A+ A-

Még egyszer

Már több mint egy éve, hogy szakítottunk. Hiányzott ugyan, de döntésemet időszerűnek éreztem, tele voltam programmal, új ismerősökkel. Csak most, sok evvel később gondoltam arra, hogy lehet, hogy az egész védekezés volt... Többször találkoztunk, már nem is tudom miért.
Felszaladtam most is hozzá, békésen beszélgettünk, jókat nevettünk. Induláskor azonban szétesett a kulccsomóm, és a földön mászva kotortuk elő a szétgurult kulcsokat. Amikor ráfűzte az utolsó kulcsot is a karikára, vidáman átnyújtotta az egészet és én valami furcsa fényt láttam kigyúlni a szemében. Kölcsönös lehetett, mert abban a pillanatban felém hajolt, és újra a számon éreztem a már oly jól ismert szájat. Száraz volt, és forró. Az egész pillanatok alatt történt, és olyan belső hévvel tört ránk, hogy mi is meglepődtünk. A torkomban éreztem a szívemet, éreztem, ahogy az arcomat és fejemet elönti a forróság, és tetteimet már nem az agyam vezérelte...
Képtelen voltam bármiféle gondolkodásra. Percekig csókolóztunk, talán nem is mertünk egymásra nézni. Szorosan átölelt, éreztem ruhámon át minden porcikáját. Közben finoman a hálószoba felé tolt, közben szép lassan megindult keze a testemen. Lassan csúsztatta melleimre, kicsit lejjebb csúszva benyúlt a pólóm alá és már tolta is lefele az immár feleslegessé váló ruhadarabot. Én sem késlekedtem, először nyakát kezdtem csókolni, ettől elveszíti a fejét és ezt látván, persze én is. Lehúztam a pólóját, majd az övével kezdtem babrálni. Addigra persze rajtam mar nem volt szoknya. Az ágyra már meztelenül kerültünk, és éreztem, ahogy forró nyelve végigsimítja testemet. Tiszta libabőr voltam, és alig vártam, hogy végre már magamban érezhessem, teljesen az öve lehessek. De ő mindig szerette, ha pattanásig feszülnek a húrok, ha szép lassan tovább csókolgatott. A melleimmel hosszan elidőzött, finoman harapdálva a mellbimbókat. Markom összeszorult az önuralomtól, éreztem, ahogy ölem mélyen hüvely izmaim összehúzódnak, és szép lassan elindul az a finom hullámzás, bizsergés bennem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.77 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2014. 11. 7. péntek 08:19
Gyenge.
#2 mancs 2003. 03. 1. szombat 14:42
Egy kulcscsomó hogy tud szétesni??? És a kulcsok gurulnak??? Világosítsatok fel!!!
#1 Törté-Net 2003. 02. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?