A+ A-

A rosszlány otthon

Gerda vágyakozva várta haza kedvesét. Vágya fokozódott, miután kigondolta, hogy ma valami különlegeset, szokatlant kell kapnia. Gondos tervet alkotott, precíz koreográfiával. Egy kád habos vízben született a terv, miközben a forró víz körülölelte formás testét. Először is kell egy jelmez. Fekete, alig takaró tangát húzott, szoros fűzővel, fekete csipkés szélű harisnyával. Fésülködés közben nézte magát a tükörben és az járt a fejében, vajon eléri - e a kívánt hatást. Jóízűen felnevetett, hisz ez nem is kérdés...férje kívánta őt az első naptól kezdve, amikor meglátta és ennek már sok - sok éve. Feltett egy feltűnő sminket, hisz ma a rosszlány szerepe az övé és locsolt magára egy némi édes illatot abból a parfümből, aminek Zoltán soha nem tudott ellenállni. A hálószoba már készen állt, fekete szaténba burkolva az ágyat. Gerda ráfeküdt és megcsörgette párját.
- Szia kedves, mikor jössz? Ne késs, nem érek rád egész este, más is jön ma még. Viszont téged kívánlak és akarlak, úgyhogy gyere már végre, hadd dugjunk egy keményet... - szólt az üzenet a döbbent Zoltán fülébe.
Amíg Gerda Zoltánt várta, játszott...buja gondolatok között próbálta kitalálni, vajon mit fog tőle kívánni a másik. Mi az a titkos vágya, amit a feleségének nem, de tán a szerepben kurvát játszó asszonynak elárul...Miközben ezen gondolkodott, önkéntelenül kezébe akadt az a formás, nem túl nagy vibrátor, amit nemrég együtt választottak. Már a tapintásába beleborzongott, hiszen jól tudta mekkora gyönyört tud adni az elemes szerkezet. A másik keze a mellére tévedt, cirógatta, becézte, a testápoló olajtól kissé még sikamlós bimbókat. Nem maradt válasz nélkül a becézés, a mellbimbókból elindulva forró bizsergés indult meg a hasa, majd az ágyéka felé. Halkan felnyögött, ennek az érzésnek soha nem bírt megálljt parancsolni. De miért is tette volna? A bekapcsolt vibrátorral végigcirógatta testét, a nyakától indulva, a mellén elidőzve. A sürgető érzés azonban nem hagyta nyugodni, hogy a vibrátor a nedves puncijába kerüljön végre, kitöltve azt a tátongó hiányérzetet, ami kezdett rajta elhatalmasodni. Könnyen csusszant a szerszám a nedves ajkak közé, és a vibrálása átterjedt a teljes testre és valami olyan lavinát indított meg a gyönyörök gleccserein, ami akadály nélkül zúdul tovább. Gerda egyik kezében a vibrátort tartotta, másikkal pedig csiklóját simogatta, erőteljes körkörös mozdulatokkal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 10. 25. szerda 07:02
Nem kell magyarázkodni! Én meg az olvasását élveztem. Ha én lettem volna ott, még lukat is cseréltem volna...
#3 Anonyma 2007. 07. 20. péntek 22:51
Mármint az írását.
#2 Anonyma 2007. 07. 20. péntek 22:51
Sziasztok, lányok fiúk, hogy tetszik? Sosem írtam még ilyent. De élveztem. :)
#1 Törté-Net 2007. 07. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?