akkor azt mindenképpen tudatom veled. Talán még emlékszel Andrásra, akihez vagy öt éve kötnek laza baráti szálak. Andrást jó humorú, életvidám és lendületes pasinak ismertem meg, azt meg egyenesen díjaztam, hogy nem akart kikezdeni velem. Jóval idősebb volt mint én, de ez egyáltalán nem zavart minket, és nagyon jó szellemi kapcsolatot alakítottunk ki kettőnk között. Különben is; nagyon jól nézett ki, a lányok csak úgy buktak rá.
Aztán messzire kerültünk egymástól; én egy másik városban dolgoztam, ahol persze volt barátom, de Andrással telefonon tartottam a kapcsolatot. A sors úgy hozta, hogy pár évvel később visszaköltöztem abba a városba, ahonnét elmentem. Amikor újra összefutottunk ugyanott folytattuk, mint mikor abbahagytuk: két-három naponta találkozgattunk, sétáltunk és jókat beszélgettünk. Megfigyeltem, hogy az üdvözlő puszikat már majdnem szájra adtuk, de amúgy semmi különös nem történt közöttünk.
Aztán beköszöntött a jó idő, és nem kis meglepetésemre - egyik pénteken - András strandra invitált. Természetesen igen mondtam. A strandon leterítettünk egy nagy kockás pokrócot, kipakoltuk a többi cuccot, levetkőztünk. Előbb egymás mellé ültünk, majd feküdtünk, mikor András felajánlotta, hogy beken napvédő folyadékkal. Előbb hasra feküdtem és kíváncsian vártam, hogy tenyerével hogyan dörzsöli be a naptejet, miután még soha nem volt ennyire közeli testi kontaktusunk, egyből bizseregett mindenem. A hátammal kezdte, még arra is ügyelt, hogy a bikini összekötőpántját felemelje, és alatta is bemasszírozta a napvédőt, mindezt nagyon finoman csinálta. Nem hagyott ki egyetlen négyzetcentimétert sem; külön szerencse, hogy a strand azon részén, ahol mi voltunk, aránylag kevesen voltak.
Éreztem, mindezt nagy élvezettel csinálja. Amikor combjaimat hátulról kenegette, tudtam, hogy legszívesebben megsimogatná legintimebb részemet is, ezért lassan megfordultam. Az arcommal, majd a kezeimmel folytatta, sokat időzött a melleim körül és a hasamon. Amikor a combjaimhoz ért, szinte megállt bennem az ütő, mert olyan érzékien csinálta, hogy azt hittem megfogja pinám, leveti bikinim alsó részét, és ott a strandon jól beakaszt nekem. Persze nem így történt, egy szót sem szóltam, hiszen mondanom sem kell, nagyon jól esett simogatása.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.46 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 papi 2014. 02. 2. vasárnap 11:25
Nem rossz
#10 celler 2003. 04. 26. szombat 05:00
Nem volt türelmem elolvasni.
#9 gyógyegér 2003. 04. 25. péntek 10:43
nem is lehet rossz egy többcsiklójúúúúúú nővel;
#8 Tiger-T 2003. 04. 23. szerda 18:33
Jó történet, bár naplószerű, mentségül szolgáljon, hogy egy levél. Igaz, hogy nincs szerelem, de kicsit hiányoznak az érzések. Részemről stílus 3, történet 4, azaz 7 pont.
#7 Teknösbika 2003. 04. 23. szerda 09:30
hát igen
ami tény, az tény, a Katalinok nagyon szeretnek szopni, meg elég jók is benne
#6 Xcal 2003. 04. 22. kedd 15:31
Tényleg jó lehet több csiklóval :))
Nagyobb élvezet :))
Én akkor kérek még egy farkat, hogy legyen mivel izgatni a csiklókat :)
Amugy aranyos sztory..
#5 ForceAce 2003. 04. 22. kedd 14:15
hmm... Érdekes. Nekem van Kata nevű ismerősöm, kihez nagyon laza baráti szálak fűznek, és a nyáron elköltöznek egy másik városba... Ja, engem meg egyépként Andrásnak hívnak... :)
#4 Endpolazma 2003. 04. 22. kedd 08:10
hm. kellemes. Nem egy különös sztori, nem megy bele részletekbe, mégis izgalmas.
#3 gggyyyyyóóóógy 2003. 04. 21. hétfő 12:08
!!!!!!!!!!!!:))))))))))
#2 Baresz 2003. 04. 21. hétfő 10:12
Többcsiklójú nő!
Nem rossz ötlet!
#1 Törté-Net 2003. 04. 21. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?