Céges buli

Szavazás átlaga: 7.14 pont (50 szavazat)
Megjelenés: 2003. március 13.
Hossz: 10 577 karakter
Elolvasva: 3 005 alkalommal
Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Céges buli. Már akkor kiszúrom, mikor belépek a terembe. Nem jóképű, nincsennek kidolgozott izmai, de mégis, mágnesként vonzza a tekintetem. Legszivesebben odamennék hozzá, de jólneveltségem tiltja, hogy letámadjam.
Nézem, nem tudok uralkodni magamon, s Ő is észreveszi. Rámemeli a tekintetét, s én szinte beleszédülök csokiszín szemeibe.
Zavaromban lehajtom a fejem, és úgy teszek, mintha, nagyon érdekelne mit is hord össze nekem az osztályvezetőm. Már nem merek ránézni, a felettesem jóindulatú arcát fürkészem.
– Egy kollegina, akit még nem ismerek – rezzentett fel egy mély hang az unalomból. Hátra sem fordulok, mégis tudom, hogy Ő az. Felnézek, Ő lemosolyog rám, és elolvadok.
Amikor kölcsönösen bemutatkozunk, jövünk rá, hogy naponta többször is beszélünk mostanában. Valaki mindig keresi a másikat, valamilyen buta látszatindok miatt.
Hamar kettesben maradunk, s nem is éredekel igazán, van e ott más is rajtunk kívül. Magamba szívom az illatát, a hangját, a mozdulatait, a nevetését. Elvarázsol férfias lénye.
Mikor felveti, hogy induljunk el, azonnal beleegyezem. Az útra nem is emlékszem, de természetesnek veszem, mikor nála kötünk ki. Ahogy a szobába lépünk, a kedves, flörtölő férfi átváltozik.
A kezem után kap, a kézfejem, a csuklóm simogatja, nem tudván, hogy kifejezettn érzékeny vagyok rájuk. Közben mély, vibráló hangján bókol. Beleszédülök a figyelmességbe. Mint akit megbabonáztak, hagyom, hogy simogatni kezdjen. Érzem, ahogy forrósodni kezd a testem. Szeme a számra tapad, dicséri formáját, s kíváncsi ízére is.
Kezdek életre kelni, bár érzem, bármilyen női trükkel is próbálkoznék, szánalmas lenne, ezután a csábítási jelenet után, amit Ő előadott. Már tüzel a testem, mikor végre megcsókol. Nyelvével körbesimítja ajkam vonalát, kinyíllik a szám, de elhúzódik, mondván, engedjem, hagy kényeztessen. Marokba szorul az öklöm, ahogy nő bennem a vágy. A szájába sóhajtok. Megcsókol. Keze nagyon finoman érinti nyakam érzékeny bőrét, mintha csiklandozna, pedig csak a vágyat szítja bennem. Aztán egyre lejjebb cirógat, egész a mellem vonaláig. Tapasztalt kezében az eddig is érzékeny bőröm önálló életre kel. Kibújtat a felsőmből, ügyesen kikapcsolja a melltartómat, kezeibe veszi a mellem, és masszírozni kezdi. Ajka lesiklik a nyakamra, simogat nedves, izgató nyelve. Hátrahanyatlok a kanapén, ő mellém térdel a szőnyegre. Egy pillanatig sem hagyja abba a simogatást, szája pedig követi ujjai útját. Beleőrülök szinte, annyira lassan köröz a bőrömön, s nagyon is tudja mit csinál, érződik a mozdulatain.
