A+ A-

Egy kellemes este

Ági tudta, ma ismét kellemes estének néz elébe. Alaphangulatát barátja napközbeni telefonhívása adta, aki kellemes, búgó hangján tudatta vele, hogy ma meglátogatja őt. Már a férfi hangja is képes izgalomba hozni őt, pedig látszólag külsőre nincs semmi különös ebben a férfiban. Most töltötte be a 40 - et, kissé pocakosodó, öszülő halántékú átlagos férfi, amilyet ezrével lát nap, mint nap.
Ez természetesen nős, ami megnehezítette ugyan a gyakori találkozásaikat, de egyikük számára sem jelentett ez semmiféle erkölcsi akadályt. Lajos azonban mégis más, sokkal különb, mint a többi, Ági számára ő testesíti meg a "buja erotikát", a vad szenvedélyeket. Pedig a válása óta nem Lajos volt az első, aki megkörnyékezte őt, de ez a férfi volt az első, aki ki tudta hozni belőle a lelke mélyén rejlő buja nőt. A hívás óta zsongott az egész teste, ágyéka kellemesen bizsergett és ha éppen magára maradt az irodában, kénytelen volt lágy simogatással csitítani ágyéka tüzét. Amint letelt a munkaidő, azonnal szaladt a kocsijához és már száguldott is haza. A városból kiérve tövig nyomta a gázpedált és jó félóra mulva - kellően feldühödve a sok mamlasz vezetőn, akik annyira lelassították a forgalmat - végre háza elé kanyarodott.
A kocsival beállta garázsba és szinte már remegő kezekkel nyitotta ki kis családi házának ajtaját. Mióta elváltak egyedül él.
A magány eleinte nagyon kínozta, mióta azomban Lajossal megismerkedett, szinte örült, hogy ez a ház lehet a szerelmi fészkük.
Gyorsan lezuhanyozott és a szobai nagy állótükör előtt hosszasan, élvezettel sminkelte magát, öltözködött, készült a találkozásra.
Pontosan úgy sminkelte ki magát, pontosan azokat a ruhákat vette fel, amiket Lajos annyira szeret rajta látni. Minden egyes pillanat növelte nemi vágyait és néha percekre megállt az öltözködésben egy kis önsimogatás kedvéért. Mikor készen lett, a tükörből egy középkorú, jó karban lévő, ápolt, fekete harisnyatartóban, fekete üvegszálas harisnyában és szintén fekete, áttetsző, leheletfinom melltartóban lévő első osztályú kurva nézett vele szembe: és nagyon elégedett lett önmagával.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.15 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2013. 09. 24. kedd 19:54
Nem rossz
#3 pufi 2003. 01. 8. szerda 20:07
Egész jó ( rendben van ) ritka az ijen.
#2 Bela 2002. 10. 1. kedd 15:10
Vegre valami mas. Szinte olyan, mint egy Robin Cook regeny egy fejezete...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?