Külföldön, S/M "kiképzésen" 3. rész

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 7.02 pont (52 szavazat)
Megjelenés: 2003. január 4.
Hossz: 13 460 karakter
Elolvasva: 2 071 alkalommal
Az egyik nap megint kivezettek a cellámból. Az eddigi tapasztalataim alapján rosszat sejtettem. Most olyan helyre vittek, ahol még eddig nem jártam. Valamikor orvosi rendelo lehetett, valószínuleg az üzemi orvosé. Ez is eléggé le volt romolva, de a szoba közepén egy nogyógyászati vizsgálószék állt. Gondolom ezt a fogvatartóim hozhatták ide, mert nem valószínu, hogy egy üzemi rendeloben ilyen lett volna.
– Ülj meztelenül a vizsgálószékbe, lotyó! – parancsolta Judit.
Ledobtam magamról a köpenyt, és felfeküdtem az asztalra.
– Tedd a tartókba a lábaidat!
Thomas a tartókba helyezett végtagjaimat le is szíjazta, majd terpeszbe húzta a lábaimat. Simára borotvált, meztelen puncim teljesen kitárulva "szemezett" . Thomas egy széket rakott a lábaim közé, és leült rá. A nogyógyászati szék meletti tálcáról felvett egy pár gumikesztyut, amit a kezeire húzott. Aztán vattát vett elo, majd egyik kezével széthúzta a puncim szeméremajkait, és a vattával megtörölte a húgycsonyílásom. Enyhe borzongás futott végig rajtam, amiatt, hogy a párolgó folyadék lehutötte a bekent részt. Aztán egy zacskóból vékony muanyag csövet vett elo, aminek végét az imént lekent húgycsonyílásomba illesztette, majd lassan elkezdte befelé tolni. Igen kellemetlen érzés volt, ahogy a cso behatolt a húgycsövembe. Bár jobban akkor fájt, amikor a záróizmaimon nyomta át, ekkor fájdalmasan fel is szisszentem. Amikor a húgyhólyagomig elért a cso, megindult rajta a sárgás színu vizelet, ami a cso másik végén egy üvegbe folyt. A férfi megvárta, hogy kiürüljön a hólyagom tartalma, majd egy kissé visszahúzta a csövet, és levágta rövidre a végét. A kint lévo csovégbe beledugott még valamit, utána visszanyomta a csövet úgy, hogy ne lógjon ki a vége. A muvelet után kivülrol nem is látszott, hogy a húgycsövembe ott a cso. Csak én éreztem, hogy van benne valami.
– Jól van, kész is – mondta Judit. – Kaptál egy kis helyes katétert. Most már ezen keresztül tudsz . Jó ötlet, mi? Én találtam ki – mondta a no büszkén. – Van olyan kuncsaft, aki ezt is szereti kontrolárni a lányoknál. A végén egy kis szelep van beszerelve. Csak úgy nyit, ha egy vékony tárgyal, mondjuk egy tuvel, kívülrol megnyomják, de egyébként nem engedi a kifolyni. Mostantól fogva csak engedéllyel vizelhetsz, és csak akkor, és úgy, ahogy mi megszabjuk. Értetted kurva?
– Igen, Úrnom.
– Akkor mehetünk a csarnokba.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.02 pont (52 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2014. március 26. 05:59
#5
Egész jó írás.
1
sandokan
2003. január 13. 13:42
#4
Mit írtál TE! A szerencsétlen nő ezek után alkalmatlanná vált mindenféle szexre! A tágítás és a méh megszorítása, vmint a koszos literes borosüveg hüvelybe való BEÜTÉSE?!! súlyos belső sérüléseket és fertőzést okozott! HIBÁZTÁL! Ezért büntetést érdemelsz, szólj Uradnak, hogy szabja ki rád a megfelelő büntetést!
1
girnyau
2003. január 4. 18:47
#3
én szeretem a szado-mazo szexet de ez egy kicsit azért már durva és ráadásul kivitelezhtetlen /3 kéz egy nőben :)/
1
TheChronic
2003. január 4. 18:09
#2
Hú,no commennt.
Csak annyi,hogy ez már tényleg a teljes kiszolgáltatottság.És az is lehet izgató...csak nem annak,aki elszenvedi...
1
T
Törté-Net
2003. január 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1