A+ A-

A sziget - Egy forró nyaralás krónikája 2. nap

Az ébredő nap ma is narancssárgán izzó ragyogással köszöntötte a szigetet. Fényei először a csendes hajnali partot árasztották el, majd méterről méterre haladva győzték le az éjszakát. Huncut fénysugarak kúsztak be az ablakokon, hogy langyos csiklandozással jelezzék egy új nap kezdetét. A beáradó napfény minden ablak mögött fellobbantotta a pirkadatig szunnyadó vágyat. Csókolózó párok fonódtak egymásba, hogy végsőkig élvezzék az álomittas szeretkezés örömeit.
A kíváncsi sugarak elől semmi sem maradt rejtve: A nászutas lakosztályban a gyönyörű, fiatal feleség éppen megragadta újdonsült férje meredező kéjdorongját. Végigsimított lüktető hegyével az alhasán delfint ábrázoló tetováláson, és élvezte ahogy a kemény szerszám a bőréhez ér. Majd egy határozott mozdulattal ágyéka nedves torkolatához igazította és halk sóhajjal várta, hogy férje lassan beléhatoljon. A férfi gyengéden átölelte feleségét és kissé megemelte csípőjét. Mindkettőjük izma megfeszült egy pillanatra, ahogy felkészültek az első gyönyörteli lökésre.
A szomszéd szobában is szexre leltek a mindentlátó napsugarak. A srác a hátán feküdt, barátnője pedig terpeszben ült az ölében. A hosszú és nedves előjáték után levegőt kapkodva merültek el egymásban. A lány vad élvezettel lovagolt barátja kőkemény dákóján. Mozgásuk gyors volt és fáradhatatlan, mindketten érezték a közeledő csúcspont bizsergető jeleit. Sóhajtozva élvezték, ahogy a duzzadó szerszám minden mozdulatnál könnyedén csússzan a kéjtől elázott rózsaszín barlangba.
A napfény most egy emelettel feljebb siklott, ahol rátalált Bettire és Vivienre. A lányok békésen aludtak egymás karjában. Még álmukban is szorosan ölelték a másikat, így meztelen testük összetapadt az egybefonódó karok és lábak kuszaságában. Valójában előző nap találkoztak először, de ismeretségük azonnal egy tűzforró, szinte ájuláig tartó szeretkezéssel kezdődött. Vivi a barátnőjével, Cintiával érkezett a szigetre, hogy vonzalmuk végre érzéki szerelmeskedésben teljesedjen ki, de az események másképp alakultak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 11. 26. szerda 10:08
Nem rossz.
#6 Bikmakkocska 2013. 01. 9. szerda 09:42
Legalább a végén van egy őszinteség, a sajnos. A közepesnél alig jobb.
#5 sihupapa 2008. 11. 7. péntek 03:43
nana!?
#4 Machine 2003. 04. 9. szerda 12:35
Nevetséges. Mindenki szép, jó, leszbikus, nimfomán, gazdag, senkinek semmi félelme, stb...
tudom, nevetséges vagyok, ha realitást keresek ezen az oldalon, de erről nem tehetek.
#3 Kismy 2003. 02. 18. kedd 10:25
klassz kis sztori!
#2 Ildica 2003. 02. 13. csütörtök 05:56
Igényes,picit talán lehetett volna fokozni...de a végén a "sajnos",az egész történetet aranyosabbá tette. :))
#1 Törté-Net 2003. 02. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?