A+ A-

Fantázia 2. rész

Az irodámba visszaérve eszembe jutott a telefonom. Biztos valami nagyon "fontos" és "halaszthatatlan " ügyben hívtak. Ha nem szokott üzenetet hagyni, általában vissza se hívom.
Most viszont hagyott. Sóhajtottam, és felhívtam az üzenetközpontot . A barátom(?) volt. Mellesleg a "becsületes" neve Géza. Szóval Géza volt, és figyelmeztetett, hogy holnap este dolgom van náluk, meg ne feledkezzek róla, ha nem akarok az Internet egy meleg oldalán sztár lenni. Nem akartam. Elgondolkodtam. Nem gondolom magam melegnek, de még biszexnek se. Arra a gondolatra, hogy holnap újra meg fog farkalni egy-két férfi, azonnal sajogni kezdett a fenekem. A múltkori alkalom után is kellet 2-3-nap, ahhoz hogy, úgy ahogy rendbe jöjjön. Meg persze a megaláztatás se hiányzott. De hát nem volt mit tenni.
Másnap este a megadott időben csöngettem Géza ajtaján. Éva nyitott ajtót. Halványan elmosolyodott, és félreállt az ajtóból. Beléptem, és éppen kérdezni akartam Géza holléte felől, mikor nyílt a szobaajtó, és Géza lépett ki rajta.
Nem nyújtott kezet (pedig titokban reménykedtem, hogy elutasíthatom!), hanem végigmért, hátbavert, majd utasított, hogy vetkőzzek le. A ruháimat elvette, majd végigszemlélt. A múltkori borotválás után, már borostásodtam. Ráparancsolt Évára, hogy mindketten borotválkozzunk meg. Bevonultunk a fürdőszobába. Éva szó nélkül vett elő két vadonatúj eldobható borotvát.
-Segítenél?-kérdezte, és szégyenkezés nélkül hajolt előre, kétfelé húzta a fenekét. Eddig nem is volt alkalmam megnézni a gyönyörű pináját. Halványrózsaszín, gyönyörű szeméremajkakkal. Először jól benedvesítettem, majd bekentem habbal. Óvatosan egyik kezemmel a szeméremajkát feszítve el kezdtem borotválni. Természetesen a látványtól a farkam azonnal ágaskodni kezdett. Mikor befejeztem, langyos vízzel leöblítettem, majd mielőtt bekentem volna az általa adott krémmel, egy csókot nyomta a gyönyörű kopasz puncijára. Megrándult, majd egy pillanatra elmosolyodott, de azonnal el is komorult.
-Nem szabad, mert ha Géza rájön, nagyon megbüntet! Na hajolj le! Én is segítek neked!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.32 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 03. 22. szombat 07:16
Kár,hogy vége lett.
#4 Krisz 2003. 03. 12. szerda 18:29
Hát igen, hol itt az s/m?
Egyébként egész jó.
#3 Armando 2003. 03. 12. szerda 17:42
TheCronic ne lepődj meg. Ha öten egymásnak esnek a végére tényleg nem fogod tudni kik kivel és hogyan. Ez a rész teljesen reális. A többi meg, még mindig színvonalasabb, mint itt jónéhány történet.
#2 TheChronic 2003. 03. 11. kedd 20:51
A végén már azt sem tudtam,ki kivel mit és honnan.A pózok néhol zavarosak,és elfelejtette a kategória ismérveit érvényesíteni.Az elözményt érdemesebb elolvasni,az legalább s/m.Kár volt folytatni.
#1 Törté-Net 2003. 03. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?