Nyelve a nyakamról a mellemig csúszik, s először nagy, majd egyre kisebb körökben cirógatja végig a halmokat. Mikor bekapja a mellbimbóm, és szopni kezdi, a hajába markolok, s próbálom eltolni a fejét, mert olyan erősen hat rám, hogy azt hiszem belepusztolok. Másik keze egyre lejjebb simogat. Mikor a hasamnál jár, elidőz a köldökömnél, aztán kicsit kijjebb, a csípőmnél, az oldalamnál kényeztet. Ajka elszakad a mellemtől, végignyal a hasamig, egészen a csípőcsontomig, majd hasra fordít.. Ujja végigzongorázik a gerincemen, meg – megnyomva pontokat, amik felérnek egy – egy villámcsapással a testemben. Mikor ugyanezt a nyelvével csinálja, lúdbőrös leszek. Hallom a hangom, de magam sem hiszem, hogy én lennék az, aki így nyöszörög, és liheg.
Amíg csókolja a völgyet, ami összeköti a fenekem és a hátam, addig keze már a fenekem masszírozza. Nyelve egyre lejjebb és lejjeb csúszik, olyan lassan, hogy félek, belehalok, mire célba ér. Széthúzza a fenekem, és az ánuszomtól kezdve, a gátomon át egész a csiklómig nyal. Szeretnék megfordulni, de csititgat, hogy ne rohanjak előre. Még vagy háromszor végighúzza nyelvét, aztán ajka a fenekem aljához vándorol, ahol összeér a combommal. Azt kis vágást izgatja felváltva, hol az egyiket, hol a másikat, míg ujjai a gátam környékén simogatnak, sem a hüvelyemhez, sem az ánuszomhoz nem érve.
Mikor abbahagyja, kell egy kis idő, míg magamhoz térek. Ülő helyzetbe húz, ő elém térdel, és széttárja a combjaimat. Kijjebb húz, hogy feje a vénuszdombomhoz minnél közelebb legyen.
A térdemtől kezd el simogatni, egész lassan, lihegve kérem, hogy gyorsítson de még lassabb tempóra vált. Remegek a vagytól, tombol bennem, a feloldódást sürgeti. Tudom, hogyha a csiklómhoz, vagy a hüvelyemhez érne, elélveznék. Már a combom felső felét nyalja körkörösen, egész közel a vénuszdombomhoz, de bárhogy kérem se hajol már végre oda, és okoz nekem kielégülést.
– Szeretnél már elélvezni? Szeretnéd, ha már végre átjárna az orgazmus örvénye? – emelkedik fel hirtelen. Hangom sincs, csak bólintani tudok.
– Jó – feleli. – Akkor tegyél érte. Mutasd meg mit tudsz akkor lesz folytatás.
Mint akit jéghideg vízzel forráztak le, ülök egy ideig, és először fel sem fogom, mit mond. Aztán megértem. Nagyon dühös leszek, a kielégülés utáni vágyam összekeveredik az indulattal. Lélegzem párat, hogy kicsit megnyugodjak, majd hozzá hajolok.
Csillogó szemekkel várja, mit teszek vele. Nyitott ajakkal várja a csókomat, de én csak belenyalok a szájába, sok kis nyalás után, belekapok, rátapadok, ő azonnal viszonozza. Elhúzodom.
– Van sálad? – kérdezem – Szeretném összekötni a kezed.
Tetszik neki az ötlet. Feláll, kimegy az előszobába, s hamarosan két selyemsállaltér vissza.
A dohányzóasztal két lábához kötöm ki a kezét. A hasára ülök, ráhajolok, a nyakára tapad a szám, melleimet pedig kezemmel igazitva oda – odadörzsölöm a mellkasához. Nyakán kicsit megszívom a bőrt, s bele – belekapok a fogaimmal, nem durván, de éreztetve, hogy kicsit neheztelek rá, amiért hoppon hagyott. Hangosat sóhajt, mikor lejjebb csúszva végignyalom csupasz mellkasán, elérve a mellbimbóit. Megkarcolom bőrét a fogammal, ajkam közé veszem a bimbót, és nyalogatni kezdtem, beleharapok, felszisszen, akkor megcsókolom, körbebecézem, simogatásommal enyhítek kicsit a fogaim okozta fájdalmon.
