A+ A-

Megismertem az unokahúgom

Tobb történetet olvastam már oldalatokról s eszembe jutott, hogy pont ide való az is, ami velem történt meg 19-20 éves koromban. Anyu családja elég nagy, a sok testvére és mind az unokatestvéreim a nagy ünnepekre összegyűlünk az ország különböző pontjairól a falucskába, ahol anyuék születtek a nagyiék házába. Ez folytonos nyüzsgést jelent, folyamatos kajálást és nevetést és kb. 35 embert. A családnak mintegy fele a nagyiék házában marad éjszakára is, ez azt jelenti, hogy minden vízszintes területre és matracokat fektetünk, hogy elférjünk egyáltalán.
Az egyik unokahugom, akivel nagyon keveset találkozom 17 éves volt, amikor észrevettem, hogy nem is rokonnak, hanem, egy csajszinak tűnik már számomra. Ő rengeteget sportol, magas nagyon csinos és élettel csurig teli töltött nőci volt már akkor is, és azőta sem változott. A fele csapat sötét szobában TVzett aznap, míg a másik fele röhigcsélt a társalgóban, és én is a képernyőt választottam. Mindenki elhever, takarók alá bújik és úgy nézi a sötét szobában a filmet. Én pont ez unokahugom mellé feküdtem és megtörtént, amire a legkevésbé számítottam. Valahogy egy takaró alá keveredtünk és teljes csöndben a többiekkel együtt csak a képernyőt néztünk, de mivel olyan közel voltunk egymáshoz én a combjára tettem a kezem a takaró alatt. Én gondoltam ennek az erotikus voltára, de utólag kiderült, hogy ő még sokkal erőteljesebben gondolt ugyanerre, mert fészkelődni kezdett és egészen hozzámbújt, hogy a kezem az csak a hasán és a szeméremdombja körül pihenhetett, amely részeket önkéntelenül is simogattam kissé. Egyszercsak szétnyitotta a lábát, hogy a kezem, ami a csuklómnál a combján támaszkodott leesett szinte a nadrággal takart puncijához és a szemembe nézett szikrázó tekintettel egy pillanatra.
Azthiszem mindketten zavarban voltunk kissé, én mindenesetre, ahogy oda estek ujjaim ott hagytam őket mozdulatlan egy ideig, majd ujra a TVt nézve egészen kis csuklőmozdulatokkal az éppen oda érő kézfejemmel simogattam kicsit. Ekkor már egyértelművé vált, hogy ő is ezt akarja, mert hosszasan, ugyanoly szikrázó szemmel, mélyebben véve lélegzeteket nézett rám, szinte kért. Igy történt, hogy unokahugomnak a család felével egy szobában a takaró alatt előszőr megfogtam kicsi nagyonérzékeny drága kis punciját. Már ráfordítottam a tenyerem és az ujjaimmal nyomkodtam a nadrágot és ő meg megemelte kissé csípőjét, mikor egyszercsak elkapta a kezem, a nadrágot elemelte a hasától és a bugyijába nyomta a kézfejem! Ahogy a csiklóját érintette ujjam én éreztem, ahogy egy kicsit megrándul az egész teste hirtelen, éreztem, hogy mennyire izgatott. Pár másodpercig még simogattam majd lejjebb nyultam és beledugtam a hüvelyébe a középső ujjamat. Az utolsó pillanatig éreztem, hogy hihetetlen kéj készül feltörni belőle - féltem, hogy ez már mások számára is látható mozdulat lesz a sötét szoba ellenére. De ekkor hirtelen fájdalom hasíthatott belé, szerintem én voltam az első, saját magát is beleértbe, aki belenyúlt a hüvelyébe és kirántotta a kezem. Barátságunk innentől biztosítva volt.
A következő évben minden alkalommal mikor találkoztunk - még mindíg csak családi körben - egy-egy észrevétlen helyzetben megérintettük egymást valahol pl. a másik fenekét, de más nem történt. Egy év telt el, mire egyszer a nagyi házában 3 percre bebújtunk egy üres szobába (abban nem lehetett bízni, hogy tartósan üres marad), hogy megérintsük egymást, ő azonnal elővette a farkamat és a markába fogta én pedig azonnal a bugyijába nyúltam és fel is nyúltam a hüvelyébe. Addigra úgy éreztem, hogy már járatosabb volt odalent, talán már szűz sem volt, de ha igen, maga már biztosan élt a mélység adta lehetőségekkel is. Aztán mintha mi sem történt volna integrálódtunk ujra a családi nyüzsibe. Még egy esztendő eltelt mikor vettük a bátorságot és kettesben elmentünk sétálni a faluban este - mert ezt a család előtt meg kellett indokolni valahogyan - beszélgettünk, szerelmeinkről, párkapcsolatainkról, szexuális élményeinkről.
Egy sötét fa alatt nagykabátban szembe fordultunk végül egymással és előszőr eddig csókolózni kezdtünk! Ugyanezen az estén egymás mellett feküdtünk le egy olyan szobában, ahol a körülöttünk levő matracokon csak kisgyerekek aludtak és egy távolabbi sarokban az egyik idősebb nagynénénk. Sokat beszélgettünk még, de nem olyan dolgokról, ami titkos kellett volna, hogy legyen, a többiek aludtak ugyan, de nem is féltünk ezért, hogy meghallják. Egyszercsak elkezdtük simogatni egymást, pizsomában volt én pedig kisgatyában..
Hatalmasra volt dagadva a puncija, és remegett az egész teste, amikor a puha és vékony nadrágon keresztül hozzáértem, a karjaival pedig szorított ahogy tudott a száját pedig a párnába szorította, hogy nehogy feltörjön belőle valami sikolyféle. Mégsem engedte, hogy a pizsijébe nyúljak, mert vérzett éppen. Viszont benyúlt a nadrágomba és megfogta a farkamat, én azt hittem abban a pillanatban elélvezek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.25 pont (132 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#30 veteran 2017. 01. 18. szerda 09:34
KKözepes
#29 papi 2016. 05. 31. kedd 08:19
Nekem tetszett.
#28 vakon53 2015. 12. 21. hétfő 14:55
Netörődjél az előttünkszólókkal!

