A+ A-

Sítábor 1. rész

18 éves gimnazista "kan" vagyok Egészen csinos osztálytárs - lányaim vannak, csak az a baj hogy nekik mindig valami 20 - 25 éves barátjuk van.
Úgyhogy a 2 - 3 osztályban szoktam nők után kutatni. Az egyik nap megégettem a kezemet az iskolában, ezért szünetben a hidegvíz csövet fogdostam, és beszélgettünk a haverokkal.
Egyszer csak feljött a lépcsőn egy gyönyörű kiscsaj, nem volt az a gebe kis cica. Megvolt mindene: húsosabb formás feneke, cici, hosszú sötét hajú és egész magas volt. Csak ennyit láttam, mert az igazgatói felé indult a kedves anyukájával, hacsak nem ilyen öreg a nővére.Nagyon tetszett a csaj, el is döntöttem hogy rányomulok.
Másnap találkoztam vele a folyosón. Éppen a 3. osokkal beszélgettem, szokás szerint ők álltak, figyeltek, nevetgéltek, míg én mondtam a jó fej dumáimat. Éppen mellettem haladt el mikor ráköszöntem, rám nézett, mosolygott és visszaköszönt.
Nem akarok nagyon a részletekbe belemenni, mert 10 oldalas lesz a történet. Mivel 3. os volt én meg sokszor jártam náluk egyre többet látta hogy vicces és aranyos vagyok. Aztán írtam neki egy levelet, kifaggattam, hogy hívják, hol lakik, stb.
Egyre jobban megkedveltük egymást, de semmi komoly nem lehetett sajnos, mivel fél éve van barátja.
Egyik napon jön be a hetes egy papírral. Utazás 4 napra Ausztriába. Mivel már voltam osztrákoknál síelni és különben is imádok, utazni és felírattam magamat. Szünetben első dolgom volt hogy oda mentem Szandihoz (ez a neve a lánynak) és megkérdeztem hogy ő is jön - e? Nem akart jönni, de rábeszéltem hogy megtanítom síelni, nagyon király lesz! Ő is beíratta magát. Aztán jött az utolsó nap a suliból, aztán utazás, a többiek meg bent tanulhatnak, hehe. Itthon sem volt meleg, ezért jó melegbe felöltöztem, anyám vitt ki a gimihez, ahol a busz már várt, sokan már fent ültek, ami nem volt jó, hisz elfoglalták a legjobb helyeket. Anyámtól érzékeny búcsút vettem, majd a hátsó ülésről kivettem a nagy táskámat.Legjobb haverommal a busz elött találkoztunk, köszöntünk egymásnak, és mondta, hogy le van foglalva a helyem leghátul. Szandra már ott ült, és a legszebb hogy a szám sarkába adta a puszit mikor köszöntünk egy másnak. Nagyon jó érzés volt!
20 perc várakozás után mindenki megjött, busz elindult de nem akarom leírni a fél életemet, úgyhogy ugrunk az időben egy kicsit.. Megérkeztünk, jól éreztük magunkat, síelgettünk, második nap:
Tábortüzet raktunk, de bementem a szobámba mert fájtak a lábaim, kifáradtam a síelésben, a többiek pedig kint beszélgettek. Egyszercsak azt hallom, hogy valaki bejön, aztán leült mellém.
Egy bársonyos hang kérdezte: mi bajom?
Szandra volt az, szívem dobogása kicsit felgyorsult: tudtam ez az a pont, ahol sikerülhet valamit elérnem. Mondtam hogy semmi, kicsit elfáradtam. Mire mondta hogy ő is, és hogy meghúzta a derekát. Megfordultam és javasoltam hogy vegye le a pulóverét és megmasszírozom.
Felállt (nekem is, azonnal) és elkezdett vetkőzni, melltartó nem volt rajta csak egy póló, és mivel nem volt meleg eléggé ágaskodott a bimbi. Kihúztam az ágy alól a táskámat és kivettem a naptejet.
Lefeküdt az ágyamra, és akkor levette a pólóját, ahh már teljesen kész voltam:) Mivel én nem vagyok fázós csak egy boxer alsóban, lenge nadrágban és pulóverben voltam. Ráültem a fenekére, és szétkentem a derekán és a hátán a naptejet és elkezdtem masszírozni. A naptejtől jó sikamlós lett a háta, inkább simogatás volt az egész, mint masszírozás.
Aztán a nyakát is megmasszíroztam, amihez előrébb kellett dőlnöm és egy kicsit jobban felülnöm, amitől a farkam lelógott a fenekére. Izegtem - mozogtam, mert nagyon jó érzés volt.
Mire a lány hátranyúlt és arrébb tolta a farkamat hogy ne szurkáljam, csak az után vette észre, hogy mit is fogott meg, persze én ledermedtem teljesen, mire ő megfordult alattam és elpirulva bocsánatot kért, persze én is elkezdtem mosolyogni, mondtam neki, hogy semmi baj. Erre újabb hibát követett el, nem vette észre, hogy nincs rajta a póló és a cicije egyenesen nekem,ágaskodott. Ő azonnal elé tette a kezét. Pár másodpercig csöndben ültünk egymás elött, és bámultuk egymás csillogó szemét a félhomályban. Úgy éreztem, most kell lépnem, odanyúltam a kezéhez és elvettem a cicije elől, szerencsére nem ellenkezett, csak azt vettem észre, hogy egyikünk sem lélegzik. Mind a kettőnkben megállt az ütő! Majd megcsókoltuk egymást, ami vad csókolózásba ment át. Nyelvünk teljesen összefonódott, a szája íze csodálatos volt, akár hetekig is elcsókolóztam volna vele.
Gyönyörű érzés volt, leírhatatlan, végre itt van a kezeim között ez a gyönyörű lány, egymás szájába lihegünk, szívem 200 "bpm" - el dobpergett, torkom teljesen ki volt száradva, kinyitottam a szememet és láttam, ahogy az izgalomtól szinte meg - meg remeg a szeme és legszívesebben lenyúlna a torkomon a nyelvével.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.59 pont (155 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#33 Andreas6 2017. 10. 26. csütörtök 06:36
Elég gyenge, nálam jóindulattal 5 pont.
#32 genius33 2013. 03. 16. szombat 12:57
Egész kellemes nyes
#31 Seth 2003. 03. 27. csütörtök 23:02
Slendrián, menőző, hányaveti írás. Pont, mint egy 18 évesé. Éppen ezért hihető:).
"így szeretnék meghalni, ennek a lánynak a szemérem ajkai között!!!" - legalább van benne ifjonti lelkesülés:).
nagypapi kakikja kicsi erős, de télleg ütős poén. 9p

