A+ A-

Külföldön, S/M "kiképzésen" 3. rész

Az egyik nap megint kivezettek a cellámból. Az eddigi tapasztalataim alapján rosszat sejtettem. Most olyan helyre vittek, ahol még eddig nem jártam. Valamikor orvosi rendelo lehetett, valószínuleg az üzemi orvosé. Ez is eléggé le volt romolva, de a szoba közepén egy nogyógyászati vizsgálószék állt. Gondolom ezt a fogvatartóim hozhatták ide, mert nem valószínu, hogy egy üzemi rendeloben ilyen lett volna.
- Ülj meztelenül a vizsgálószékbe, lotyó! - parancsolta Judit.
Ledobtam magamról a köpenyt, és felfeküdtem az asztalra.
- Tedd a tartókba a lábaidat!
Thomas a tartókba helyezett végtagjaimat le is szíjazta, majd terpeszbe húzta a lábaimat. Simára borotvált, meztelen puncim teljesen kitárulva "szemezett" kínzóimmal. Thomas egy széket rakott a lábaim közé, és leült rá. A nogyógyászati szék meletti tálcáról felvett egy pár gumikesztyut, amit a kezeire húzott. Aztán alkoholos vattát vett elo, majd egyik kezével széthúzta a puncim szeméremajkait, és a vattával megtörölte a húgycsonyílásom. Enyhe borzongás futott végig rajtam, amiatt, hogy a párolgó folyadék lehutötte a bekent részt. Aztán egy zacskóból vékony muanyag csövet vett elo, aminek végét az imént lekent húgycsonyílásomba illesztette, majd lassan elkezdte befelé tolni. Igen kellemetlen érzés volt, ahogy a cso behatolt a húgycsövembe. Bár jobban akkor fájt, amikor a záróizmaimon nyomta át, ekkor fájdalmasan fel is szisszentem. Amikor a húgyhólyagomig elért a cso, megindult rajta a sárgás színu vizelet, ami a cso másik végén egy üvegbe folyt. A férfi megvárta, hogy kiürüljön a hólyagom tartalma, majd egy kissé visszahúzta a csövet, és levágta rövidre a végét. A kint lévo csovégbe beledugott még valamit, utána visszanyomta a csövet úgy, hogy ne lógjon ki a vége. A muvelet után kivülrol nem is látszott, hogy a húgycsövembe ott a cso. Csak én éreztem, hogy van benne valami.
- Jól van, kész is - mondta Judit. - Kaptál egy kis helyes katétert. Most már ezen keresztül tudsz pisilni. Jó ötlet, mi? Én találtam ki - mondta a no büszkén. - Van olyan kuncsaft, aki ezt is szereti kontrolárni a lányoknál. A végén egy kis szelep van beszerelve. Csak úgy nyit, ha egy vékony tárgyal, mondjuk egy tuvel, kívülrol megnyomják, de egyébként nem engedi a pisit kifolyni. Mostantól fogva csak engedéllyel vizelhetsz, és csak akkor, és úgy, ahogy mi megszabjuk. Értetted pisis kurva?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 03. 26. szerda 05:59
Egész jó írás.
#4 sandokan 2003. 01. 13. hétfő 13:42
Mit írtál TE! A szerencsétlen nő ezek után alkalmatlanná vált mindenféle szexre! A tágítás és a méh megszorítása, vmint a koszos literes borosüveg hüvelybe való BEÜTÉSE?!! súlyos belső sérüléseket és fertőzést okozott! HIBÁZTÁL! Ezért büntetést érdemelsz, szólj Uradnak, hogy szabja ki rád a megfelelő büntetést!
#3 girnyau 2003. 01. 4. szombat 18:47
én szeretem a szado-mazo szexet de ez egy kicsit azért már durva és ráadásul kivitelezhtetlen /3 kéz egy nőben :)/
#2 TheChronic 2003. 01. 4. szombat 18:09
Hú,no commennt.
Csak annyi,hogy ez már tényleg a teljes kiszolgáltatottság.És az is lehet izgató...csak nem annak,aki elszenvedi...
#1 Törté-Net 2003. 01. 4. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?