A+ A-

Beteljesülés

Beszerelték az internetet. Barátomnak, már régen van internet kapcsolata, és már sokszor voltam a Gyalogló oldalon, gondolom, hogy tudjátok, így nem volt új számomra. Tulajdonképpen a történetem itt kezdődik.
A MÁS című szobának gyakori látogatója lettem. Sok ismerősre tettem szert, de a találkozásra nagyon kevés esetben került sor. Sokszor fordult elő, hogy csak beszélgetni, akart az illető, de találkozni már nem. Előfordult olyan is, hogy 23 éves csinos srácnak adta ki magát, de amikor a találkozás szóba került, akkor már bevallotta, hogy 50 éves, pocakos.
Az egyik alkalommal rám klikkelt egy 20 éves srác, akivel nagyon jól, hosszan elbeszélgettünk. Valódi csevegés volt. Elmesélte, hogy nem a városunkban lakik, de itt tanul az egyetemen. Volt már szex kapcsolata férfival, de itt nem tudott ismeretséget kötni. És nem szeretne a diáktársaival sexkapcsolatba lépni, mert félne, hogy kiderül róla az igazság, hogy bizony a fiúkhoz vonzódik. Beszélgetésünk végén határozottan elmondta, hogy Ő találkozni szeretne velem, nem szeretné sokáig elhúzni az ismerkedést.
Egyedül élek, egy kis garzonlakásban, tehát a búvóhely megoldott, nincs akadálya annak, hogy egy jót szeretkezzünk. Én 26 éves dicsekedés nélkül mondhatom, hogy csinos, jóképű srác vagyok, no, nem a kigyúrt, testépítő típus, de nincs rajtam súlyfelesleg. A leglényegesebb, hogy szeretem a fiúkat. Volt már egy hosszabb kapcsolatom, de amikor annak vége lett, utána már csak futó ismeretséget tudtam kötni.
Bizakodtam, hogy ebből az ismeretségből hátha újra egy hosszabb kapcsolat alakulna ki.
Másnap délután 6 órára beszéltük meg a találkát, a lakásomhoz közeli presszóban. Természetesen ismertetőjellel.
Nagyon izgatott voltam egész nap, kíváncsi voltam a srácra, hiszen ilyen gyorsan, vagyis hirtelen nem szoktam találkozni. Jobban meg kellett volna ismernem. Millió kérdés fogalmazódott meg bennem. Először is, vajon szimpatikus leszek-e, és viszont. Valóban 20 éves? Stb., stb.
Már negyedhatkor a presszóban voltam, minden ajtónyitásra felkaptam a fejem. Nagyon ideges voltam, szimpatikus leszek-e, megismerem-e?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.32 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 91boy 2015. 08. 24. hétfő 10:55
"Majd megfordult, és 96-ban folytattuk." Úgy látszik még 95-ben kezdhették el az ágyjelenetet! Annyira beindultak egymástól, hogy még azt sem mondták éjfélkor, hogy BUÉK! smile Amúgy kellemes történet!
#2 Mészáros Zsolt 2003. 03. 13. csütörtök 11:05
Én is kerültem már ilyen helyzetbe.
Én azt mondom,hogy az idösebb faszik sokkal jobbak.(Én már csak tudom:)
#1 Törté-Net 2003. 03. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?