A+ A-

Chat - Vicus78

Ez a nap is hasonlóan indult, mint a többi. Megfontolt és érett gondolkodás a reggeli össze válogatásánál (a lekvár ugyan még jó, de az nem megy a snidlinghez, marad a Malacka és Füles katowicei gyárlátogatását ábrázoló műzlis doboz régészeti feltárása...), ruházkodás alapfokon fogmosás és öblítős mosogató program beindításának szinkronizálása közben, stb.
Szóval mire beértem az irodába, kellően lealázott és elharcolt állapotot formázott arcom, így nem csoda hogy sem a hétvége üdítő közelsége, sem pedig a rádió örömteli hírei (a 70 éves ózdi Joli néni 3. lett a kerületi Kudlik Júlia testépítő és alakformáló versenyen... stb) nem tudtak őszinte vidámságra deríteni.
Valahol hátul, az agyam mélyén egy nagyon elhaló, és kellően berekedt hang ugyan próbálkozott némi instrukciókkal a napi tevékenységem munka jellegű álcázásával, de ezt hála istennek könnyedén elnyomtam, néhány hangos: "ej, be vacakul vagyok!" sunnyogással. Így aztán, becsületes unatkozó emberhez méltóan, mintegy gyógyító és rekreációs jelleggel rászakadtam egy chat - es fórumra, ahol legnagyobb meglepetésemrepár perc alatt az erotika szobában kötöttem ki... (mindig így járok, ha nátha elleni instrukciókat és némi pátyolgatást szomjazva keresgélek a net - en...)
Többé, kevésbé ismerős volt a szitu, én szívesebben olvasgattam a néhol érdekes, néhol alpári, néhol sírni valóan ostoba hozzászólásokat, mint hogy szerves résztvevője legyek a "hogyan dumáljunk ki a bugyijából 2 perc alatt egy 13 éves lánykát" típusú vitáknak, de arra mindenesetre jó volt, hogy válságos állapotomról elterelje a figyelmemet.
Azon a pénteken viszont egyből feltűnt, hogy egy vicus78 fedőnévvel álcázott hölgyemény (akkor, még csak feltehetően hölgyemény, ilyet az ember biztosan soha nem tudhat, hiszen előszeretettel nyüzsögnek a Rezsők, Bélák, és Gézák a net - en, akiknek a legnagyobb élvezetet az okozza, ha pár percig anonim névtelenségbe burkolva nőként tetszeleghetnek...) éppen erőteljesen próbálja sajátos álláspontját megvédeni a sok feldühödött kan között.
A téma nem volt éppen plátói, de mivel a közepébe csöppentem, nem tudtam az elejéről követni. Valami olyasmi hangozhatott el, hogy a pasik többsége nem szeret a párjával foglalkozni, csak igazodik a : "Neked ugyan annyi időd van rá hogy elmenj, mint nekem!" megközelítéshez... Hát mit mondjak... részben egyetértettem. Mármint a lány részéről megfogalmazott kritikával mely, őszintén szólva, nem volt túl pozitív. Persze a chat - en röpködtek a "bárcás kurva, tamponfaló rinya, frigid luvnya" jelzők, hiszen sokan érezték meg a lehetőséget a kombájn kormánya mögé betűzött Commodore számítógép fölött szalonnázva, hogy itt az ideje egyszer és mindenkorra leszámolni a feministák egyik borzasztó példányával. Ilyet sajnos már többször láttam, de akkor feltűnt, hogy Vicuska rendkívül imponálóan, és frappánsan szereli le a túlképzett bölcsészkaros mezőgazdasági dolgozókat. Tetszett a stílusa, tetszett a logikája, és az hogy végig higgadt maradt. Olyan szinten kezdtem bambulni, hogy a számba tömött Balaton szelettel együtt besmároltam a vonalkódos papírt is... Pedig azt a végére szoktam hagyni... Hiába, aki ínyenc...
Szóval egyre erőteljesebb késztetést éreztem, hogy próba meggy alapon rá privizek, hátha közelebb férkőzhetek hozzá. Meglepetésemre volt még arra is kapacitása, hogy miután pár sort idéztem neki egy VI. századi dán - tolték kézimunka szótárból, szóba álljon velem.
Ami pár perces csevejnek indult, az hamar több órába torkollott, így aztán hópihe és zaklatott lelkem egészen késő délutánig ápoltatott szakértő kezekben. Érdekes volt vele beszélgetni, mert nagyon egy hullámhosszon voltunk, annak ellenére, hogy különböző neműek vagyunk.
5 óra magasságában jártunk már, és én éppen egy igen érdekes beszámoló közepén tartottam a nádi poszáták randalírozó életmódját illetően, amikor közölte, hogy neki el kell szaladnia bármennyire is szívesen hallgatna tovább. Kicsit legörbült a szám, de miután kiszabadítottam a kurzorok közül, megkérdeztem nincs e kedve valamikor összefutni velem?
Rövid gondolkodás után (én, eközben elmondtam 4 miatyánkot, 2 üdvözlégyet, meg az etióp himnuszt a biztonság kedvéért...) azt felelte, hogy akár ma is összefuthatunk, ha ráérek.
Azt hiszem, sejtitek: ráértem.
7 órát beszéltünk meg egy kávézó előtt, és mivel viszonylag közel lakom az irodánkhoz, sanszos volt hogy nem csak a micimackós alsónacim tudom lecserélni egy szolid beige színű Róbert Gidásra (azé' mégis csak ő a főnök!), hanem csenevész testem esetleg a fürdés áldásos, ám korántsem veszélytelen hatásában is részesíthetem. Komolyan... nekem a legtöbb balesetem a kádban történik. Ma már meg sem engedem a vizet, ha nem vagyok kikötve a fregolihoz. Szóval intenzív készülődés, pár helyzetfelismerő gyakorlat pantomin jellegű bemutatása a tükör előtt, és a macska folyamatos rendszabályozása után (a rohadt dög, mindig akkor mászik a kikészített ruhámra, ha éppen sietek...) elloholtam a megadott címre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (285 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#68 papi 2013. 12. 28. szombat 20:43
Nem rossz
#67 zsuzsika 2013. 10. 29. kedd 16:03
Jó volt.
#66 tiborg 2011. 02. 25. péntek 04:30
Meg manapsag is vicces,elzetes, jo osszealitasu, reszemre kielegito erotikaju sztori.
#65 behappy 2004. 08. 11. szerda 16:00
kár, hogy csak 10-es a pontskála, mert ez megérdemelne ezret is!!! az első story amihez hozzászólok, de ez meg is érdemli! A++++ ! Gratula!
#64 Lucifer 39 2004. 07. 28. szerda 16:38
Bocsi! Lemaradt a köszönetem elől ez: "congratulations!"
#63 Lucifer 39 2004. 07. 28. szerda 16:30
Csak annyit: Thx Lupuss!