Nekem és a feleségemnek nagyon de nagyon tetszett.

10 Pont!
#27 zsuzsika 2014. 12. 22. hétfő 07:52
Közepes.
#26 listike 2014. 01. 6. hétfő 10:29
Jól megírt történet.
#25 Tomesz 2006. 08. 3. csütörtök 15:59
Sztem egész yo sztori, bár kissé gagyinak érzem hogy 1. több év kellet az aktushoz, 2. mind2en hihetetlent élveztetek, annyira mind2n szinte eszméleteteket vesztettétek, és azót meg az égvilágon semmi. Hát nemtom én azt hiszem ha valakivel ilyen élményem lenne, nem valószínű, hogy nem akarnám megismételni.
Egyébként engem az ilyen rokonos sztoryk nem igazán izgatnak fel, sőt el sem olvasom őket, csak az ilyen unokahugosakat. Nemtom mér, de ez van. 7es amúgy.
#24 Nelli 2003. 05. 10. szombat 13:48
Csatlakozom LinkViki!!!Imádom a családi sexes sztorikat!!! :) Cupp mindenkinek!!!=)
#23 Béla Atya 2003. 04. 2. szerda 22:25
Skacok, ez nem magyar nyelv és irodalomóra, ne a fogalmazást szidjátok szerintem. Maradjunk annyiban, hogy szerintem gyengécske mind a sztori, mind a fogalmazás ;_)
#22 Kefe 2003. 03. 19. szerda 11:08
Osztom az elöttem szóló véleményt! Tényleg jó story lenne, csk ez a fogalmazás.. .
Lehetne max, de ezért csak 5.
#21 Tomasito 2003. 03. 15. szombat 22:09
hmmm a történet nagyon kiri, bevallom szivesen lettem volna a srác helyében. mondjuk én nem vártam volna 2évet és x honapot arra h megdugjam! na igy nem végzünk,ugyhogy a szerintem a sztori ott van a szeren,csak a srác irta le eléggé pocsékan. mivel nagyon vizuális tipus vagyok nekem nagyon bejött,csak hááát az emlitett fogalmazással vannak még gondok.....
#20 SuRReNDeR 2003. 03. 15. szombat 01:25
LinkViki, nem akarsz a hugom lenni?
#19 LinkViki 2003. 03. 14. péntek 20:45
engem nagyon izgatnak a családi storyk..nemtom mér..:-))
#18 enen 2003. 03. 14. péntek 03:43
Manapság égő, ha még nem dugtam meg egy közeli rokonomat sem?
#17 Rush 2003. 03. 13. csütörtök 20:21
nemtom
#16 Cloonee 2003. 03. 13. csütörtök 14:01
Hát... 0 pont nincs? :)
#15 Slash 2003. 03. 12. szerda 19:32
Sztem jó volt!
#14 Ildikó 2003. 03. 12. szerda 16:39
Édes kis sztory!Kontra javasolnám,hogy forgasd inkább a magyar helyesírási kézikönyvet,az biztos jobban feldob téged!!
Szóval,szerintem életszerű.Nekünk mondjuk az első alkalommal sikerült, de mi csak évente max egyszer találkozunk!
8-as
#13 Rookie 2003. 03. 12. szerda 14:36
jópofa...
#12 Critica 2003. 03. 12. szerda 13:11
A story gyenge, de legalább egész élethü. Ha nem az unokahugodról szólna talán a 4-es átlagot se érné el. De hát az emberek perverzek(?) vmilyen szinten...
A saját részed azért polirozgattad benne, asszem. Meglepő, h 3 év alatt (a lány 20(!)éves korára) jutottatok el a lényegig. Miközben te "egyébként" a falu bikájaként nyomod. :))
All in all gyenge közepes.
#11 Xxe 2003. 03. 12. szerda 09:52
A sztory nem rossz, bár 100%-osan egyetértek PiercingGirl véleményével. Az tuti, hogy az első alkalommal kerítettem volna teret rá, hogy NAGYON megdugjam.. :))