u.i.: miét kell parnasszusi magasságokba emelkedő művet várni mindenkitől? Így legalább hihető a dolog...
#30 Gastovski 2003. 02. 20. csütörtök 19:26
Na most akkor! Kedves Helge! Ide érvek kellenek nem holmi humánus mentegetőzés! Olvashattunk itt már jobb, hihetőbb történetet. Shoggoth elmonta az igaszságot. A szellemeséghez itt szókincsre van szükség és ahhoz, hogy az író megüssön valamilyen színtet. Kérlek, milyen hülyeség az hogy felnöttesen írni! Az milyen? Lehet jól rosszul, igényesen és kapkodottan írni. Plusz az átmenetek. Ez az írás alapjába véve nem lenne rossz, de ezekkel az önajnározó beszólásokkal jól tönkrevágja. Iol-nak igaza van ez nem a 30 percig basztam négy pózban stílus, ez a 25 percig basztam 3 pózban stílus. Ajánlom mindenkinek, olvassanak a jóktól sokat. Megéri, de csak semmi plágium! Az én írásom még ekkora sikert sem ért el. Tudom milyen a kritika, el is fogadtam, megértettem, és azok felhasználásval probálok meg élvezhetőbb történetet írni. Ez nem az a sztori amit majd mégegyszer előveszek hónapok múlva, mert nem éri meg.
Ja Helga! Nem menőztem? Tudod egy olyan korabeli srácnak nem az az elsődleges mérce, hogy a kis csitriknél milyen jót "menőzött". Na ez ciki.
Várom a folytatást, hisz a szituáció jó, remélem az igényeseb lesz!

Gastovski
#29 Shoggoth 2003. 02. 20. csütörtök 13:58
Hát... ez enyhén öntömjénező írás volt. Vicces? Hol? Ez inkább popper menőzés. "egyre többet látta hogy vicces és aranyos vagyok" - és mi miért nem láthatjuk? Ha megjegyezhetem, a homorérzék és a szellemesség fantáziát és nagy szókincset kíván. Ez a mű viszont egyikkel sem rendelkezik. Az első 3 bekezdés elég arra, hogy az ember rájöjjön, hogy ez a novella egy himnusz, amit önmagához írt. Olvassátok el a Chat- Vicus 78-at és rájöttök majd, hogy ez a szöveg itt egyáltalán nem szellemes .
#28 lol 2003. 02. 20. csütörtök 09:29
Szerintem baszott aranyos a stilus nem az a 30 percig basztam 4 pózban stílus , és ahogy Jay és Néma Bob megmondta , amig van mit addig fikázzatok ... www.mozibuzi.com
a nagypapás poén az full kész :DDDD
#27 csabi 2003. 02. 19. szerda 23:23
Nem rossz.
A nagypapás pojén az csúcs. 7 pont
#26 Xcal 2003. 02. 19. szerda 11:44
Ez eddig a legjobb azokközül amit itt olvastam eddig..
10 es mert kivancsi vagyok gyava volt e a lany..
Nekem is volt egy hasonlo kapcsolatom, bár szerencsere nyaron es toparton, igy nem fagytam meg, de vegul a volt pasi nyert, es legvegul o is bukta de akkor mar nem tartottuk a kapcsolatot, csak tudom..
#25 Helge 2003. 02. 18. kedd 20:38
na, még én is hibázok... ilyet :)
4. pontban: ehihetőbben = elhihetőbben
#24 Helge 2003. 02. 18. kedd 20:36
SZERINTEM:
1. Az kritizálja porba a srácot aki:
a. nem volt 18 és nem menőzött kisebbeknek
b. írt már jobb történetet, és ide beadta
c. életében sosem követett el helyesírási hibát (jó itt van eléggé sok, de hát azért senki sem tökéletes...)
2. Sajnállak titeket srácok, hogy 18 évesen ti már felnőttesen írtatok, és akor gondolom 14 évesen már befektetési ügynökként dolgoztatok...("Gyerekes és szánalmas.")
3. Bár nagyon ritkán látogatok ide, a sztorik 80%-a szenny,(amit én olvastam közülük) hamis, pornófilmbe való; ez a cikk is néhol tartalmaz eléggé olcsó jelenteket, viszont számomra ez az a cikk, amelyik eddig elnyerte a tetszésemet.
4. Kedves cikkíró, én a többiekhez képest építő kritikát írtam: Hajrá, tovább, kevesebb hibával, ehihetőbben ;)

