Sabrina és Christina Aguilera

Szavazás átlaga: 5.41 pont (107 szavazat)
Megjelenés: 2003. január 22.
Hossz: 7 215 karakter
Elolvasva: 11 601 alkalommal
(Az egyik főszereplő a Sabrina, a Tini Boszorkány című sorozat (ViaSat) főszereplője. )

Sabrina már megint szobafogságban volt. Milyen meglepő! Kezdett már rohadtul elege lenni ebből. Mit gondolnak a nénikéi, ő egy kislány, akit csak úgy be lehet zárni?
Bekapcsolta az MTV – t. Éppen Christina Aguilera klipje ment, a Dirrty.
"Milyen kurvás lett ez a Christina! " gondolta. "Nagyon jó a popsija. Óóóó... "
És megvolt az ötlet. Vége az unalmas délutánnak! Kössük össze a kellemest a kellemessel! És nekilátott, hogy kiásson egy varázsigés könyvet a szekrény mélyéről.

Christina csodálkozva vette észre, hogy a fellépés kellős közepén egy villám csap le a színpadon, és ő máshol találja magát... Egy kis szobában, ahol az ágyon egy kiscsaj ül, könyvekkel felszerelkezve.
– Szia, Sabrina vagyok! – mondta a lány vidáman. – Kérlek, ne ijedj meg! Tudod, az történt, hogy...
Christina észrevette, hogy Sabrina közben a fenekét bámulja. Nem is csoda, csak egy kis bikini volt rajta, nagyszerűen kihangsúlyozva a gyönyörű vonalakat. Míg Sabrina panaszkodott, ő leült az ágyra, így gyönyörű félgömbjei pont Sabrina előtt domborodtak ki.
– .. Ööö..., és arra gondoltam – folytatta nagyokat nyelve a lány –, hogy szórakozhatnánk egy kicsit titokban, te meg én. Tudod, sok álmodat valóra válthatnám a varázserőmmel...
– Talán esetleg másokat is bevonhatunk? – kezdett bemelegedni Christina. Csak azrét, mert a múltkor táncosokat válogattunk, és láttam néhány annyira helyes srácot... Tudom fejből az adataikat!
– Lássuk csak...
És belevetették magukat a varázskönyvbe.

