A+ A-

December 31.

Egy kertes ház pincéjében kerámiáztam negyed magammal. Fent az emeleten pedig egy bébiszitter tevékenykedet. Mikor elaludt a csöppség és éppen volt egy szabad pillanata akkor lejött hozzánk dumcsizni.
November volt mikor szóba jött, hogy szilveszterezzünk együtt. Mindenki benne volt. Enikő a bébiszitter meghívót minket, hogy nála bulizzunk és két - három napig maradjunk ott.
Aztán eljött december 30 - a az indulás napja. Buszra szálltunk és estére már lent is voltunk. Enikőéknél. Persze mi csak hittük azt, hogy befejeződött az utazás, mert Enikő és barátja Csabi vártak ránk. Bepakoltunk a kocsiba, hogy tovább utazzunk, de arra senki sem számított, hogy kicsi lesz a kocsi. Így fordult elő az, hogy Enikő ki a legkisebb volt a hátsó ülésen Tündi, Andi és Pali ölébe feküdt. Mindenki reménykedet, hogy rendőrrel ne találkozzunk ami sikerült is mert gyorsan megérkeztünk a házhoz.
Kiszálltunk s bevittük a csomagjainkat. Enikő és Csabi körbe mutatták a lakást és főleg a két szobát ami külön a fiúknak és lányoknak volt.
Kipakoltuk a holmijaink egy részét és leültünk beszélgetni. alig kezdtük el beszélgetni mikor csengettek. Újabb vendégek érkeztek. Enikő ment ki eléjük. Közben Csabival egyre jobban össze barátkoztunk és nem vettük észre, hogy Enikőék már bent vannak a házban. Akkor lepődtünk meg mikor nyílt az ajtó és bejöttek.
Enikő bemutatta az újonnan jötteket. Három lány és egy fiú jött. Anikó, Angi, Gabi és Tibi. A lányok már bulihoz készültek a ruházatuk alapján ami különböző hosszúságú rövid - ami inkább mini szoknyát viseltek, laza pólóval. Feltűnt, hogy mindenki ismeri a másikat csak én nem ismerek senkit sem annyira, de nem zavart. Remekül elbeszélgettünk. A téma folyton változott, majd egyre gyakrabban került szóba a szex és a szerelem. Végül már csak arról beszélgettünk. Előkerültek a rejtett szex magazinok, majd a video filmek.
Valami miatt a lányoknak nem volt elég és aztán lassan rájöttem, hogy az egész szilveszteri buli egészen más lesz mint aminek eddig hittem. Az újságok kikerültek a kézből, a videót is kikapcsoltuk és helyette két csomag francia kártya került elő.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 deajk2008 2016. 09. 23. péntek 07:44
nekem ez tetszett és kiváló lett... folytasd 9p
#2 zsuzsika 2015. 01. 13. kedd 07:54
Nekem nem tetszett.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?