8 pont
Danke
#23 Gastovski 2003. 02. 18. kedd 17:33
TheChronic-nak igaza van abban, hogy inkább a srác vicces mintsem a beszólásai. A nagyapás poén kicsit meredek volt. Néhol elég slendrián a megfogalmazás.
Azzal nincs semmi probléma, hogy 3.soknál menőzik!!!, de ez srác nem teljesen egész. Kicsit az a feeling jön le, hogy lopott szövegeket használ, nem idéz pontosan, amolyan jófejkedem mert az király. Kicsit szánalmas számomra. Ha ezeket kihagyja, jó sztori, bár a hitelessége nem annyira egyértelmű mint ahogy azt egyesek állítják. Lesz ez még jobb. 6-ost megérdemel. Talán 7-est. A tízpontok komolytalanok, de kellenek.

Gastovski
#22 JHWH 2003. 02. 18. kedd 16:12
"Mi az,hogy egész nap a 3.osoknál menözik 4.es létére? Az ottani nök semmibe veszik?"

És ha igen? Ez teljesen elfogadható.
És miért ne kérdezné meg levélben, ilyen emberek is vannak a világban, és sértve érzem magam, mert én is így találtam magamnak barátnőt.
#21 TheChronic 2003. 02. 17. hétfő 19:25
kozett: rájöttem,hogy miért olyan ismerös a neved! ez valójában Cosette,ugye? Gyönyörű név,de olyan ügyesen elrejtetted... :(
Ezek szerint leányzó vagy?
#20 TheChronic 2003. 02. 17. hétfő 19:19
Egyetlen szó: műmájer.Ilyen csávókkal van tele a diszkó,meg a menö helyek...
Mi az,hogy egész nap a 3.osoknál menözik 4.es létére? Az ottani nök semmibe veszik?
Ja,és mint fö naygmenö,nem mer személyesen odamenni a csajhoz,hanem levélben kérdezi meg a címét...vazze,ez annyira égö,legalább ne írta volna bele...
Komolyan,sokkal inkább maga a csávó a vicces,nem a "beszólásai"...

frici: szerintem az állatszex és a nekrofília a legtutibb,ezért mertem én is kritizálni...köszi,anyukám is jól van :D

Csatlakozom Masterboy,Lofty és kozett kritikáihoz.Gyerekes és szánalmas.
#19 faszagyerek 2003. 02. 17. hétfő 17:25
A beszólás tuti ... es egyebkent is élvezetes stílusú a mese. 10p.
#18 nathen 2003. 02. 17. hétfő 16:35
Ez tényleg király beszólás....:)
#17 Szandra pasija 2003. 02. 17. hétfő 15:08
"de nem akartam, ezért arra kellett gondolnom, hogy nagyapám milyet szarhat éppen otthon"
Ez a legjobb. Ez verhetetlen. Ezt én is kipróbálom... :)))) 10p
#16 frici 2003. 02. 17. hétfő 13:46
ne torodj a tobbiekkel, csupa beteg ember a tobbseg aki kommentalt. vegre az elso hiheto torte-net, ami raadasul allati viccesre is sikeredett, teljesen emberi es erre igy fogadjak... bezzeg a beteges lany az apaval+fiu a mamaval sztorira mindenki begerjedt, eleg szomoru:(

szoval tok jo a fogalmazas, aranyos a stilus, _en_ varom a folytatast! 10 pont!
#15 Dorenno 2003. 02. 17. hétfő 06:40
Khm... Igen gyér. Csapnivaló a megfogalmazás.
#14 Lofty 2003. 02. 17. hétfő 02:08
"Majd megcsókoltuk egymást, ami vad csókolózásba ment át."

fúúúú... aztakutyafáját.. :))