A+ A-

Záróra

Írta: MC
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2007. május
20 éves, barna hajú lány vagyok. Olyan a testem, amire igazán büszke lehetek, ráadásul szeretem a szexet, szeretek irányítani. Még sosem hagytam ki egy jó kis dugás vagy egy kis szopás lehetőségét. Ezen az éjszakán minden megtörtént velem, amiről egy lány csak álmodhat.
Enyém volt az esti műszak a helyi konditeremben. Már zárni készültem, amikor észrevettem öt srácot, akik még mindig edzettek. Az ablaknál álltam, onnan néztem, ahogy az egyik a súlyokat emelgette. Jól végigmérhettem a nadrágját, ott feszült alatta egy gyönyörű farok. Lehetett úgy tizenöt centi, és azon tűnődtem, milyen érzés lehet magamba fogadni. Az eddigi szeretőimnek elég kicsi volt a szerszáma.
Végimértem a többi srácot is. Mindannyian jó nagy mérettel rendelkeztek. Már attól is kezdtem benedvesedni, hogy csak néztem őket; muszáj volt tennem valamit. Néztem őket vagy tizenöt percig, és finoman simogattam a csiklómat a ruhán át. Hirtelen az egyik srác észrevette, hogy őket nézem; elmosolyodott, és odajött hozzám.
- Gyere, ne ácsorogj itt - mondta. Én meg sem tudtam szólalni. Kézenfogott, és maga után húzott. - Hogy hívnak? - kérdezte.
- Jane - feleltem.
- Nos, Jane, a nevem Martin. Ők pedig Paul, Steve, Dave és Mike - mutatott végig a fiúkon, akik mind elhallgattak, és vidáman felém intettek. - Ez a kislány minket kukkolt, úgyhogy idehívtam hozzánk - mosolygott Martin. - Szerintem örömmel csatlakozna a mi kis esti mulatságunkhoz.
Kissé értetlenül néztem a srácra, de aztán leesett. Meg akarnak dugni. Király!
Leültem Paul elé a súlyzópadra, és előrehajoltam. Megragadtam a farkát, ami máris növekedni kezdett. Alig vártam, hogy magamban érezhessem. Steve és Mike a két oldalamra álltak, és lehúzták rólam a pólómat. A melleim kezdtek megkeményedni. Martin mögémült, és az ágyékomra tette a kezét. Biztos érezte a nadrágon át a forróságot és a nedvességet.
- Csináltad már egyszerre öt sráccal? - kérdezte Paul.
- Még nem - feleltem, és tovább simogattam szép hosszú farkát a nadrágjában.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.93 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 02. 13. csütörtök 06:24
Elég jó.
#2 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 22:40
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#1 Törté-Net 2007. 06. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?