A+ A-

Tündérország - Szombat

Letelt hát a két hét, rajtam volt a sor, hogy vendégül lássam Tündit. Igen, csak őt egyedül, a másik kettő egyetemi vizsgákra készül lázasan - én is hasonlóképp cselekedtem volna, ha nem akad más, kellemesebb kötelezettségem. Természetesen nem szakadt meg a kapcsolat e két hét alatt: rengeteget leveleztünk, sőt, párszor telefonon is felhívtam, igaz, csak egy gyors köszönés erejéig. Hamar kiderült az is, hogy Tündi egyedül jön - hozzá kell tennem, ennek örültem valahol, mert így egyetlen személyre tudtam koncentrálni energiáimat... és a forgatókönyvet is egyszerűbb volt így megírni.
Az alapötlet csupán annyi volt, hogy mint a macska ebéd előtt az egérrel, én is játszani fogok: megkergetem, felcukkolom, hogy lassan robbanásig feszüljön, és akkor hirtelen lecsapok.
E két hét alatt, míg lázasan készítettem a forgatókönyvet, igyekeztem a lehető legtöbbet megtudni róla. Nagyon rég nem járt már Pesten, ezért - kis unszolás után - beleegyezett, hogy programunkba egy városnézést is beleszőjek. Node nem csigázom tovább olvasóim érdeklődését, derüljön ki inkább menet közben, hogyan is fest e glóriás kisördög a való életben!
Szombat délután be is futott a vonat, mindössze pár perc késéssel. Tündit nem volt nehéz megtalálni a tömegben: bájos kis alakja vidáman libegett felém, arcán derűs mosoly tündökölt. Amikor észrevett, kitárt karjaimba ugrott - csomagját pedig lábamra ejtette.
- Sziaaaaa...! - üdvözöltem, miközben karjaimba zártam, az utolsó szótagot a nehéz csomag hatására kicsit megnyújtva.
Kaptam két hatalmas, cuppanós puszit arcomra, s a következő pillanatban már türelmetlenül topogott, hogy induljunk. Felkaptam a bőröndjét, s nyújtottam karom: karoljon belém! Nagy örömömre meg is tette, és elindultunk hozzánk. Le a metróhoz, amin - mint mindig - hatalmas tömeg nyomorgott.. Ennek azonban kivételesen örültem, mert így Tündi hozzám kellett bújjon, és nyakamon érezhettem forró leheletét. Az út hazafelé meglehetősen eseménytelenül telt, ő is nagyon várta már a beígért teát, és a meleg fürdőt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2014. 10. 23. csütörtök 10:30
Nekem is bejön.
#8 papi 2014. 04. 18. péntek 04:54
Tetszik
#7 Thael 2002. 12. 28. szombat 02:46
Kitty: Tundi azt mondja, O benne van, bovebben majd privatban :)

Toto: Ha kiderited nekem honnan, szolj feltetlenul. Gratulalnom kell majd a vilag masodik legnagyobb mazlistajanak.
#6 Toto 2002. 12. 21. szombat 00:41
Nem rossz valahonnan ismerős?
Hmmmmmm? :) 9pont
#5 Hangya 2002. 12. 21. szombat 00:21
Azt hiszem picit mindannyian ilyesmire vágyunk. Gratu! 10 pötty
#4 freekz 2002. 12. 19. csütörtök 19:30
szép!nagyon szép!thael fogadd öszinte elismerésemet!10p. és 10pont az élettől is!
#3 TheChronic 2002. 12. 19. csütörtök 11:11
Ahhoz képest,hogy ez egy szerelmi történet némi lágy szexxel megkoronázva,türelmesen végigolvastam(ilyen még nem volt!).Tökéletesen visszaadja azt a mindent háttérbe szorító mámorító érzést,amit csak egy ilyen aranyos lány nyújthat.A sztoriból sugárzik a harmónia.Kicsit irigy vagyok :))
Várom a vasárnapot!
Minden elismerésem,Thael! :)
#2 Kitty 2002. 12. 19. csütörtök 05:02
Kedves Gergő! Ha nem mutatod be Tündit, örök harag! Mindkettőtöknek kellemes, a fentiekhez hasonló örömökben gazdag ünnepeket kíván: Kitty
#1 Törté-Net 2002. 12. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?