A+ A-

A rejtelmes bolygó 3-4. rész - A vihar és a szörnyek

3. rész - A vihar és a szörnyek
1
Paolo egyre rémültebben meredt a képernyőre. Úgy látszott, a folt, amit észrevett a tengeren, egyre közelebb kerül a sziget partjaihoz, mégpedig igen gyorsan: a navigátor 400 km/h-ra becsülte a sebességét. Méréseket végzett, és egyre biztosabb volt benne, hogy az a valami egy jármű, mégpedig óriási: közel két kilométer hosszú és legalább ilyen széles, az anyaga pedig titán. Paolonak fogalma sem volt róla, mi célt szolgál, és kik utaznak rajta, de úgy vélte, biztonságosabb, ha nem is tudják meg. Rossz érzések kerítették hatalmukba.
Ráadásul, a robotmeteorológus szerint vihar közeledik, mégpedig meglehetősen komoly: a bolygó mérete ugyan nagyjából megegyezik a földével, forgási sebessége azonban majd háromszorosa, és ezért sűrűn alakulhatnak ki rajta időjárási szélsőségek. Paolo azzal is tisztában volt, hogy már csupán fél óráig lesz napvilág - a nappal itt nem tart tovább hét óránál -, a vihar pedig valószínűleg együtt érkezik az éjszakával.
És a titokzatos, idegen járművel.
2
Paolo izgatottan sétált ki a többiekhez, akik már kábultan hevertek a hullámverésben, és annyi erejük sem volt, hogy felálljanak. A navigátor egy pillanatig irigykedve nézte a kéjtől kimerült nők meztelen testét, de aztán sikerült hivatalos hangon megszólalnia:
- Escobar! Némi probléma merült fel. Bejönnétek egy pillanatra?
A kapitány bosszúsan pillantott paolora, de aztán az arckifejezése láttán úgy döntött, nem csak szivatásról lehet szó. Kecses mozdulattal talpra pattant, és a szemfüles Jeanne-nek még volt annyi ideje, hogy megpaskolja izmos hátsóját.
- hagyj most, te kurva - mordult egyet a kapitány, és a tenger felé fordult. Összevonta a szemöldökét. Nyugtalanítóan hatalmas, méregzöld felhők ültek a horizonton, és rózsaszín villám hasított végig az égen. A megélénkült szél szemébe fújta fejszőrének sötét, latinos tincseit.
Escobart egy pofon térítette magához. Döbbenten bámult a meztelen Jeanne-re, aki immár állóhelyzetben, dühösen kiabált vele:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.42 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2016. 12. 6. kedd 09:27
Egesz cool lett.. Tetszett
#6 papi 2013. 11. 18. hétfő 12:08
Egész jó
#5 v-ir-a 2011. 12. 25. vasárnap 21:16
hát a végét nem igazán értettem, de hát mit tegyek a sci-fi az én kedvenc műfajom a szex mellet smile
#4 sihupapa 2008. 11. 21. péntek 20:14
szerintem is jó
#3 villancs 2008. 01. 15. kedd 20:42
Szerintem meg az első olyan történet, amiben fantázia is van. Így tovább!
#2 Tüse 2007. 07. 22. vasárnap 09:36
Remélem komolyan vetted, hogy "Befejezés"?
#1 Törté-Net 2007. 07. 22. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?