A+ A-

Bea kalandja 1. rész

Sziasztok!
Beának hívnak és 29 éves vagyok. Nem mondom, hogy bombázó vagyok, de messze állok a bányarémtől. Legnagyobb büszkeségem a szép, hosszú lábam (177cm magas vagyok), amit igyekszem mindig megmutatni, így nagyrészt szoknyában (és szinte mindig harisnyában) járok. Ezt a munkahelyem is valahol megköveteli, mert az ügyfelekkel való találkozás miatt kötelező a kosztüm.
Különben egy jól menő, de nem óriáscégnél vagyok könyvelő. Az irodám egy hosszú folyosó végén van, a lépcsőtől kb. 20 másodpercre egy másik lánnyal Dórival dolgozok együtt benne. Az egész történet, amit elmesélek azzal kezdődött, hogy szakítottunk a barátommal és ennek már majdnem 5 hónapja. Ez azért fontos, mert eddig is sok futó kapcsolatom volt, de ez alatt az 5 hónap alatt nem volt egyetlen pasim sem, pedig nagyon hiányzott már egy kiadós szeretkezés.
Szerencsére volt pár vibrátorom, amivel tudtam segíteni magamon, de ez azért nem az igazi. :) Rendszeresen mentem úgy be, hogy reggel felraktam magamnak egy tojásvibrátort, amitől elélvezni nem tudtam, de nagyon felhúzott és gyakorlatilag csak egy kicsit kellet magamhoz nyúljak és máris egy hatalmasat élveztem! Mivel egyáltalán nem hallatszik ki belőlem még síri csönben sem, nagyon gyakran volt bennem.
De pár hete rendeltem magamnak egy vibrit, aminek forgó makkja volt és a g - pontnál időnként kidudorodó gyöngyei. Pont ma jött meg a postás vele, amikor majdnem elindultam dolgozni. Gyorsan kibontottam, és eldöntöttem, hogy este kipróbálom. Megittam a kévém és indultam is volna, mikor eszembe jutott, hogy Dóri ma sem lesz bent, csak délig. Végig futott a hátamon a hideg és bedobtam az új szerzeményem a táskába és már indultam is. A benzinkúton vettem bele elemet és már alig vártam, hogy dél legyen. Kicsit sajnáltam, hogy az ötlet nem jutott előbb az eszembe, mert egy térd fölé érő szürke szoknya, hozzávaló blézer, fehér blúz és fekete harisnyanadrág volt rajtam.
Ha ezt előbb találom ki, biztos, hogy combfixet veszek fel, mert úgy könnyebben tudok játszani magammal. Persze ha a tojás van bennem jobban szeretem a harisnyanadrágot, mert akkor van bennem egy biztonságérzet, hogy a tojás nem esik ki belőlem. De úgy voltam vele, hogy majd megoldom. Bent már alig bírtam magammal, a kezem többet járt a harisnyám alatt a bugyimban mint az asztalon, de végre Dóri elkezdett készülődni és elment. Vártam még 15 - 20 percet, hátha visszajön még valamiért. Kikapcsoltam a magnót, hogy halljam, ha jön valaki a folyosón, kényelmesen terpeszbe ültem a székemben, lehúztam a harisnyám annyira, hogy gond nélkül megdughassam magam az új vibrivel és elő is vettem. Nagyon tetszett! Kb 20 cm lehetett, zselés és fehér, benne kék gyöngyök. Amikor kivettem a dobozából, megláttam, hogy nem az alján van a sebességszabályzója, hanem (mint a tojásnál) el van vezetve, így tövig be tudom rakni magamba! Ez nagyon megtetszett, mert gondoltam kipróbálom milyen, ha felrakom magamba, visszahúzom a bugyim és harisnyanadrágom és hagyom, hogy magától dolgozzon bennem.
Így is tettem. Távirányító a megszokott helyére a harisnyanadrágba, bekapcs és hátradőlve átadtam magam az élvezetnek. Néha, benyúltam és simogattam a csiklóm, de főleg hagytam, hagy dolgozzon ő. Párszor elélveztem, és nagyon jó volt! Hirtelen meghallottam, hogy valaki jön az irodámba. Nem tudtam, hogy mivel kezdjem: kapcsoljam ki (ezt azért lehetett hallani, nem úgy mint a tojást), pakoljam el az aszatlomon szanaszét hagyott dobozát, vagy szedjem rendbe magamat. Mire eldöntöttem már nyílt is az irodám ajtaja. Arra volt időm, hogy a dobozt magam mögé hajítsam a földre. Szerencsére egy ügyfél jött be, Erik, aki ráadásul egy pár évvel ezelőtti barátom volt. Elkezdte mondani a magáét, de pár mondat után rákérdezett, mi ez a búgás. Hirtelen nem tudtam mit mondani, főleg, hogy a fejem a legelejétől tűzvörös lehetett. Hirtelenjében az jutott eszembe, hogy a számítógépem búg így mostanság.
Nyugtázta, bár láttam, hogy kicsit furcsálja. Kb. 45 perce intézhettük a dolgait, amikor egyre jobban közeledtem az orgazmushoz amit nem tudtam tovább elfojtani.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (84 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 feherfabia 2014. 09. 14. vasárnap 07:12
8P
#13 A57L 2014. 06. 15. vasárnap 08:59
Nem lett rossz.
#12 papi 2013. 09. 5. csütörtök 09:27
Nagyon jó
#11 mackó2009 2012. 11. 6. kedd 21:42
kiváló!
#10 Rinaldo 2012. 07. 3. kedd 14:35
Fogadni mertem volna rá,hogyha beteszi magának lebukik.De azt mondta egy igazi hús vér jobb lenne amit végül is megkapott.
#9 mohszy 2003. 03. 28. péntek 15:15
10 pont a minimum. Gratula az izgató storyhoz!
#8 Buks 2003. 01. 22. szerda 00:21
Végre egy harisnyás történet!!
Nálam ezért 10-es
#7 Ned 2003. 01. 20. hétfő 21:14
"Megittam a kévém és indultam is volna" - Hogyan lehet meginni a kévét ?
Különben tetszik.
#6 Sky 2003. 01. 18. szombat 20:36
Azeleje Pirulós, avégemeg Vadulós. Teccik. 7 pottos...
#5 lestat 2003. 01. 14. kedd 09:18
Nagyon jó... a folytatás nem különben
#4 Wolf 2003. 01. 13. hétfő 16:03
Tetszik!Bea szeretnélek megismerni!Imádom hátulról én is!Csak én nyomni szeretem!
#3 TheChronic 2003. 01. 13. hétfő 14:59
Hű,a kutya meg a macska! Frenetikus!
#2 KAKA 2003. 01. 13. hétfő 10:37
Szerintem egész jó volt! Rövid tömör! 8 pont.
#1 Törté-Net 2003. 01. 12. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?