A+ A-

Hamu alatt szunnyad a parázs

Hamu alatt szunnyad a parázs
Elfojtott vágyak kergetőznek
- Szikrákat csihol az esti szél -
Azután újra elrejtőznek
Mint láthatatlan angyalok
Bújnak a hasábok között
A hamu alatt vörös izzás
Mezítelenre öltözött
Csupasz idegvégződések
Sikolya száll az éjben
Piroslik újra a parázs
S lángol a lélek
A kéj tüzében
Már alig vártam, hogy kifizessem a két teát és felmenjünk hozzá. Ez volt az első randink, most láttuk egymást először szemtől szemben, mégis úgy éreztem, ismerem és ő is engem. Az Interneten chatelgetve találtunk egymásra. Ártatlan párbeszédnek indult. Szimpatikus volt a reglapja vagy egyszerűen átsugárzott a sorok között a lénye? Magam sem tudom. Megírtuk, mit csinálunk, hol és hogyan lakunk, mit végeztünk. Hogy mi érdekel. Szóval a szokásos tapogatózás. Na igen, ezek a kétértelmű szavak. Így folytunk valahogy át észrevétlenül izgalmasabb vizekre, s kezdtünk szexuális témákról beszélgetni.. Kis célzások, egy - egy arcpirosító megjegyzés, de természetesen az ízlés határain belül. Fokozatosan megismertük egymást, tudtuk, mi lakozik a másik lelkében és hogy őszintén megnyílhatunk.
Végül megemlítettem, hogy találkozhatnánk. Tudtam, éreztem, hogy nem fog elutasítani, érett már a dolog. Megbeszéltük, hogy beülünk egy belvárosi teaházba. Utána pedig szívesen lát szerény hajlékában. Mondanom sem kell, hogy a lélegzetem is elakadt. Nem is tudtam rögtön válaszolni, mert a szemem előtt máris képek kezdtek villózni. Láttam őt ruha nélkül, illetve elképzeltem, hiszen még nem láttam soha.
Éreztem, ahogy megcsókol, kezével végigsimítja karom... s éreztem, hogy kezd szűk lenni rajtam a nadrág az asztal alatt. Imádkoztam, hogy a főnök nehogy éppen most hívasson magához, mert a farkam jóval előttem érne oda.
Vettem egy mély levegőt, óvatosan nyeltem egyet, s igyekeztem természetesen viselkedni, mégis úgy éreztem, hogy a munkatársaim engem néznek és minden az arcomra van írva. Ő megérezhette, milyen állapotban leledzhettem, mert válaszom hiányában küldött egy újabb üzenetet: : - ). Én is elmosolyodtam és végre az ujjaim is elindultak a billentyűzeten. Megbeszéltük a találkát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.48 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 01. 23. szombat 10:40
Erre 10x 10 pontot lehet adni.
#8 listike 2013. 12. 27. péntek 16:18
Gyönyörű volt.
#7 genius33 2013. 02. 15. péntek 08:00
Igen szerintem is smile szép.
#6 v-ir-a 2012. 11. 3. szombat 21:16
nagyon szép volt...romantikus, szerelmes smile
#5 Múzsád 2003. 01. 25. szombat 20:38
Gyengéd és romantikus...
Nemcsak egy fizikai aktus, hanem két ember gyönyörű, közös élménye.
#4 Teknosbika 2003. 01. 24. péntek 09:41
nagyon szép, és men biztos hogy mese.nekem is volt olyan partnerem, aki majdnem szűz volt, asszem egyszer már megdugták, de nem úgy, ahogy kellett volna. na mindegy, amit az író leírt, az szerintem technikailag abszolút helyes, és a többi rész is hihető, nálam 10-es
#3 vogel 2003. 01. 23. csütörtök 14:13
Talan kisse tul siman ment minden, de azert jo volt. Ha nem lettel volna ennyire romantikus "lelkünk kezd eggyé olvadni", szerintem meg jobb lett volna.
Reszletes leirast olvashattunk az aktusrol, nagyon vizualis volt.
Csak igy tovabb.
10 pont
#2 Géza 2003. 01. 22. szerda 22:59
Mese, de szép mese.
#1 Törté-Net 2003. 01. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?