A+ A-

Az utolsó busz

Magányosan állt a buszmegállóban. Bár közel volt a belvároshoz, az út szinte kihalt volt, ami nem is csoda, hiszen éjfél körül járt az idő. Kellemes nyári éjszaka volt. A kis parkban, mögötte, egy - két eltévedt, makacs városi tücsök ciripelt. Még az arra elsuhanó autók hangja sem nyomta el a kis bogarak zenéjét. A távolban feltűnt a busz első lámpájának fénye. Megkönnyebbülten felsóhajtott. Szerencsére ma is egy picit késik az utolsó busz. Ahogy az ajtó kinyílt, gépiesen mutatta fel bérletét a sofőrnek és ugyanazzal a közömbös pillantással nézett végig az utasokon. De egyszer csak, mintha szél söpörte volna ki az álmot a szeméből. Az egyik ülésen egy meglehetősen lenge öltözékű, csinos lány ült. Lopva végigmérte, ahogy elhaladt mellette. Szandál, karcsú, de izmos vádli, formás térd, csillogóan barna combok, miniszoknya, testhez simuló felsőrész, ami így felülnézetben szinte teljes belátást engedett kerek kebleire. Rögtön elöntötte a forróság. De hirtelen ki is józanodott, ahogy a busz rally autókat megszégyenítő sebességgel indult el a buszmegállóból.
Épphogy megtudott kapaszkodni és azzal a lendülettel bele is huppant a dupla ülésbe, rézsút a lány mögött. A lány a zajra hátrafordult, majd kedves, elnéző mosollyal a fiú szemébe nézett. Gyönyörű, incselkedő és sokat sejtető zöld szemei rabul ejtették. Nem tudott máshova nézni. Még a szája is nyitva maradt. Talán egy perc telt el, mire észbekapott és rendbe szedte magát és a gondolatait. A lány továbbra is őt figyelte, majd lassan visszafordult és folytatta a kezében lévő könyv olvasását. A busz közben észvesztő tempóban száguldott végig a városon, mintha a vezető nem tudná, most kellene csak igazán cammognia, hogy a fiú a látványt minél jobban kiélvezhesse. Fáradtan hátradőlt a székben és úgy gyönyörködött a lányban.
Hamarosan meg is érkeztek az utolsó előtti állomáshoz. A fiú arra gondolt, hogy ha a lány most nem száll le, akkor inkább gyalogol még tíz percet, de kideríti, hogy merre lakik. Szerencsére erre nem volt szükség. A lány felállt és az ajtóhoz lépett, majd leszállt és elindult épp arra, amerre a fiú is lakott. Ennél szebb látványban még nem volt része. A lány ringó léptekkel haladt előtte, formás feneke és tangája világosan kirajzolódott a szoknya alól. Öntudatlanul követte, amikor egyszer csak észrevette, hogy a házuk előtt jár. Megtorpant.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.62 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2014. 03. 14. péntek 14:21
Aranyos.
#8 A57L 2014. 02. 19. szerda 04:46
Nem rossz.
#7 v-ir-a 2011. 10. 1. szombat 21:30
nekem tetszett
#6 boszi 2003. 02. 23. vasárnap 12:15
szerintem langyos
#5 GecyFosh 2002. 12. 13. péntek 01:24
Kiráy, sirály, qrvajó!
#4 freekz 2002. 12. 11. szerda 23:49
hé ez jó!nagyon szépen van írva, kár hogy a szeretkezés rész rövid!nekem teccik!f.
#3 devil xxx 2002. 12. 11. szerda 22:38
nekem nagyon tetszik gratulálok irolyának szerintem 1 tunemény hőlgy irta!
#2 beretta 2002. 12. 11. szerda 21:01
Hat olvastam mar egy par kevesbe jo novellat, de ez hal'Istennek nem tartozik kozejuk, ha finomitja a szerzo a szeretkezesrol szolo reszeket, barhol megjelenhetne...
#1 Törté-Net 2002. 12. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?