Félóra múlva már kemény nyögések töltötték be a szobát. Sabrina és Christina az ágyon álltak négykézláb, egymással szemben, és mindkettőjükkel 2 – 2 hatalmas néger foglalkozott. A lányok mögött egy – egy srác térdelt az ágyon, fejük mellett pedig a másik kettő. A srácok magasak voltak, kopaszok, izmosak, jóképűek, tökéletes, fekete bőrükön csillogott az izzadtság.
Épp egy lélegzetvételnyi időt tartottak. A lányok punciját éppen most rendezte le a mögöttük álló két hatalmas szerszámú srác, úgy rántották magukhoz a négykézláb álló lányokat hátulról, mitha csak gallyak lettek volna a szélben. A nyögés épphogycsak elcsitult, és az izmos négerek most a popsikat vették célba. A srácok vettek egy nagy levegőt, és a nyíláshoz illesztették dorongjukat.
– Ne! Várjatok! – kiáltotta Sabrina.
– Megrémült a kicsike – vigyorgott az előtte álló néger.
– Nem! Dehogy! Csak azt hiszem, szükség lehet valamire! – azzal Sabrina leugrott az ágyról, és a szekrényből elővett egy kis tégelyt, odadobta az ágyon a srácnak.
– Bűbájos Berta Csodálatosan Csúszós Krémje – olvasta a feliratot.
– A nénikéimtől loptam – vigyorgott büszkén Sabrina, azzal visszamászott az ágyra. – Rajta, mire várunk?
A mögötte térdelő srác kibontotta a tégelyt, és megszagolta. Aztán kivett belőle egy keveset, és rákente a dákójára.
– Úúúúú, ez nagyon jó! – nyögött fel. – Hűsít, és... Ahhh! Egyre keményebb vagyok! – azzal odadobta a Christina mögött álló srácnak. Ő is kent a farkára egy keveset:
– Óóóó... – s az egész markát bedugta a tégelybe, s a azzal kente be a farkát. – Most véged lesz, picim! – mondta az előtte váró Christinának, aki kíváncsian nézett Sabrina szemébe. Sabrina csak kacsintott.
A két srác összenézett a lányok felett, és a csodálatos félgömbök közé illesztették a farkuk. S egy határozott lökéssel berobbantak a lányokba. A kenőcs roppant csúszóssá tette a dákókat, akadály nélkül rohamozták a barlangot. És különleges hatóanyagainak köszönhetően egyszerre szinte gyémántkeménységűvé is varázsolta. Hangos sikítások jelezték, hogyan tölti ki a kőkemény, csúszkáló rúd a lányok testét.
Christina rábukott az előtte térdelő srác farkára. Hátulról olyan erővel kapta az ívest, hogy nem igazán tudott a szopásra koncentrálni, feje jobbára a teste mozgásával együtt csúszkált a fekete rúdon.
Sabrina megkapaszkodott az előtte meredező hatalmas faszban. Egészen elkápráztatta a látvány. Ott állt előtte négykézláb a világ egyik legforróbb lánya, és éppen a popsiját pakolta egy hatalmas néger, a szája pedig egy másikon csúszkált. Hosszú, szőke tincsei az arca elé hullottak, elfedve a látványt, de Sabrinát ez még jobban megőrjítette. Még többet akart, nem volt elég a fenekét döngető srác. Intett az előtte térdeplő legénynek, mire az bemászott alá. "Jöhet a szendvics! ", gondolta Sabrina, és amennyire a popsiját kezelő farok engedte, rácsúszott a puncijával az alatta fekvő srác startra kész faszára. Mostmár ketten nyomták egyszerre. Sabrina csak üvöltött, nagyra tátott szájjal. Teljesen átadta magát az érzésnek, csak a két lüktető rudat érezte, ahogy gyúrták – gyömöszölték fiatal testét.
Christina már teljesen a fenekében munkálkodó srácé lett. Abbahagyta a szopást is, és arccal az ágyra borulva, hang nélkül érezte, ahogy hátulról ordítva basszák. A felszabadult srác pedig Sabrina nagyra tátott szájába dugta szerszámát. Ez már berobbantotta a lányt, szinte csak vonaglott, és sikoltott a szájában lévő farokba.
A srácok érezték, hogy Sabrinának egy kis pihenőre van szüksége, ezért finoman lefektették, és Christinát vették kezelésbe. Új felállás következett. Hanyattfektették az ágy szélén, szétterpesztették a lábait. Finom kis puncija párnaként meredt felfelé. Az egyik néger a lába közé állt, egy hatalmas rántással felnyársalta, és nagyon keményen, nagyon vadul, szinte vadállatias ösztönnel dugta. Mikor már a ritmushoz éppen hozzászokott volna, jött a váltás, és ha lehet, még vadabbul baszta. S persze így tett a harmadik és a negyedik srác is, s aztán kezdték elölről. Ez teljesen megőrjítette Christinát, szinte folyamatosan kúrták, s a srácoknak is volt ideje pihenni.
Szükség is volt rá, mert Sabrina közben megához tért. Az egyik várakozó srác mögé lépett, hátulról átölelte, és gyengéden simogatta acélos izmait. A srác csak mosolygott, de a szemével intett egyik társának, hogy álljon Sabrina mögé. Fél perc múlva már ott dörömbölt Sabrina fenekében a hatalmas dákó, s a srác, akir Sabrina eddig ölelgetett, most megfordult, és a lány pucijába döfte szerszámát. Állóháború alalkult ki, a két srác két oldalról döngette a lányt, aztán Sabrina lábait az előtte álló derekára kulcsolta, s így jóformán a dákók tartották a levegőben.
Christina éppen letérdelt az ágy mellé, megragadta mindkét lovagja farkát, és szopni kezdte őkezt, felváltva. A kis ajkak nem sok kárt tudtak tenni a hatalmas, acélkemény rudakban, ezért néha a fogait is bevetette, a bőrüket harapdálta. A két srác összenézett Christina felett, és látták egymáson, hogy ez kevés lesz. Fel is kapták a kiscsajt, lefektették az ágyra, és szendvicspózba állították. Christina majd' felrobbant, ahogy a kőkemény farkak a gyönge húsában ki – be jártak.