Mikor már a vágytól nyög, otthagyom a mellkasát, lemegyek egész a hasáig. Finom a bőre, izgató az illata, teljesen begerjedek tőle. Belenyalok a köldökébe, megvonaglik alattam.
A dohányzóasztalon árválkodik a már kinyitott, de meg nem kezdett bor. Locsolok belőle a hasára, és szürcsölni kezdem. Náhány csepp le akar folyni az oldalán, a nyelvemmel utána kapok, ő pedig élvezi a játékot. Először még szavakkal hozza tudtomra, hogy tetszik neki, amit csinálok, aztán csak mély mordulásokkal, mert szó már nem jön ki a száján.
– Lejjebb.. lejjebb – lihegi, s én engedelmesen lejjebb csúszok. A kezem közé fogom méretes farkát. odahajolok. Megnyalom a makkját. Még lejjebb csúszok, a combjai közé. Rá kell jönnöm, hogy combja belső fele is érzékeny. Remegnek a lábában az izmok, s próbál kiszabadulni, de jó erősen odakötöztem. Nyelvemet végihúzom bársonysimaságú bőrén. Lassan közelítek a farkához. Heréit a számba veszem, szopogatom, nyalogatom őket felváltva. Mély hangon nyög, s egyre gyorsabban liheg.
– Engedj el – kéri elfúló hangon.
Úgy teszek, mint aki nem hallotta. Nyelvemmel hosszában izgatni kezdem a farkát, le – föl nyalogatom, kezemmel a heréivel és a gátjával játszom. Ahogy közelítetek a makkjához, úgy lesznek mélyebbek és hangosabbak a lélegzetvételei. Gondolok egyet, a borosüvegért nyúlok, belekortyolok, de nem nyelem le. A farkára hajolok, s beszippantom a makkját. Néhány csepp bor kiszivárog az ajkaim közül, lefolyik ágaskodó férfiasságán de nem törödöm vele. Ahogy játszik a nyelvem a makkján, s a bor, ami a számban is van, izgatja érzékeny pontját, és nekem is valami kéjes érzést ad, ahogy ide – oda loccsan a számban a már meleg ízletes nedű keverdve az Ő ízével.
Egyre jobban fickándozik, tekergőzik, csípője mozogni kezd, szeretne elélvezni. Nagyokat nyög, hangosan zilál, izgató, hogy ennyire eluralkodott rajta a vágy.
Teste megfeszül, elvállik az ajkam a makkjától, s lenyelem az előváladékával összekeveredett
b
alf
or
alf
t
.
Felegyenesedem, megfordulok, s neki háttal lassan ereszkedem rá péniszére. Kiélvezem, ahogy belémcsúszik,
ahogy szinte összenő a hüvelyemmel a farka. Mélyen magamba fogadom, s egy másodpercre kiélvezem a pillanatot, mielőtt mozogni kezdek rajta. Ő már türelmetlen, próbál mozogni a csípőjével, hogy végre mozduljak meg. Először lassan körözöm majd, egyre gyorsabban kezdek mozogni. Hatradőlök, megtámaszkodom a földön, s felgyorsítom a mozgásomat. Úgy mozgok, olyan ritmusban, ami növeli bennem a gyönyört, s nem is kell sok, hogy elborítson az első orgazmus mindent megrázó hulláma. Nem lassítok, hisz még tombol bennem az izgalom. Dobálom magam rajta, minden sejtemmel a bennem mozgó, kéjt hozó péniszre koncentrálok, ami éppen ott mozog, éppen ott izgat, ahol a legtöbb örömet tudja nekem adni.
A második orgazmusom ha lehet még jobban megráz, nyögésem sikoltással keveredik. S épphogy elcsitul a gyönyöröm, máris meglep a harmadik. Elpilledek kicsit, a lábaira hanyatlom, kezdek magamhoz térni.
– Kötözz el, kérlek – kéri.
Legördülök róla, felkúszom a fejéhez, s miközben kioldom a sálat, megcsókolom. Nyelvünk játékosan játszik, izgató, ahogy körbe – körbesimogatja a fogaimat, az ajkamat. Keze a hátamra siklik, elfordítja a fejét.
