A+ A-

Én a két nő meg a másik fickó...

Bevezető: 23 éves srác vagyok, Szegeden élem kalandokban gazdag életem. Szeretek megragadni minden alkalmat, hogy kielégítsem szűnni nem akaró vágyaimat. Imádom az extrém heyzeteket, a meglepetéseket, a huncut játszadozásokat. Ha tehetem, nagykanállal habzsolom az életet. Imádom a csajokat, szeretem ha valaki igényes, ad a testére, és a fantáziája legalább annyira határtalan mint nekem. Én mindenben benne vagyok ami YO nekem és a partnere(i)mnek, a minnél élvezetesebb és hosszabbra nyújtott élvezetért mindenre képes vagyok. Ezért ki is használom a lehetőségeket...
Most elmesélem neked életem első gruppen élményét, amey nagymértékben megváltoztatta későbbi életem és méy nyomokat hagyott bennem: Csinálni akartam valami szokatlant, valami különlegeset, amiyeneket az ember a pornó filmekben lát! Elhatároztam magam, hogy veszek egy hírdetési újságot és az alkalmi partnerkapcsolatok rovatban meg is találtam amit kerestem.
Akkor még volt benne iyen, mostmár kicenzúrázták őket és csak párkeresés címszóval, igen szerényen megfogalmazott hírdetéseket engednek. Találtam egy érdekeset: 30 - as pár keres fiatal fiút szexcsatákra. Mobil is megvolt adva, gondoltam: mit veszíthetek? Felhívtam. Nagyon kedves női hang fogadott és tök kultúráltan megbeszéltük, hogy miröl is lenne szó. Elmondtam a telefonban, hogy fogok kinézni, ő elmondta hova menjek és hogy ott fog várni rám. Remegő lábakkal, gyomorgörcsök közepette szálltam ki a taxiból, rohadtul izgultam! Egy tizemeletes panelház előtt álltam és vártam. Minden járókelőben azt a kedves hangú telefonálót véltem felfedezni és hatalmasakat sóhajtottam, mikor elmentek mellettem sorban az emberek.
Azután kinyílt a lépcsőház ajtaja. Megfagyott a vérem. Egy pillanat alatt átsuhant az agyamban, hogy ő lesz az, és hogy biztosan engem figyelt a lépcsőház árnyékából. Lassan, mosolyogva lépkedtünk egymás felé. Netuddmeg mit éreztem... így visszagondolva tök szarul adtam elő magam! Hót lazán kellett volna viselkednem... na folytatom! Köszöntünk, bevezetett a lépcsőházba és beszálltunk a liftbe. Jó alaposan végignéztem, amennyire a kabát láttatni engedte, ugyanis tél volt. Ahoz képest, hogy szerintem rég túl volt a 30 - on, nagyon jól tartotta magát. Az arca is szép volt. Felértünk. Beléptünk a lakásba ahol egy szintén nagyon kedves és segítőkész úriember várt bennünket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.12 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2014. 04. 24. csütörtök 07:17
Harmatgyenge. Írni is meg kellett volna tanulni.
#7 A57L 2013. 10. 7. hétfő 04:13
Egész jó.
#6 dylan 2003. 01. 29. szerda 17:13
oszinten szolva 3 csoportba sorolom az olvasott torteneteket.
1: amelyik nagyon felizgat (olyannyira, h utana teljesen kesz vagyok). ilyenbol keves van
2: amelyik felizgat,de nem annyira, h azagyameldobom
3: amelyik nem izgat fel
namost ezt a tortenetet a 3.-ba sorolnam.olvasas kozben megmosolyogtatott.annak ellenere,h nem hiszem h igaz, vegul is takaros kis tortenet.
nah mind1
azert egy 5-os korul erdemel
#5 SkunkliX 2003. 01. 29. szerda 14:41
a történet tök jó 10 pont csak kár hogy a fele sem igaz.melyik kurva dug gumi nélkül és csókolózik? ...és ki hagyja?
#4 GabesZ 2003. 01. 29. szerda 12:52
A VIVa-n pornó? Az XXL-n meg nyomják a klippeket ugye? ....
#3 HighLander 2003. 01. 28. kedd 12:37
Szerintem nem olyan rossz a tortenet,csak azt aruld el battya,h vegul hany lany volt ott,mert te mondtad a "szoket","voroset",es a Krisztiket!Es az urge felesegevel nem volt semmi?Kint hallgatozott?Na pa!
#2 yay 2003. 01. 28. kedd 01:43
Yay yay! Miyen ey story ez? Yol vagy haver? Meyik poharbol ittal?
Azt sem ertem igazan, hogy mit tanultal azon az ejszakan? Eleg sivar lehet a szexualis eleted...
#1 Törté-Net 2003. 01. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?