Anna

Szavazás átlaga: 7.6 pont (113 szavazat)
Megjelenés: 2003. február 11.
Hossz: 18 326 karakter
Elolvasva: 2 332 alkalommal
A házibuliba egy régi barátom hívott el. Örömmel mentem, mert éppen egyedül voltam és remek alkalomnak látszott megismerkedni egy helyes fiúval. Elég vegyes társaság jött össze, hiszen a barátom régi és új barátait, ismerőseit, kollégáit is elhívta. A hely maga nem volt rossz, egy kertes kisház, elő és hátsó kerttel is, nagy helyiségekkel. Túl sokan ugyan nem voltunk, de a barátomon kívül mindenki ismeretlen volt.
Gondoltam, ha másra nem is lesz jó ez a buli, legalább lesz egy kis jó tánc, na meg persze, ha úgy alakul, pasizom is kicsit. Na, tévedtem, egyikre sem került sor, de az este olyan meglepetést tartogatott, amelyre álmomban sem mertem gondolni!

Annának a barátom mutatott be. Nagyon helyes lány volt, hosszú hajjal, nagy barna szemekkel, kedves arccal, jó alakkal. Úgy tűnt, ő sem baráttal érkezett, úgyhogy beszélgetni kezdtünk.
Annáról a beszélgetés közben kiderült, hogy nem csak nagyon csinos, ráadásul értelmes, közvetlen lány is. Alig éjfél előtt már úgy csevegtünk, nevetgéltünk, mint régi ismerősök.
Éjfél után – , BUÉK, puszi – puszi. Éppen elkezdődött a nagy össznépi táncolás, amikor Anna szólt, hogy neki nagyon melege van, sétáljunk kint a levegőn egy kicsit.
Kimentünk, de nem az előkertbe, hanem a hátsóba, hogy nyugodtan beszélgethessünk tovább.

Nem is tudom, hogyan történt. Talán én kezdtem fázni, ő pedig még nem akart bemenni a lakásba, ezért azt mondta, hogy melegít egy kicsit. Odalépett hozzám, megsimogatta a hátam, aztán hirtelen csak a meleg száját éreztem az ajkamon.

Ösztönösen hátra akartam lépni, elrántani a fejemet, hiszen én még sohasem csókolóztam lánnyal, de Anna nem engedett, átölelte a derekamat.

A nyelve körbetapogatta a számat, és behatolt a fogaim közé, és én megadóan tűrtem. Csodálatos érzés volt. Máshogy csókolt, mint a férfiak.

Aztán valahogy elragadott a hév. Vadul csókolóztunk, és közben simogattuk egymást. Anna keze lecsúszott a combomra és felhúzta a szoknyámat. Éreztem, hogy nedves a puncim, az agyamon meg a döbbenet miatt őrült gondolatok vágtattak át …aztán amikor az ujjait is megéreztem, már nem fáztam, és nem akartam szabadulni sem ebből az édes révületből.
A szoknya felhúzása után a végigsimított a fenekemen, és mire észbe kaptam, már a bugyimban volt a keze. Először a puncimon körözött az ujjaival. Aztán megéreztem, amint az ujjait a hüvelyembe dugta… már alig bírtam, majdnem elélveztem.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.6 pont (113 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. december 7. 15:44
#34
Jó és izgalmas írás.
1
én55
2021. március 26. 09:05
#33
Igaz nem az én világom, de azért szép írás.
1
Andreas6
2021. február 27. 14:19
#32
Kellemes, érzéki írás.
1
a
A57L
2020. április 28. 04:21
#31
Élvezetes leírás.
1
l
listike
2014. november 26. 12:45
#30
Sablonos.
1
zso
2003. május 4. 19:18
#29
joo
1
zso
2003. március 22. 14:55
#28
jo
1
Arletta
2003. február 28. 14:04
#27
Kedves Zita!
Megkérdeztem pár hetero meg bi barátnőmet, és maximálisan alátámasztják, amit mondtál. A nagyszájú, férfiasságukkal hencegő pasik a "bizonyítás" során szinte kivétel nélkül szánalmas teljesítményt nyújtanak. Talán épp ezért van nagy szájuk...
Egyáltalán, ha valaki nagyon bizonykodik, az mindig gyanús kicsit.
Legalábbis ebben egyetértünk!!

Szia: Arletta
1
Zitababy
2003. február 25. 18:16
#26
Kedves Arletta!

Igen "összefutottam" néhány hozzászólásnál velük.Igazából Ők azok, akik szeretnének férfinek látszani, csak az életben vhogy ez nem jön össze nekik. Hát kompenzálnak a neten..
Arra még nem jöttek rá, h. az Igazi Férfi nem ott kezdődik. Még szerencse, h. én TUDOM!
De örülök, h. attól,h. Te meg én nem egyformán élünk, azért egyetértünk!!