– Önző dög – simogat meg, arca, hangja kedves, nem haragszik rám – Csodálatosan áll, ha ki vagy elégülve.
– Még nem vagyok – nézek rá élvvel teli szemekkel.
Felnevet, a sálért nyúlna, de nem engedem, hogy kikössön. Nem erölteti. Hanyat dönt, felém hengeredik, teste a testemhez súrlódva csúszik le a combjaim közé. Nyelve elmerül a szeméremajkaim között, majd rögtön felnéz:
– Szeretnéd?
– Igen – sóhajtom. Újra belém merül a nyelve. Végignyalja a kisjakaimat, a hüvelyem körüli érzékeny részt, egy pillanarta belémhatol a nyelvével, majd a csiklómhoz tér. Az ajkai közé veszi, simogatja, szopja, próbálom eltolni a fejét, annyira intenzív gyönyört okozva ezzel, de nem hagyja, nem néz fel, lefogja a kezem, elengedem magam, engedem, hogy elsodorjon a kéj. Nem hagyja abba az első orgazmus után, gyengédebben bár, de még mindig izgat, s mikor már teljesen kimerülök, s remegek a sok robbanástól a testemben emeli fel fejét az ölemből.
Az arcomhoz csúszik, belémhatol, lábammal átkulcsolom a csípőjét, magamhoz bilincselem. Mozogni kezd, lélegzete hűsíti az arcom, szeme csukva, egész arca átszellemült. Átveszem mozgását, bennem is újra fokozódik a feszültség. Belemarok filmrétegként izzadt – csúszós hátába, felszisszen a fájdalmotól, suttog valamit, de nem hallom, nem is figyelek rá. A karjaira támaszkodik, egyre gyorsabban és gyorsabban mozog bennem, s mikor megérzi, hogy elértem az orgazmusom, ahogy össze – összerándul a hüvelyem körülötte, ő sem tarja magát vissza, remegve, hörögve hosszan élvez, majd ernyedt testtel rámborul.
Így alszunk el a földön összeapaszkodva, kimerülten, izzadtan.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.14 pont (50 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2023. január 18. 03:32
#19
Jó történet lett.7P
1
cscsu50
2022. január 22. 23:06
#18
Izgalmas játék.
1
én55
2021. április 6. 12:29
#17
Szép írás 8 pont.
1
Andreas6
2020. december 16. 09:25
#16
Végre ismét egy igazi, jó írás, ahol nem dugnak, hanem szeretkeznek! Nagyon tetszett.
1
z
zoltan611230
2019. április 21. 05:28
#15
Jó játék.
1
a
A57L
2018. július 21. 05:27
#14
Izgi játék.
1
t
t.555
2017. december 2. 00:36
#13
Nagyon jó!
1
p
papi
2013. december 18. 07:46
#12
Tetszik
1
v-ir-a
2013. július 20. 16:16
#11
ez nagyon ott van🙂 8 pont
1
p
papi
2013. április 18. 13:11
#10
ügyes
1
genius33
2013. március 26. 09:37
#9
Egész jó 🙂
1
ABsolult
2003. március 15. 13:24
#8
Nem ez a ledontom az agyra es szetkurom az agyat tipus. Nekem bejon
1
PiercingGirl
2003. március 14. 20:06
#7
Csucsszuper !!! :))
1
bill
2003. március 13. 12:21
#6
Izgi:) teccik
1
pajzáneye
2003. március 13. 08:05
#5
Izgalmas kis játék. Tetszett.
1
Süni
2003. március 13. 07:45
#4
Nem egy nagy durranás, jó közepes.
1
Ildica
2003. március 13. 05:19
#3
Hmmm nekem is tetszett.:)))
1
Moncsi
2003. március 13. 02:39
#2
Nekem tetszik :)
1
T
Törté-Net
2003. március 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1