A+ A-

Egy fiú megalázása

Bevezetés
Utazom a buszon, és nézegetem a lányokat. Észreveszek két csinos miniszoknyás tűsarkus lányt, akik 20-25 évesnek néznek ki. Elkezdek velük szemezni, mire ők visszaszemeznek. Ezen nagyon meglepődöm, mert igaz, hogy én is 20 vagyok, de sokkal fiatalabbnak nézek ki, emiatt nem igen állnak velem szóba a lányok, de mindegyik helyesnek tart. Ott szálnak le, ahol én is, és ugyanabba az irányba is kezdünk el menni. Megállnak, és bevárnak, mire megszólítanak:
- Tetszünk neked? Én persze, hogy igenlő választ adok, és elpirulok a váratlan helyzettől. Erre folytatják:
- Akkor gyere fel a lakásunkra. Én ismét belemegyek a dologba, de kikötik, hogy akkor mindenben szót kell fogadnom, és mindent el kell viselnem amit mondanak, és tesznek velem. Már csak azért is belegyeztem a dologba, mert még sosem volt dolgom igazán lánnyal, nemhogy még kettővel. Míg megyünk fel a lakásukra, addig bemutatkozom, mire ők is. Mind a ketten magasabb vagy fél fejjel hozzám, mondjuk az is igaz, hogy magas sarkú cipőben vannak. Hozzám képest sokkal fejlettebbnek néznek ki, és idősebbnek is.
1. rész
Ismerkedés
Ahogy beérünk a lakásba egyből megparancsolják, hogy vetkőzzek le, mire én az izgalomtól a földbe gyökerezik a lábam. Mivel nem fogadok szót ezért pofon vágnak, mire én lassan elkezdem leszedni a ruháimat. Ott állok a két lány előtt meztelenül, majd bevezetnek egy szobába aminek nincs ablaka, és csak kívülről lehet kinyitni az ajtót. Erre nagyon megrémülök, hogy mibe is keveredtem. Miután belöknek, belekötöznek egy olyan székbe mint amilyent a nőgyógyász orvosok használnak. Először kikötik a kezemet hátulra a székhez, majd a lábaim következnek. Azokat belehelyezik azokba a tartókba szétnyitva a lábamat, és úgy oda szíjjazák. Ekkor az egyik kutat egy szekrénybe, és elővesz egy vastag csövet, meg egy pumpát, ami az egyik irányból szív a másik irányba pedig fúj. Azt ráillesztik a csőre, ami pont rászorul. Ekkor a másik kezébe veszi a cső végét, és minden kecmec nélkül benyomja a végbélnyílásomba, mire én felsikítok. Erre a másik lány egy golyós szájpecket helyez a számba, és amiért felordítottam egy pálcával rásóz a farkamra. Eközben meg a másik lány már el is kezdi pumpálni a vizet a seggembe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.11 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 03. 18. kedd 08:33
Nem rossz írás.
#5 Sanyi 2003. 03. 19. szerda 01:15
Brutális. A szó mindkét értelmében.
#4 uhylak 2003. 03. 11. kedd 17:40
ezt hany napig irtad???
#3 TheChronic 2003. 03. 8. szombat 18:00
Ebben legalább volt szex.Valakinek nagyon durva fantáziája van.Maga a sztori izgalmas,a rossz írás ellenére is folyamatosan olvastam.
Folytatás lesz?
#2 Mammamia... 2003. 03. 8. szombat 02:34
nem lehet nullát adni?
#1 Törté-Net 2003. 03. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?