A+ A-

Tündérország - Vasárnap délelött

Hosszú és fárasztó volt a szombati nap, sokáig aludtam, és mégtovább aludtam volna, ha nem mocorgásra ébredek: Tündi mozgolódott rajtam. Kezei még most is vállaimba kapaszkodtak, lábai csípöm mellett, feje mellkasomon. Mozgott. Egy kicsit hátra, egy kicsit elöre, közben jobbra - balra fészkelödve, aranyosan, folytottan pihegve közben. Megsimogattam arcát, majd tovább engedtem kezem, és hátán megállapodva öleltem magamhoz.
- Jó reggelt, buja álmú hercegem! - nézett fel rám, csillogó szemekkel.
Fenekéig simítottam, és segítettem emelgetni.
- Látom, ki is használod az adódó alkalmat! - mosolyodtam el - Azért szólhattál volna...
- Olyan édesen aludtál... Meg különben is! Miért ne szolgálhatnám ki magam?!
Lágyan mozgattuk öt tovább, lassan hullámzani kezdett testünk: ö fel, én le, aztán fordítva, hogy imént kijjebb húzott botom újra mélyen fenekébe fúródjon. Folyamatosan fokoztuk a tempót, egyre vadabbul dugattyúztam a szűk lyukat. Lassacskán Tündi is felegyenesedett és lovagló pózba helyezkedett, de nem maradt így sokáig: leszállt rólam, megfordult, hogy háttal legyen nekem, felszúrta magát dákómra, megtámaszkodott lábaimon, és eszeveszetten kalapálni kezdett fenekével, alig gyöztem tartani az ütemet. Oly hevesen ugrált, hogy golyóim minden egyes körnél hozzá csapódtak. Felegyenesedett... azt hittem, el fog élvezni, de még bírta, s melleit markolászva lovagolt rajtam egy darabig, majd térdelésböl felemelkedve guggolásra váltott, megállt pár röpke pillanatra, hogy míg apró, körkörös mozdulatokkal simogattam, elhelyezkedjen. Letámasztott hátul és pók formába helyezkedett - mintha négykézláb állt volna, csak épp fordítva, mellekkel fölfelé. Kidomborított, majd visszasüppedt, már - már homorítva, s miközben ö eképpen tornázott, én melleibe kapaszkodtam, markolásztam, gyűrtem a feszes kis halmokat, közben fejemet fel - fel emelve Tündi nyakát csókolgattam.
Nyögött, nyöszörgött, egyre gyakrabban sikongatott is, vadító volt. S jöttek lassan az apró remegések, a fáradt zihálás, feneke egyre szorosabban fogott, hogy aztán hirtelen szorítást érezzek, és önkéntelenül is öléhez kapjak, megkeressem csiklóját, és ujjaimmal morzsolgatva azt repítsem Tündit a kéj birodalmának legeslegmélyére.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2014. 12. 14. vasárnap 07:03
7P
#5 A57L 2014. 10. 23. csütörtök 10:30
Egész jó lett.
#4 Madafaka 2002. 12. 24. kedd 03:10
Csodanak nem csoda, de egy szoval sem irja, hogy meg mosta volna elotte.
Lehet, hogy o ugy szereti, ha csokis...
#3 By 2002. 12. 23. hétfő 21:45
Nekem ez kifejezetten tetszik, szerintem No.1-hoz közelithet.
Rég nem olvastam ilyet, gratuléjsön!
#2 TheChronic 2002. 12. 23. hétfő 20:26
Nem akarok akadékoskodni,de azért egész este "összeragadva"...:/ nem csoda,hogy Tündi a fürdést javasolta...:/
Egyébként igazán érzéki volt.Nektek ez a fürdés-téma nagyon bejön...:))
Folytatsd!
#1 Törté-Net 2002. 12. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?