A+ A-

Kellemes ebédidő

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Tulajdonképpen a legutóbbi találkozásuk óta más sem járt a fejében. Nagy gonddal öltözött aznap reggel, tetszeni akart. Pontosan érkezett a megbeszélt helyre, nem kellett sokat várnia. Amikor a férfi megérkezett, nagyon megörült. Egyszerűen jó volt vele. A férfi megint kedves volt, mellette igazán nőnek érezhette magát. A közeli étterembe készültek, de az ő zsebében megcsörrent a lakáskulcs. Összenéztek, és mindketten ugyanarra gondoltak. Fél óra oda, fél óra vissza? Munkaidő van ugyan, de nem veszik olyan komolyan az 1 óra ebédidőt.
Egyszerre változtattak irányt, mintha csak előre megbeszélték volna. Hazafelé alig bírtak magukkal, a külvilág megszűnt. A férfi keze a szoknya alá csúszott, és őt nem érdekelte, mit szól a többi utas a villamoson. Erősen szorította a vállát, majd a tenyere lejjebb csúszott a fenekére. Érezte, hogy a férfi máris kemény, ez az ő izgalmát is tovább fokozta.
Remegett a keze, ahogy a kulcsot a zárba tolta. A kabátja észrevétlenül csúszott a földre. A férfi hátulról ölelte át, nem várt tovább, tenyere a mellére simult, ő pedig az ölének nyomta a fenekét. Érezte a forró leheletet a nyakán, a hajában, a csípőjét markoló kezeket. Kilépett a cipőjéből, szembe fordult vele, elé térdelt, letolta a nadrágját. Kissé meglepődött, hogy nem kell sokat bajlódnia holmi cipzárral, alsóval. A férfi az ajtónak dőlt, a hajába markolt, és követelőzően tolta magát a szájába. Imádta ezt az érzést, ahogy keményen és mélyen nyomul a szájába. A nyelve munkába kezdett, a keze is besegített. Élvezte, hogy a másik élvezi, amit csinál. Egy pillanatra hagyta csak abba, amíg áthúzta fején a blúzát.
Nem tudta, hogy jutottak a szobába. Mire ismét feleszmélt, a férfi nyelve már a csiklóját kereste. Hihetetlen volt az érintése, pillanatok alatt a csúcsra érhetett volna, de nem akarta még, húzni - halasztani akarta az élvezetet. A férfi megértette, mit akar, fölé térdelt, mélyen a szemébe nézett, mosolygott is talán, ahogy lassan, ám határozottan belécsúszott. Átfutott az agyán, hogy valamikor teljesen meztelenre vetkőztek, de mintha részeg lenne, nem emlékezett erre sem. Egyetlen dologra koncentrált, hogy minél mélyebben fogadhassa magába azt, amire és akire napok óta vágyott. Könnyedén megtalálták a közös ütemet, lábával ölelte a férfi csípőjét, az a feje mellé támaszkodott, és mozgott - mozgott benne.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.48 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 12. 2. kedd 07:07
Ez gyenge lett.
#7 jankoo 2003. 02. 8. szombat 22:06
Mé?Nektek is jólesne kajálás helyett,nem?:)))
#6 TheChronic 2003. 02. 6. csütörtök 15:28
Kevés.Ennyi.
#5 Saabi 2003. 02. 6. csütörtök 10:55
Rövid, mint ahogy az ebédidő is az. Ilyenkor nincs idő hosszú előjátékra, hosszú, izgalmas, többszöri szeretkezésre. A történet éppen rövidségével jelzi, támasztja alá a szituációt.
#4 Ridick 2003. 02. 5. szerda 21:49
el se olvasom...
nem is szavazok rá inkább...
#3 Ildica 2003. 02. 5. szerda 15:53
By,egyetértek...ugy éreztem magam,mintha sietnék a busz után...kár érte
#2 By 2003. 02. 5. szerda 11:59
Vááááuvvv, nem fájnak akedves írónak az ujjbegyei a sok gépeléstől?
Elég össze csapot...
#1 Törté-Net 2003. 02. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?