A+ A-

Juju 1. rész

Sziasztok, Juli vagyok.
Szóval az úgy volt, hogy a barátom Jancsi lebukott a múlt héten. Hajnalig internetezett. Amikor felébredtem és láttam, hogy nem alszik, beosontam és a háta mögül döbbenten néztem, hogy szex sztorikat olvasgat. Állati zavarba jött, de én mondtam, engem is hagyjon egy kicsit nézelődni. Elolvastunk egy párat. Tetszik ez az oldal, van néhány egész jó sztori, de én ilyenkor már nem tudok számítógépezni, így eluntam hamar. Javasoltam Jancsinak, hogy inkább gyakorlati síkra kéne terelni a dolgokat. Szerintem már eléggé be lehetett indulva, mert igen csak jól sikerült a gyakorlat. Utána beszélgettünk egy ideig, és fel elevenítettük a megismerkedésünk történetét. Szerinte közzé kéne tenni.
Szóval két éve történt. Első éves voltam az egyetemen és írtam egy dolgozatot. A tanáromnak nagyon tetszett, és úgy február táján azzal állt elő, hogy lesz egy diákkonferencia, az egyik szomszédos országban, pofozzam át egy kicsit és adjam ott elő. Baromi boldog voltam. Ja, 21 éves vagyok, 175 cm magas, és 54 kiló. Fekete hajam van, viszonylag keskeny csípőm és 90 - es mellbőségem. A puncimat nem borotválom, nincs rá szükség, mert nem látszik ki a fürdőruha alól semmi. A melleim kerekek és még állnak. (Az adatokat Jancsi követelte, hogy beírjam Az övé meg 18/4,8. hehehe) A fiúkkal addig nem - igen foglalkoztam, mert mind hülyék és csak dugni akarnak. Volt elég bajom a barátnőimmel, akik átlag kéthavonta sírták ki magukat a vállamon egy - egy szakítás után. Engem az érettségi banketten dumált meg egy srác, hogy feküdjek le vele. Mind a ketten ittunk, szerintem el is volt ázva rendesen. Letolta a bugyimat, felültetett egy asztalra és megdugott. Kb. két perc alatt elment, kigúvadt szemekkel és vörös fejjel, közben meg hörgött.
A farka olyan vékony volt, hogy szerintem a szűzhártyámat sem szakította át, legalábbis vérfoltot nem találtam, csak ragacsos voltam, azután elment dicsekedni. Szerencsémre? Még fel sem izgultam rendesen. Ezután, úgy döntöttem, hogy le vannak tojva, inkább a tanulásra fordítom a figyelmemet. A konferencián egy kollégiumban szállásoltak el minket. Egyedül voltam a szobában, mert valaki nem jött el. Izgatottan készültem az előadásomra. Mondták, hogy van még egy magyar, valami Djuri, de nem találkoztam vele. Az előadás jól sikerült, annak ellenére, hogy angolul kellett felolvasnom.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.06 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2015. 01. 29. csütörtök 07:29
Nem rossz,de a címkének nem gruppennek kellett volna lennie,hanem leszbikusnak.
#5 A57L 2013. 12. 3. kedd 05:15
Nem rossz.
#4 Mr. A. Hack 2002. 12. 27. péntek 12:23
ismerős
#3 2002. 12. 25. szerda 21:03
Szintén ismerős, de jó story egyébként.
#2 Body 2002. 12. 25. szerda 11:51
Kár hogy már olvastam valahol:-((
de azért itt is 9 pont.
A második rész is jó, de igért folytatást az író.Azt várom:-)
#1 Törté-Net 2002. 12. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?