A+ A-

Jóga óra

Magára húzta a feszes fekete overált, nevetgélt még a lányokkal, majd elindult az edzőterembe. Fogott egy gumiszőnyeget, és leült, bámult kifelé, nézte a napsütésben a fák ágait. Milyen szép! De vajon miért nem kezdünk már? Hello! Bettynek balesete volt, ezért ma én tartom az órát - mosolygott a férfi. Észrevette a lányt és odabiccentett. A lány vissza, de azt hitte elájul, mindenre számított, de arra hogy újra találkoznak, és itt találkoznak - erre nem volt felkészülve. Zavart volt, egész idő alatt nem tudott a jóga gyakorlatokra figyelni, nem tudott ellazítani, meditáció ide, meditáció oda. Időnként magán érezte a férfi tekintetet, ennek örült, de igazán nem tudta mire vélni. Alig várta, hogy vége legyen az órának. Az elsők között rohant tusolni, öltözni. Sosem szerette a hideg zuhanyt, de úgy érezte szüksége van rá, hogy egyáltalán el tudjon indulni. Igen régóta ismerte a férfit. Illetve régóta járt hozzá a fiával, majd két éve mindig is nagyon vonzotta ez a nevető, huncut majdnem fekete szempár. Azután valami összejövetelen találkoztak.
Mindketten meglepődtek, és mindketten egyedül voltak, úgyhogy egész este beszélgettek. Azt is tudták mindkettejüknek családja van, hiába a vonzalom, ami egyértelműen kölcsönös volt. Ezt megbeszélték, és úgy gondolták, az egy évben kétszeri hivatalos találkozót kibírják. De erre a váratlan találkozásra nem voltak felkészülve. Igyekezett, hogy az elsők között tudjon távozni. Magára kapta könnyű ruháját és már rohant is. Már az ajtóhoz ért, azt hitte minden oké, amikor meghallotta a mosolygó hangot:
- "Azt nem mondtad, hogy jógázol! Régóta?
- "Nem jut mindig időm rá. De szívesen csinálom - fordult meg. Addigra a férfi már egész közel volt hozzá - de azt nem gondoltam, hogy veled találkozom."
- "Beszélnünk kéne"- mondta a férfi...
- "Feljössz egy kávéra? Van meg egy kis időm mielőtt a gyerekekért megyek."
- "Bezárok és jövök"
Egész úton hazafelé remegett az idegességtől. Talán még sem olyan lezárt történet ez, mint gondolta. Nagyon felkavarta a találkozás. És miről akar beszelni? Mi lesz most??? Megszólalt a kaputelefon, és ekkor végtelen nyugalom szállta meg. Mi lenne, most csengetett az a férfi, aki annyira vonzotta, és végre itt lesz a közelében, akármit is akar mondani.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.42 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 08. 19. szerda 06:03
Gyenge!
#6 zsuzsika 2014. 12. 13. szombat 07:39
Gyenge.
#5 A57L 2014. 08. 19. kedd 06:43
Gyenge lett a történet.
#4 genius33 2013. 03. 21. csütörtök 08:11
Hát ez egy 5-ös max.
#3 pajzáneye 2003. 02. 28. péntek 10:48
Hát... irodalmilag nem egy csillagos 10-es. És egyébként sem valami megkapó sztori...
#2 Szhajnal 2003. 02. 27. csütörtök 14:45
Érdekes hogy a nőnek "csiklói vannak".Irigylem.
A nő teljesen meztelen míg a férfi fel van öltözve???
5 pont
#1 Törté-Net 2003. 02. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?