A+ A-

Még egyszer

Már több mint egy éve, hogy szakítottunk. Hiányzott ugyan, de döntésemet időszerűnek éreztem, tele voltam programmal, új ismerősökkel. Csak most, sok evvel később gondoltam arra, hogy lehet, hogy az egész védekezés volt... Többször találkoztunk, már nem is tudom miért.
Felszaladtam most is hozzá, békésen beszélgettünk, jókat nevettünk. Induláskor azonban szétesett a kulccsomóm, és a földön mászva kotortuk elő a szétgurult kulcsokat. Amikor ráfűzte az utolsó kulcsot is a karikára, vidáman átnyújtotta az egészet és én valami furcsa fényt láttam kigyúlni a szemében. Kölcsönös lehetett, mert abban a pillanatban felém hajolt, és újra a számon éreztem a már oly jól ismert szájat. Száraz volt, és forró. Az egész pillanatok alatt történt, és olyan belső hévvel tört ránk, hogy mi is meglepődtünk. A torkomban éreztem a szívemet, éreztem, ahogy az arcomat és fejemet elönti a forróság, és tetteimet már nem az agyam vezérelte...
Képtelen voltam bármiféle gondolkodásra. Percekig csókolóztunk, talán nem is mertünk egymásra nézni. Szorosan átölelt, éreztem ruhámon át minden porcikáját. Közben finoman a hálószoba felé tolt, közben szép lassan megindult keze a testemen. Lassan csúsztatta melleimre, kicsit lejjebb csúszva benyúlt a pólóm alá és már tolta is lefele az immár feleslegessé váló ruhadarabot. Én sem késlekedtem, először nyakát kezdtem csókolni, ettől elveszíti a fejét és ezt látván, persze én is. Lehúztam a pólóját, majd az övével kezdtem babrálni. Addigra persze rajtam mar nem volt szoknya. Az ágyra már meztelenül kerültünk, és éreztem, ahogy forró nyelve végigsimítja testemet. Tiszta libabőr voltam, és alig vártam, hogy végre már magamban érezhessem, teljesen az öve lehessek. De ő mindig szerette, ha pattanásig feszülnek a húrok, ha szép lassan tovább csókolgatott. A melleimmel hosszan elidőzött, finoman harapdálva a mellbimbókat. Markom összeszorult az önuralomtól, éreztem, ahogy ölem mélyen hüvely izmaim összehúzódnak, és szép lassan elindul az a finom hullámzás, bizsergés bennem.
A hasamon csúszott lefelé, és már tényleg azt tehetett, amit csak akart, amikor elérte combomat. Finoman széttárta lábamat, kezével szétnyitotta a szeméremajkakat. Ahogy meglátta a "vörös alagutat" láttam, ahogy elönti a forróság. Rám nézett, és folyamatosan engem nézve csókolni kezdett. Egymásról szemünket egy pillanatra sem vettük le, így még izgatóbb a másik ízlelgetése. Mélyen bedugta nyelvét a hüvelyembe, majd csiklómat kezdte el szopogatni, szívogatni. Ujjait közben bevezette hüvelyembe, és igen ütemesen elkezdte ki-be húzogatni. Ezt mar nem bírtam, és amikor finoman harapdálni kezdett, éreztem, hogy végem. Hirtelen melyről, valahonnan kiszakadt belőlem a gyönyör kiáltása, elöntötte egész testemet, a gerincem megfeszült és beleremegett. Azt hiszem, nagyon élvezte a látványt, de én is szerettem volna nyújtani neki ebből az élvezetből, hát felhúztam magamhoz, és a hátára fektettem.
Az előző élménytől kiszáradt szájjal kezdtem csókolgatni, egyre lejjebb csúszva a hasán. Mellem érintette kíváncsian ágaskodó farkát, és már alig vártam, hogy érezzem a puha bőrt ajkamon. Végre elértem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.87 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2018. 01. 26. péntek 11:11
Engem nem érdekelnek az olyan lényegtelen dolgok, mint a kulcscsomó szétesése, inkább azt szeretném tudni, hogy ami ilyen jó, azt miért nem lehet folytatni?
#3 zsuzsika 2014. 11. 7. péntek 08:19
Gyenge.
#2 mancs 2003. 03. 1. szombat 14:42
Egy kulcscsomó hogy tud szétesni??? És a kulcsok gurulnak??? Világosítsatok fel!!!
#1 Törté-Net 2003. 02. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?