A+ A-

Egy bolond nap

Ebédidő. Rohanok az alagsori WC - be, hogy kedvenc fülkémben felpiszkáljam egy kicsit a pinám, mert a behelyezett golyóktól már izgatott voltam. Nagyban ujjaztam magam, amikor a szomszédból hangokat hallok:
- Gyorsan, gyorsan, hadd üljek bele - suttogta a nő.
Lecsendesítettem magam, s teljesen odakoncentráltam. Elképzeltem, hogy a férfi ül a kagylón, a nő meg lovagol a faszán. Jól hallatszott a súrlódás, meg ahogy a fenék lehuppan a combokra. Hej, de irigyeltem azt a nőt, olyan izgatóan nyögdécselt, hogy megint felnyúltam magamnak, s az ő ütemükhöz igazodva izgattam magam. A férfi nem sokáig bírta, s fel - felnyögve, fújtatva elélvezett. Belőlem is csöpögött a lé. A ruhasuhogásokból ítélve valószínűleg rendezkedtek, mikor megszólalt újra a nő:
- Add ide, szopogatom még egy kicsit!
- Sietnünk kell - mondja a férfi.
- Ugyan, még sok időnk van, szopni akarok! - s erélyesen toppantott a sarkával.
Hallottam, ahogy a férfi lehúzza a cipzárt és benyögi:
- Tessék itt van, cumizzad hát.
Gondolom a nő térdel az álló előtt, s úgy veszi a szájába. Jól érzékelhető, ahogy az ajkak csúszkálnak a merev húsdarabon. Szinte látni vélem a férfi arcát, melyen a boldogság gyönyöre tündöklik. Hogy bólogathat most az ismeretlen "nembélim". Már tényleg közeledett az ebédidő vége, mikor a férfi gurgulázva gagyogja:
- Nem bírom tovább, elélvezek! - Na mit tesz most az én kis munkatársam? Kilöki magából, vagy leszívja? A hangokból ítélve az utóbbit választotta, mert szürcsölve cuppogott.
- Jolán, te őrült boszorka, két ilyen élvezés a legjobb munkadopping.
Halkan elsuhantak, s végre én is megszabadulhattam börtönömből. Nem vitás, most még jobban kívántam a faszt. Figyeltem hölgytársaimat, hogy kinek az arcáról rí le a kielégülés felszabadító érzése, de hát nagy a ház, sokan vagyunk. Türelmetlenül vártam a zárórát meg a kísérő barátomat, hogy megszűnhessen kínzó nemi vágyódásom. Nem is engedtem tovább az első parknál, s ott a padon végigjátszottam vele a kihallgatott jeleneteket. Tüzes pinám habzsolta a farkát, ő meg csodálkozott, hogy milyen vad vagyok. Majd érzéki szopással vettem magamhoz a második adag spermát. Végre kielégült agyongyötört testem és lelkem. Már higgadtan tudtam elmesélni neki a bolond nap megrázkódtatásait.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.92 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2016. 11. 1. kedd 07:55
nekem is a rövidségével volt bajom...
#4 vakon53 2016. 01. 7. csütörtök 22:21
Egkicsit rövid.

7 Pont!
#3 zsuzsika 2014. 11. 26. szerda 07:33
Gagyi.
#2 A57L 2014. 04. 4. péntek 09:57
Gyenge írás.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?