A+ A-

Szüzességem elvesztése

Fordítás
Eredeti történet
Ebben az évben ünnepeltem 18. szüli napomat. Gyerekkori barátnom Jena, egy nagy bulit készült szervezni. Feldobott hangulatban kezdtünk reggel mindent elokészíteni az esti bulira. Szépen kidekoráltuk a kerti medencét is. Szombat volt, szép napos és meleg nap. Kora reggel még együtt megreggeliztünk majd teniszeztünk egy kicsit. Most az ablaknál álltam és néztem ahogy Jena az anyjával asztalokat állít fel a medence mellett.
Jena szülei nagyszeruek. Sokszor voltak nálunk kártyázni a szüleimmel, miközben Jena nálunk töltötte az éjszakát. Többször is nyaraltunk együtt Jena apjának a hajóján.
Jena anyja, Kay, karcsú és szoke akárcsak Jena. Mindig is fiatalos volt, akivel bármit meg lehetett beszélni, és néha már - már úgy tunt mintha együtt lettünk volna tínédzserek.
Az apja, Michael magas, izmos, sötét hajú férfi. 40 éves kora ellenére mindig is vonzó pasinak tartottam. Michael építész, aki maga tervezte a saját házukat is. Nagyon szerettem a kreativitását.
Mosolyogva kezdtem vizet engedni a mosogatóba, miközben Jenát és az anyját hallgattam, amint a teraszon nevetve beszélgettek. Egy kis mosószert öntöttem a vízhez, ami habosan kavargott a mosogatóban. Élvezettel dugtam a kezem a csúszós, puha habokba. Hirtelen gyengéd ölelést éreztem a vállamon és Michael mély férfias hangján suttogott a fülembe.
- Nem foglalkozz most ezekkel, hagyd ezt késobbre.
Megremegtem a fülemet cirógató forró lehelettol. Ösztönösen megéreztem a hirtelen kialakult szexuális feszültséget.
Nagyon jól ismertem ezt a férfit. Gyakorlatilag itt nottem el a házában. Emlékszem még amikor megtanított úszni. 14 éves voltam és nagyon féltem a víztol. Eros karjaival biztonságosan tartott a vízben. Emlékszem, hogy milyen érzés volt a keze a hasamon, amikor tartott, miközben próbáltam a vízben tempózni. Arra is emlékszem milyen érzés volt a keze a fenekemen, amikor azt tanította, hogy hogyan kell lebegni. Akkor azt hittem, hogy véletlenül csúsztak az ujjai a lábaim közé.
Michael kezei lejjebb csúsztak a karjaimra és gyengéden szorítottak..
- Boldog szüli napot - suttogta és megcsókolta a nyakam. Kinéztem az ablakon, hogy Jena az anyjával még kint vannak - e a teraszon. Éppen kis lampionokat akasztottak fel a fák ágai közé.
- Különleges ajándékot szeretnék adni neked a születésnapodra - mondta, miközben hirtelen kezébe vette mindkét mellemet. A bimbóimat finoman megszorította a pólómon keresztül a hüvelyk és a mutató ujjával. A gyönyör hulláma futott át rajtam, felsóhajtottam és becsuktam a szemem. Nem akartam, hogy abbahagyja de ugyanakkor tudtam, hogy tilos dolgot muvelünk. A fenekemen éreztem meredezo farkát, ahogy hátulról nekem szorította magát.
Hirtelen rájöttem, hogy a kezeim még mindig a vízben vannak. Elzártam a csapott és egy törülközot kerestem. Egybol megfeledkeztem azonban a törülközorol, ahogy megéreztem a kezeit a combomon. Lassan felcsúsztatta a kezeit a pólóm alá és közben a nyakamat és fülemet harapdálta. Egyre gyorsabban lélegzett, érezhetoen egyre izgatottabb lett. Az ujjai hirtelen becsúsztak a nadrágomba majd még beljebb a bugyimba. Végigszánkázott a puncimon, a csiklómon keresztül.
- Huh, te már nedves vagy - nyögte.
A medence felol felcsendülo nevetés visszahozott a valóságba és újra kinéztem az ablakon, hogy merre van Jena és az anyja. Szerencsére még mindig biztos távolságban foglalatoskodtak. Lassan Michael felé fordultam. O is az ablakon nézett kifelé. Amint felé fordultam rám nézett és a tekintetünk összefort. Láttam a vágyat a szemében és nem jutottam szóhoz.
- Akarod hogy megdugjalak? - kérdezte suttogva miközben az egyik ujja még mindig a csiklómat simogatta. - Ha nem akarod, akkor abbahagyom.
- Lenéztem a dudorodó nadrágjára és csak bólintottam, hogy akarom. A még mindig vizes kezemmel a nadrágján keresztül megérintettem a farkát. Egy mozdulattal felmértem a méreteit. O mélyet lélegezve nézett ki az ablakon. Finoman simogattam a farkát még mindig a nadrágján keresztül. Csukott szemmel élvezte a játékot majd lehajolt hozzám és megcsókolt. Lágyan ért össze az ajkunk majd hirtelen a nyelve átcsúszott a számba. Hevesen csókolóztunk, élveztem a nyelve - szája bársonyát. Elkapta a nyelvem a fogaival és finoman fogva tartotta. Teljesen elvesztem, már nem érdekelt, hogy ki nyithat ránk. Nem lettem volna képes abbahagyni. Michael egyik ujja eközben továbbra is a klitoriszom simogatta, miközben egy másikkal ki - be csúszkált a teljesen nedves puncimba. Úgy éreztem, hogy felrobbanok. Michael jól érzékelte ezt az egyre gyorsabb zihálásomból. Hirtelen abbahagyta a puncim édes "kínzását" és kihúzta a kezét a nadrágomból. Ekkor kikapcsoltam az övét és lehúztam a cippzárját. Letolta a nadrágját és az alsóját a térdéig. A nagy farka ott meredezett elottem.
Még sosem láttam "éloben" ilyet de nem bírtam visszafogni magam, hogy ne érintsem meg. Sima, forró és kokemény volt a kezemben. Michael rátette a kezét az enyémre és mutatta, hogyan tartsam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.56 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008 2016. 10. 28. péntek 11:06
nekem tetszett... érdekes lett 9p
#9 vakon53 2016. 01. 24. vasárnap 05:31
Milyen barátnő vagy te? megdugatod magad a legjobb barátnöd apjával???? jééézusom...
#8 A57L 2014. 10. 15. szerda 06:36
Egynek elmegy.
#7 papi 2014. 04. 17. csütörtök 14:57
Nem rossz
#6 listike 2014. 02. 12. szerda 16:12
Tetszett.
#5 cicuus 2008. 08. 14. csütörtök 17:16
Milyen barátnő vagy te? megdugatod magad a legjobb barátnöd apjával???? jééézusom...
#4 Pistike 2003. 01. 16. csütörtök 01:39
Elég jó leírás, és fűszerezi, hogy közben rájuk nyithatnak. Több ilyen kéne. Tizes.

#3 Dark Archon 2002. 12. 11. szerda 21:35
Hát ja, elég gyenge, első dugása után rögtön mehet is abortuszra a csaj... szép szülinapi ajándék tényleg :-)
#2 Minnesanger 2002. 12. 10. kedd 22:14
Nem volt egy nagy eresztés, látszik, hogy kamu az egész. Egyszer el lehetett olvasni.
#1 Törté-Net 2002. 12. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?