A+ A-

Meglepetés 1. rész

Laci szerette a szexuális segédeszközöket és az olyan szituációkat, amelyben egy nő kénye - kedvére azt tehet vele, amit akar. Kereste a dominákat, és aszerint választott, ki milyen eszközökkel volt felszerelve. Persze egy telefon nem volt elég ahhoz, hogy mindig a legjobbat válassza. Így ha egy új lányt keresett fel gyakran melléfogott mert a egyik másik azt mondta amit ő hallani akart, persze nagyrészt azért tisztességesek voltak a dominák, vagyis igazat mondtak. Betartották az egyezményeket is, figyeltek a kuncsaftra, és nem mentek túl azon a határon, amit megengedtek nekik, illetve amiben előzőleg megegyeztek. Különösen egy lány fogta meg igazán: Domina Laura!
Nem volt már fiatal, sőt szép sem, de amit tett a férfiakkal, arról legendák keringtek a neten. Ha valaki mégis panaszkodott, az rendszerint elismerte, hogy Ő azt hitte többet elvisel, így többet engedett meg, vagyis túlbecsülte tűrőképességét. Lauránál szinte mindent lehetett, egyet nem: szex!
Laci szinte már szerelmes volt az asszonyba. Annyira csodálta, hogy ez már imádatba csapott. Tegeződtek, mivel már számtalanszor járt a nőnél.
Laura az ügyfelekkel a játék előtt megegyezett, mit tehet, mit nem, a vendég kapott egy jelszót, Pl. "piramis" és a "rabszolga" csak akkor szabadult ha ezt kimondta. Mindig nyom nélkül dolgozott, tehát azért volt néhány megkötése a szexen kívül, tű, és semmi olyan , ami nyomot hagyna nem alkalmaz. A kedves vendég, akarata, szándéka ellenére gyakran alkalmazta a mentőövet, a jelszót.
Laci már nem is kért semmit, szerette, ha Laura improvizál, így izgalmasabb volt a dolog. Bejelentkezése után Laura csak annyit mondott:
- Ráérsz most néhány napra?
- Igen!
- Gyere el, együtt töltjük a hétvégét! Van egy meglepetésem, a vendégem vagy!
Laci nem akart hinni a fülének, ingyen egy hét végére! Ez csodás lesz!
A hölgy az ipart nem ma kezdte, rengeteg eszköze volt már így válogathatott kedvére Ő is és a vendégek is!
Laci bejelentette a családnak, hogy a hétvégét nem tölti otthon. Gyors csomagolás, fehérnemű, borotva, fogkefe és már repült is az asszonyhoz. A szíve a torkában dobogott. Ez történt minden alkalommal, pedig tudta mi vár rá, és azt is, hogy csak az történhet meg, amit maga is akar. Remegő kézzel nyomta meg a kapucsengőt. Nyílt az ajtó, és ő belépett rajta. Izgalma, ha lehet még tovább fokozódott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.13 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 08. 26. szombat 09:55
Nem értem, hogy miért jó egyeseknek, hogy kínozzák őket. Sok mindent kipróbálnék, az ilyesmi nem tartozik közéjük.
#3 A57L 2014. 03. 27. csütörtök 06:07
Jó írás.
#2 TheChronic 2003. 03. 17. hétfő 17:11
Egész jó! Bár szerintem Laci nem ezt várta...De hát ilyen az s/m...:D
#1 Törté-Net 2003. 03. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?