A+ A-

Juju 2. rész

Valami muszlin vagy milyen kendőcskékből csinált szoknyácskát, meg melltakarót nekünk, Ami szó, ami szó nem sokat takart belőlünk, sem méreteiben, sem átlátszóságában. Gyuri el is volt képedve, mikor belépett. Amúgy is jó kedvünk volt, de Ági különösen vicces hangulatában volt, én meg, bármit is mondott volna, olyan zavarban voltam, hogy amúgy is csak vihogni tudtam volna. Mi folyik itt, kérdezte Gyuri egy idő múlva megütődve, mert Ági igen csak sikamlós vicceket engedett meg magának, aminek persze Gyuri volt a célpontja. Álljunk meg egy szóra vágott közbe. Végül is Juli az én vendégem, és azért hívtam, hogy szakmai megbeszéléseket tartsunk, de látom, hogy ti nagyon összemelegedtetek itt két nap alatt. Erre kezdünk csak igazából vihogni, amitől Gyuri, csak még zavarodottabb lett.
- Szép kis kolléga, meg vendéglátó vagy te, mondhatom. Először is eltitkoltad, hogy milyen bájos kis vendéget akarsz idehívni, aztán meg megszöksz itthonról, és egyedül hagyod ezt a szerencsétlent, akiben pedig buzog a tudásvágy. Egész nap valami hülye könyvtárban molyolsz, ha ugyan ott vagy. És nem valami kis nőcskével hetyegsz.
- Micsoda? Hogy gondolhatsz ilyet, kérdezte Gyuri felháborodottan. Én megijedtem, és próbáltam leállítani Ágit, de nem lehetett.
- Mire gondolhatnék, amikor két ilyen bombázó nő vár itthon, te meg észre sem veszel minket, és eltűnsz napokra. Vágott vissza éles hangon Ági. Szegény Gyuri csak hebegett, de ekkor szerencsére Ági megszánta. Megölelte, megpuszilgatta, és nevetve mondta neki:
- Jól van, csak vicceltem. Az, az igaság, hogy nagyon jól összebarátkoztunk Julival, egyáltalán nem bánom, hogy meghívtad, előtte, sem bántam, csak hát nagyon hiányzol nekünk.
- Nektek?? Kérdezte szemöldökét felvonva Gyuri.
- Igen nekünk, miért baj??
- Dehogyis, válaszolta a szegény elgyötört, és a fejét csóválva elvonult zuhanyozni.
- Nem kéne túlfeszítenünk a húrt, még a végén baj lesz, és mindkettőnkre megharagszik. Nekem mindegy, mert legfeljebb hazamegyek, de neked kell majd kibékítened, súgtam a fülébe Áginak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (81 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2015. 01. 29. csütörtök 07:49
Kicsit tömény,de ettől függetlenül jó.
#6 A57L 2013. 12. 3. kedd 05:15
Jó írás.
#5 masterboy 2002. 12. 31. kedd 01:09
nagyon jo a törté-net! szerintem igenis jo a csattano a végén! mindenki levonhatja a tanulságot belöle, én is megtettem... igen-igen egyre gondolunk... a sex 3-asban veszélyes, ha a jelenlévök közül kettöt érzelmi szálak is összekötnek!!! 10 pont
#4 GEB 2002. 12. 30. hétfő 22:19
A történet egy iagzi 10-es, a legjobak közé való. Főleg azért, mert egy nő írta le. De ha ez igaz és a végére gondolok, akkor Gyuri egy igazi "bunkó állat", aki nem érdemel meg egy, hát még két ilyen rendes csajt.
#3 Energie1 2002. 12. 29. vasárnap 11:53
A történet fullos, de szerintem Gyurinak nem kellett volna belemennie. Én biztos nem mentem volna bele, akárhogy is akarják, csak akkor, ha nem szeretem a feleségemet.
#2 K.O.M.C. 2002. 12. 28. szombat 14:53
Nagyon jó a történet. Hogy lehet Gyuri ilyen bunkó állat?!
#1 Törté-Net 2002. 12. 28. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?