A+ A-

Álarc nélkül

Tíz évvel ezelőtt mentem férjhez. Ma Harmincéves vagyok, férjem ötven. A húsz év különbség ellenére mindig jól éltünk. Férjem jól menő fényképészeti laboratóriuma játszva előteremtette a megélhetőséghez szükséges anyagi alapot. Soha nem fűzött nagy szerelem az uramhoz, de mindig becsületes hűséggel álltam azért mellette.
Ma már?... Bizony, ma már kevés nekem az, mit a szerelem terén nyújtani tud. Erőm és fiatalságom teljében érzem magam, és egyre többet szeretnék... Ő egyre kevesebbet adhat. De mindentől eltekintve nyugodt, kiegyensúlyozott, gondtalan életet éltünk.
Távol áll tőlem hogy szemrehányást tegyek ereje gyengüléséért, hiszen erről Ő nem tehet, csak az éjszakák... Azok ne lennének végtelen hosszúak és nyugtalanok...
Egyik nap különös esemény forgatta fel életünk rendjét. Régi és megbízható ügyfele kereste fel férjemet. Rábeszélte, hogy Készítsen neki néhány eredeti pornográf felvételt. Nagyon nehezen, csak hosszas rábeszélés után szánta el magát az uram, nem akarta egyik legjobb és legmegbízhatóbb ügyfelét elveszíteni, így hát elvállalta a megbízást. Szegény férjemnek nem volt könnyű dolga. Először is modellek után kellett néznie. Velünk egy házban lakott a kávéházi kenyereslány, akihez elég gyakran láttunk ismeretlen férfiakat bekopogni. Sikerült megegyezni vele úgy, hogy partnert is Ő hoz magával. Abban állapodtunk meg, hogy hétfőn esténként készítik a felvételeket.
Szerfölött érdekel és izgatott a dolog. Szerettem volna én is részt venni a felvételeken, mint ahogy máskor is szoktam segédkezni. Óvatosan tettem szóvá, de a férjem hallani se akart róla. Amikor ajánlkozásomat elutasította, utána hosszan elgondolkodva nézett rám, majd azt mondta, hogy ha nagyon érdekel, akkor titokban végignézhetem majd. Alig tudtam örömöm leplezni, amikor ezt hallottam. Hétfőn délután berendeztük a műtermet. Az egyik sarokban, ahonnan szemmel lehetett mindent kísérni, spanyolfalat helyeztünk, mögéje egy széket: számomra. A spanyolfalon egészen kis nyílás volt, amelyen keresztül mindent kényelmesen megfigyelhettem anélkül, hogy engem bárki is megláthatott volna. Zárás után kis idő elteltével csöngettek. Nyomban elfoglaltam helyemet. A modell és partnere érkeztek meg. Csendesek, elfogódtak voltak, számunkra is szokatlan volt a helyzet. -Vetkőzzenek le kérem, mondta kis idő múlva a férjem, mikor feszélyezettségük már felengedett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.92 pont (111 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 A57L 2013. 09. 25. szerda 04:32
Nagyon jó.
#13 genius33 2012. 12. 30. vasárnap 12:18
Ez aztán jó hosszú nyes
#12 v-ir-a 2012. 02. 6. hétfő 22:40
nagyon jól megírt történet,
a férj sztem magába szállt, és "megengedett" az asszonykának némi orgazmust nyes
a végét elkapkodta az író, nekem is olyan befejezetlennek tűnik...
lehetett volna simán 2. rész....
#11 gyuri0926 2008. 08. 29. péntek 09:22
Hát igen erre a történetre , amelyre anyám fiokjában akadtam , gééppel írt volt , sokszor maszturbáltam. Régi szép emlékek.
#10 Gabika 2003. 04. 15. kedd 13:34
Az anyag jó, bár a befejezés nem teljesen tökéletes.
Szerintem a befejezés a következő lehetne: .... pár nap múlva a férjem hazajött vidéki útjáról. Nem emlegette a további felvételeket. El volt foglalva az esküvői képek kidolgozásával. De egyszercsak elém lépett és azt mondta: Meglepetésem van a számodra. Egy albumot nyomott a kezembe. Kinyitottam, és a meglepetéstől alig tudtam szóhoz jutni. Az eredeti felvételek Dávidról, Norbertről és rólam, tehát hármónkról készültek. Az albumbeli képeken négyen voltunk. A negyedik Viki volt.

Egyébként tetszett.
#9 pityke 2003. 04. 3. csütörtök 20:37
Hát igen, a régi jó történetek, ezek még mindig hoznak elő valamit...
#8 Peter 2003. 04. 3. csütörtök 20:32
Valoban egy erdekes tortenet es remelem lesz valamilyen formaban folytatasa.Talan a fenykepek elnyerik a sikeruket es ujabb megrendelest kap a fenykepeszunk.Hamar a sexben nem is dominans ,de elenk tud varazsolni meg tobb ilyen kellemes percet.Meg egy megjegyzes az ilyen ezt mar olvastam es erre vertem a farkam kijelentesre azt hiszem nem volna szukseg.Ugy latszik ez mar csaladi hagyomany nalatok.Mindenki erre veri.Inkabb verd tovabb es csendben es te ismeretlen folytasd a tortenetet.
#7 szambadi 2003. 04. 3. csütörtök 00:08
Ezat a tortenetet mar 20 eve olvastam! Nagyapam fiokjaban volt elrejtve es kezzel irott kb. 20 lapon. Lehettem vagy 11-12 eves amikor olvastam. Ha jol emlekszem rongyosra olvastam es vertem a farkam ra akkor is es most is! Kellemes emlek! Koszonom aki felrakta!
#6 Audis 2003. 04. 2. szerda 18:10
Ez az első történet, amire szavazok - és nem véletlenül. Nekem nagyon tetszett, 10-es...
#5 Jenci 2003. 04. 2. szerda 17:40
Az emberek akkor sem voltak különbek, mint most. Csak ezekről hallgatnak a történelem könyvek.
Csak annyi zavar, hogy az elején kiköti: csak imitálás, de ennek ellenére könnyedén tudomásul veszi, hogy előtte megdugják az asszonyt.
De a 10-est megérdemli.
#4 Fantasy 2003. 04. 2. szerda 17:18
Izgató! tetszett!!
#3 Rush 2003. 04. 2. szerda 14:51
tizeske
#2 Teknösbika 2003. 04. 2. szerda 11:16
nagyon jó!
igényes, bár a sztori kissé bizarr
saját feleséget berakni némi pénzért a grupiba?
ráadásul, mivel ugye pengőről van szó, úgy 60-70 éve mindez!
de legalább 10 pont
kedves, gyengéd olykor, nagyon jó
#1 Törté-Net 2003. 04. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?