A+ A-

Surf tábor 3. rész

Ezután mély álomba merültünk mind a ketten. Ennek erőteljes kopogás vetett véget. Félig kábán felkeltem és az elfüggönyözött ajtóhoz mentem. Amikor félrehúztam a függönyt, csalódottan konstatáltam, hogy a bátyám jött vissza. Intettem neki, visszamentem Katihoz és betakartam. Majd kinyitottam az ajtót.
- Mi a helyzet Don Huan? - kérdezte mosolyogva. - Aha, már látom - intett a fejével Kati felé. - Na és kihasználtátok az időt, amíg távol voltam?
- Ha részletekre vagy kíváncsi, akkor csalódni fogsz. - mondtam egy kicsit mérgesen - Egyébként nem tudtál volna később jönni?
- Nem, a barátnőm már fürödni akart.
Hoppá, erről jutott az eszembe, hogy még mindig meztelenül álldogálok a szoba közepén. Gyorsan kituszkoltam a szobából a bátyámat és ébresztgetni kezdtem Katit. Ahogy az oldaláról a hátára fordult, a takaró lecsúszott róla és O ott feküdt előttem kívánatosan.
- Fel kell öltöznünk, megjött a bátyám a barátnőjével - ingattam a fejem, amikor kinyújtotta a kezét felém - Különben is, teljesen ki vagyok facsarva.
- Azt hiszem, azért én tudnék még facsarni rajtad egy kicsit - nevette el magát és csábosan riszálva a testét, kiment a fürdőbe. A félig nyitott ajtó mögül még felajánlotta, hogy megmoshatom a hátát, de a bátyám és barátnőjének lehetséges betoppanása szerencsére visszatartott. Nem is tettem rosszul, mert egy perccel azután, hogy mind a ketten lezuhanyoztunk és visszavettük a fürdőruhánkat, már be is jöttek.
Ekkor láttam Ágit először, addig csak hallottam Róla. A bátyám mindig is jó nőket szedett fel magának, de állítom Ági volt köztük a legjobb. Kati gyönyörű volt, kerek, feszes melleivel, lapos hasával, formára borotvált szőrével, kecses lábaival, de Ági istennőnek tűnt Kati mellett. Még ruhában is. Körüllengte a felnőtt nőiesség, az érett asszonyiság, ugyanakkor olyan fiatalos, nyílt volt, mint Kati. Ha nem jöttünk volna össze Katival, rágott volna az irigység, ami bátyám korábbi barátnői láttán sose fogott el. Így csak az esztétikai csodálatot éreztem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 09. 27. vasárnap 06:41
Kellemes!
#6 zsuzsika 2014. 10. 26. vasárnap 20:00
Folytathattad volna.
#5 listike 2014. 07. 26. szombat 17:35
Még folytathattad volna.
#4 Béla 2003. 02. 3. hétfő 11:04
A következõ folytatás lehetne olyan jó, mint az elõzõ, és most cserélhetnének. Kíváncsiak vagyunk már arra a bombanõ Ágira is.
#3 dzsentro 2003. 02. 3. hétfő 03:40
Uncsi.
#2 Lofty 2003. 02. 3. hétfő 02:46
Hmmm... semmi kirívó, 6os.
#1 Törté-Net 2003. 02. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?