10 pötty
#62 lupuss 2003. 08. 21. csütörtök 10:54
Köszi:)))
#61 globelia 2003. 08. 19. kedd 18:20
Kedves Lupuss!
Végre egy jó sztory, ami izgat, és jókedvre derít egyszerre. Gratulálok, végig hangosan nevetgéltem olvasásod közben egy töküres szobában, ami ráadásul visszhangzott. Igazán klassz élmény volt!!!
10 pont G.-tól
#60 Gaia 2003. 05. 31. szombat 14:39
Nagyon nagyon nagyon jó:))) Nagyon sokat röhögtem az elején, közepén, a végén meg már nem a nevetéstől volt jó a kedvem:)) vicces, szórakoztató, izgató:) 10 pont:)
#59 Vadkörte 2003. 05. 27. kedd 01:08
Ez hihetetlenül jó volt! :))
Az első két bekezdés után már nem az action, hanem csak a stílus miatt olvastam.
Gratula és 10 pont!
#58 Assamite 2003. 05. 10. szombat 09:01
Én is Kápmegyeri vagyok:) aranyos történet volt!10 pont:)
#57 Papabear 2003. 02. 27. csütörtök 23:02
Végre egy igazán stílusosan megírt történet, mely úgy erotikus, hogy közben olvasmányos is. Gratula Lupuss, jöhet a folytatás, ez a történet meg mehet az archívumomba:P.
Bedycica : miért nem írtál többet? Vagy csak én keveredtem el valahol, az utóbbi egy hónapban kb. ötször telepítettem újra a Windowsomat (kivételesen nem a Windows hibájából).
#56 wodka 2003. 02. 27. csütörtök 22:55
Király!!!
#55 Davidka 2003. 02. 27. csütörtök 02:20
Hat, mit is irjak. Dicseretet hallottal eleget, szoval azt tolem hallani nem fox, nem hiszem hogy arra van leginkabb szugseged. (Mar ha tegezhetlek). Egy kerdes: Olvastal te valaha Rejtot? Ugyanis a stilusod igencsak hasonszoru.
Esetleg alapithatnank egy tarsasagot, en lennek a menedzser, te az iro!
A jelmondatunk valami ilyesmi lenne: Lupuss, az elso farkas aki irni tud!
#54 Tamás 2003. 02. 26. szerda 08:11
Nagyon jó, csak így tovább!
#53 elso szavazo 2003. 02. 26. szerda 04:27
remelem lesz meg tortenet ami arra kesztett, hogy szavazzak:) Ez az elso! Ennyi es max pontszam!
#52 mezőg. dolgozó 2003. 02. 25. kedd 19:37
Bravúros poénok,jó stílus.Valahogy azonban mégsem tiszta,hogy a lift után azonnal rátértetek a Kámaszutra tételeinek gyakorlati alkalmazására.Ritka a nő,akiben az első smaci után rögtön felvetődik a "hú,de leszopnálak" parázna gondolata.Ha kitalált is a történet,azért az írójából még lehet valaki...
#51 Vortex 2003. 02. 25. kedd 14:36
Húbázz :))))) Álló farokkal röhögtem de úgy hogy fájt a hasam.

ZSENIÁLIS :ÐÐÐ
#50 Saevus Mors 2003. 02. 25. kedd 09:04
Talán az eddigi legjobb történet. Gratula az írónak. 10p
#49 blah 2003. 02. 24. hétfő 17:57
Különösen a befejezés miatt valósághű,nem perverz,és nem is szokványos "teleélveztemaszáját" történet.Gratula!