Szia, Zitu
1
Arletta
2003. február 23. 17:02
#25
Kedves Zita!
Örülök, hogy tetszett.
Ha netán vetted magadnak a fáradságot, és végigböngészted a fórumot is, láthatod, hogy van egy bizonyos férfi-típus (én csak macsónak hívom, mert ha megjelenésében és viselkedésében nem is az, de gondolkodásában igen), amelyik abban a hitben él, hogy a leszbik attól leszbik, hogy nem volt nekik jó egy férfival sem, de ez azoknak a férfiaknak a hibája, akikkel esetleg próbálkoztak, mert ha pont velük, akkor így meg úgy... Az a gyanúm, hogy pont a lényeget nem értik, azt, amit te az előbbi válaszodban leírtál. Képtelenek elfogadni, hogy vannak nők, akiknek egyszerűen nincs igényük férfira, sőt, kellemetlen nekik a frérfival való szex. Attól, hogy valaki testi felépítésénél fogva alkalmas a másik nemmel való nemi életre, még nem szükségszerűen jó is neki. És ezt a macsók képtelenek megérteni sajnos!

Arletta
1
Zitababy
2003. február 20. 17:58
#24
Arletta: elolvastam a folytatást is, és tetszett!

Mancs: Köszi, amint lesz, igérem, leírom!

Dark Archon, Béla Atya:
nem hiszem, h. a leszbiséget hibaként lehetne definiálni! A leszbi az én olvasatomban teljesen normális, egészséges szexuális ösztönökkel megálldott lány (nem frigid, nagyon is kielégíthető!), aki nem a fiúk után vonzódik, hanem a lányok után. A bi lány meg a lányok, és a fiúk után is.
És szerintem egy nő, akit a pasi képtelen kielégíteni, max. elkeseredett - rossz esetben megkeseredett - lehet, nem feltétlenül leszbi. És nem hiszem azt sem, h. itt bármiféle próbálkozás "feladásáról" beszélhetnénk. Nekem egy esetem volt leszbi lánnyal, ezt olvashattátok ebben a történetben. Ő pedig egyáltalán nem akart pasival próbálkozni. És nem azért mert a pasikban csalódott.

1
Dark Archon
2003. február 17. 08:51
#23
Béla Atya: nem, amíg velem van, nem lesz. S ja, de, kicsit fordítva írtam :-) De szerintem az a nő "hibája" is. Valamint kommunikációs problémák. De hát akinek hús-vér fütykös helyett műanyag kell, hát tegye.
1
jbbkb
2003. február 16. 00:19
#22
Elkérhetem a telefonszámukat?:DD
1
Béla Atya
2003. február 15. 21:36
#21
Dark Archon! Lányokban én is csalódtam, buzi sem lettem. Nem tudom, a barátnőd leszbi lett-e. Nem azok lesznek inkább leszbik, akiket a pasik képtelenek kielégíteni? Azért a sztorinak megadok 9 pontot.
1
Dark Archon
2003. február 15. 19:26
#20
Hát szerintem az lesz leszbi, aki képtelen egy pasit kielégíteni. S feladja az arra való kísérletet, hogy normális pasit találjon. Én is csalódtam már lányokban - mint ahogy sokan - de azért még nem leszek buzi.
1
mancs
2003. február 15. 06:27
#19
Zita: annyira szimpatikus vagy, hogy megérdemelsz még 10 pontot! ;]
A folytatást várom/szerintem várjuk!

Puszi; mancs
1
Arletta
2003. február 14. 23:22
#18
Kedves Zita!
A reakcióm nem attól volt olyan, amilyen, ami több mint 10 éve történt velem. Pontosabban: azért volt olyan, mert leszbi vagyok. Hogy a kettőnek, a régi eseménynek meg a leszbikusságomnak mi köze van egymáshoz, az más kérdés. A második ugyanis még nem szükségszerűen következik az elsőből, csak valószínüsíthetően egyik oka. De biztos, hogy nem az egyetlen.
Ettől függetlenül köszönöm, hogy elolvastad (remélem, a folytatást is!), és remélem, tetszett is.

Arletta
1
Zitababy
2003. február 13. 10:09
#17
Kedves Arletta, köszönöm, h. válaszoltál. Tegnap este elolvastam, hogyan lettél leszbi, így mostmár megértem a reakcióidat a történetemre. Valószínűleg én sem kívánnék ilyen helyzet után férfit (is).

Valaki: nem minden férfi önző, érzéketlen, ezért nem leszek soha leszbikus.. Zita maradok.
1
valaki
2003. február 13. 09:05
#16
Én örültem annak hogy Zita nem lett leszbikus. Bár férfi létemre nem értem miért van az hogy a férfiak csak önző, érzéketlen fatuskók az ilyen írásokban.

Zita! Maradj olyan amilyen vagy. Érezd jól magad mindenkivel.

8 pont
1
Arletta
2003. február 12. 21:39
#15
Kedves Zita!
Számomra pont a befejezés bizonyította, hogy biszex vagy. És azt is, hogy Anna leszbi. Tudom, hogy amit kaptál tőle, az csodás lehetett. Én is voltam már hasonló helyzetben, és pont azért nem folytatódhatott, mert a partnernőm biszex volt, és pasis hármast kívánt. Csak egyet tudok tanácsolni: ha ilyen vágyaid vannak, ha szeretnéd egyszerre nővel és férfival átélni és élvezni a világ legcsodásabb jelenségét, biszex lányt keress a pasid mellé. Vagy egy biszex lánnyal keressetek pasit magatoknak.

Arletta
1