Sabrina ajtaja előtt két nénikéje, Zelda és Hilda csóválgatta rosszallóan a fejét. Épp most lestek be a kulcslyukon. Nem igazán voltak meglepve attól, amit láttak, tudták, hogy előbb – utóbb eljön ez az idő is. De hogy ilyen hamar!
– Te vagy a hibás, Zelda! Azzal rontottad el, hogy...
– Micsoda? Talán tőled jó példát láthatott?
– Légy szíves, ne szakíts félbe. Nem szeretnék erről vitát. Holnap reggel azzal kezdjük, hogy beszélünk a lány fejével – és azzal otthagyták Sabrina szobáját, ahonnan egyre hangosabban szűrődtek ki a gyönyör hangjai.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.41 pont (107 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. március 17. 12:07
#31
Engem ezek a celebes írások nem fognak meg.
1
a
angel234
2020. október 29. 00:39
#29
Ettől jobbakat szoktál írni.
1
a
angel234
2020. október 19. 03:38
#28
Kemény,de egyszerű sztori.
1
feherkalman1
2020. július 29. 06:59
#27
Mert a kis kurvák a csoki faszról álmodoznak.
1
Pavlov
2017. november 20. 22:00
#26
Örülök, hogy tetszik!
1
t
t.555
2017. november 20. 09:22
#25
Elég jó!
1
Pavlov
2015. március 25. 00:18
#24
Köszi!
1
tutajos46
2013. október 26. 07:15
#22
Elég kurta.
1
Pavlov
2010. március 3. 09:50
#21
Vannak ingyenes történetek is.
1
...
2009. december 11. 04:01
#20
Nem ertem hogy ezt miert lathatjuk mi is...Ey valami demo hogy ilyen tortenetek vannak?
1
Pavlov
2007. július 27. 21:48
#19
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
1
Pavlov
2005. december 15. 20:10
#18
Kösz! A sztori meg egyszerű: mindkét csajt seggberakják! Ráadásul egyszerre! így mindjárt világosabb, nem igaz?
1
xyz0001
2004. december 25. 23:08
#17
10!
1
Nihil
2004. december 1. 00:05
#16
szerintem tök király

igaz, kicsit érthetetlen hogy
ki kit mikor rak seggbe
de szerintem jó
nem tudom a többieknek mi bajuk van vele?!
1
Pavlov
2003. január 31. 12:26
#15
Nos, a sok hozzászólás és bíztatás hatására, kitaláltam pár ötletet az Atomic Kitten-es sztori folytatására... Hamarost meg is írom...
1
sajtluk
2003. január 27. 21:49
#14
Az atomic Kitten télleg jobb volt, ez meg rövid... Azért nem bánnánk, ha folytatnád!!!!:)
1
.
2003. január 25. 21:28
#13
hello Pavlov.akik szaroznak mint hulyek.az atomic kitten es ez is nagyonk jo tortenet.szerintem rajtam kivul meg sokan varnak toled folytatast:)
1
Pavlov
2003. január 25. 13:39
#12
A következő történetig pedig keressétek a neten Christina Aguilera legfrissebb képsorozatát, amit a Maxim c. magazinnal készített. Megéri...
1