A+ A-

Egy furcsa tévedés

36 éves férjezett nő vagyok. Nagyon boldog házasságban élünk a férjemmel, van két nagy lányunk is. A mi életünkben a szexnek mindig is óriási jelentősége volt. Én nagyon szerettem a férfiakat, és a férjem is a lányokat, ezért nagyon hamar, még a házasságunk elején, sikerült tisztáznunk a dolgokat. Elhatároztuk, hogy soha sem fogjuk megcsalni egymást, és amit most el akarok mesélni, az sem fog ennek ellentmondani.
Ujsághírdetés utján nagyon sok párral sikerült megismerkednünk, voltak szép élményeink, de voltak feledhetők is. Sokat voltunk hármasban is, férfiakkal, a férjemnek nagyon nagy örömöt okozott az, ha engem látott szeretkezni idegen férfiakkal. Meg tudom Öt érteni, hiszen az valóban csodálatos élmény, ha át tudjuk engedni valakinek azt az embert, akit legjobban szeretünk. Így hát nagyon sok élményben volt részem, de mind között az volt a legfurcsább, és a legérdekesebb amit most fogok elmesélni.
Nagyon sokáig aktívan sportoltam, és így meg tudtam őrizni a testem frissességét. Kellemes arányos az alkatom, nagyon szépek a mai napig is a melleim, nagyok és ágaskodók. Feszes a bőröm a fenekemen, a combjaimon, és a hasamon is. Az arcom kimondottan egzotikus, régebben a ferdevágású mandulaszemem miatt sokan hittek valami keleti lánynak. Kb. két évvel ezelőtt történt. Egy biztosítási cégnél dolgozom mint üzletkötő, és ez időnként elszólít otthonról. Így történt ez most is. Egy vidéki cég munkatársaira kötöttünk nagyszámú kötvényt, és a munka már harmadik napja folyt. Estére kelve már nagyon fáradtnak éreztem magam, és úgy döntöttem, mielőtt lefekszem, lemegyek a szálloda bárjába és iszom egy pohár pezsgőt, ez majd biztosan segít a gyors elalvásban. Ma már tudom, hogy mekkorát tévedtem. Felültem az egyik bárszékre, és már is odafordult hozzám a mixer. Igen kellemes modorú, kissé alacsony emberke volt. Nagyon jól elbeszélgettünk, a munkámról, a családról, és sok egyébről. Közben egy fél pillantással konstatáltam, hogy mások is érkeznek a bárba. A kis embernek el kellett menni dolgozni, és így magamra maradtam. Már készülődtem, éppen fizetni akartam, amikor furcsa érzés kerített a hatalmába. Valaki figyel. Feszes fekete garbó, és nagyon rövid fekete szoknya volt rajtam, ami igazán kihangsúlyozta az alakomat. És akkor a bár mögötti tükörben megláttam egy arcot, ami kitartóan nézet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.34 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2016. 06. 6. hétfő 06:10
Ez tetszett.Megérdemli a 10 pontot.
#7 halasz66 2014. 11. 10. hétfő 05:30
Nagyon szép! A kedvencem!!! Százszor elolvastam már!! Köszönet és gratuláció!
#6 papi 2014. 06. 5. csütörtök 13:03
Egész jó
#5 v-ir-a 2009. 06. 21. vasárnap 21:50
"A sportoló múltam miatt a pinám is nagyon izmos," a sportnak sajnos semmi köze sincs az intim izmokhoz, azt csak intim tornával külön lehet edzeni.
amúgy elmegy a történet.
és a másik: úgy veszem észre, itt minden pasinak extrém mérete van, és azt természetesen tövig lenyelik a nők a torkukon.
#4 san 2003. 04. 26. szombat 01:51
Egyszerűen azt tudom mondani, hogy kifejezetten szép! Gratula!
#3 John 2003. 03. 6. csütörtök 16:19
nagyon tetszik!Végre egy érett nő izgalmas elbeszélése! 10 pötyi!
#2 Bull 2003. 03. 2. vasárnap 09:23
Nagyon jó, és akár még igaz is lehet!
9-est kapott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?