A+ A-

Egy történet egy rabszolga álmairól 1. rész

amelyek megvalósításra várnak...
A történet szereplői nem mind valósak, de erről később. A mű elején egy fogadáson tartózkodom, ahol az ez évi sikereinket ünnepeljük meg.
Már éppen befejezném a beszédet, amikor elsötétül a terem behúzódik előttem a függöny és mögülem a pódiumra vezető ajtón egy nő lép be és ezt mondja:
- Te mocskos kis féreg azonnal csókold meg a csizmám talpát...
Mivel egész életemben egy dominára vágytam azonnal teljesítem a parancsát. Ezek után felpattan a hátamra és megparancsolja, hogy induljak el az ajtó felé (amit a közönség persze nem lát mert a függöny eltakarja) Én azonnal teljesítem a parancsát Ő pedig benyúl a gatyámba és a már felizgult hímtagomat megszabadítja némi feleslegtől.
Mikor kiérünk az ajtón az utcán sötét és hideg van és az ismeretlen Úrnő rám csatol egy pórázt, majd megparancsolja, hogy induljak el mellette négykézláb. Így is teszek és körülbelül 5-6 percnyi séta után megérkezünk egy elhagyatott lakáshoz. Itt Úrnőm leveszi rólam a pórázt és letérdeltet a fal felé úgy, hogy háttal legyek neki, ezután a két kezemet a falon lévő bilincsekhez rögzíti.
- Na te kis pondró most megtanulsz szenvedni - mondja - és hogy eleget tegyen eme állításának el is kezd korbácsolni. Már azt se tudom, hogy hány csapást kaptam és vége szakad a verésnek. Sajog az egész hátam és a vállaim is fájnak.
- Innentől nem az én gondom vagy- mondja- és egy lágy csókot lehel az ajkamra, majd elindul kifelé, de fél úton visszaszól.
- Remélem azért majd túl éled, ami most vár rád... Nem értem mire gondol; lehet ennél nagyobb verést kapni? De nincs sok időm gondolkozni, mert hallom, hogy egy kocsi gördül be a ház elé és mintha tűsarkak kopogását is hallanám.
Egyszer csak belép valaki a szobába.
- Lám - lám ki van itt! Most már nem is olyan ismeretlen ez a hang rájövök, hogy ez csak a Zsuzsi lehet, az a lány akibe egész gimiben szerelmes voltam és aki végig lekezelően viselkedett velem( ami persze jó volt) és akinek a szolgája szerettem volna lenni, ez az egész annyira összezavar, hogy elájulok.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.35 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008 tegnap 06:54
Mindenesetre érdekes lett e mű... 8p
#9 zsuzsika 2016. 11. 3. csütörtök 08:55
Nekem sem tetszett.
#8 A57L 2014. 03. 19. szerda 05:49
Nem tetszett.
#7 rabszodosz 2003. 04. 23. szerda 19:10
sziasztok fiuk én írtam a történetet csak most tudtam meg ,hogy felkerült és The Chronic kérésének eleget téve hamarosan jön a köv story mellébeszélések nélkül:)))
Max. egy hét!
és köszi a véleményeket ( mindegyiket):))
Sziasztok!
#6 834729jk 2003. 04. 5. szombat 16:33
eddig a sztori nagyon jó, jelenjen itt meg a folytatása ne kelljen e-mailben küldeni..
a csajok nyalassák ki magukat a szolgával!
#5 Ernesto 2003. 04. 5. szombat 15:34
Mi ez a marhaság???
#4 aebke 2003. 04. 4. péntek 09:37
Nem tom' ki Írta, de ez nagyon állat! nincs kiadva még könyvben? Emailben válaszoljatok4
#3 ambrek 2003. 04. 1. kedd 08:31
"Mi ez,interaktív félóra?!?"

LOL. Amúgy igazad van. 5 pont.
#2 TheChronic 2003. 03. 31. hétfő 14:31
Mi ez,interaktív félóra?!? Persze,hogy szeretnénk tudni,jó lenne,ha leírnád,és nem mellébeszélnél.A magyarázkodásnál kókasztóbbat el sem tudok képzelni.Itt nyugodtan mesélhetsz kedvedre,senki nem kéri számon,hogy valódi-e vagy sem.Hajrá!
#1 Törté-Net 2003. 03. 31. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?