A+ A-

Utazás egy másik dimenzióba

Kellemesen meleg nyári este volt, a füledt levegő tikkasztóan hatott minden élő szervezetre. régen nem esett már az eső, a föld kiszáradva, a betonon a por magasan rétegződött már, de minket ez nem érdekelt. Kézen fogva sétáltunk, szinte szótlanul, csak élveztük, hogy újra együtt lehetünk. Meghitt romantikus este volt, a lemenő nap korongja alig látszott már, vörösre festve ezzel az eget, a lágy szellő simogató érintése megnyugtató volt.
A kedvesem haját huncutul kócolta, fodrozta a légmozgás, mely olyan ellenállhatatlanná tette őt a szememben. olyan érzékivé, hogy a pillanatért egy életet is adtam volna. De nem kérte el tőlem senki az életem, elég volt, hogy ott voltam, és figyeltem, szelíden simogattam, becéztem őt. Régen láttam már, és az, hogy újra velem lehetett, hogy újra velem volt, boldoggá és elégedetté tett. Megöleltük egymást, mikor leszállt a vonatról, és most csendben sétáltunk a házunk felé. Minden olyan tökéletes volt, reméltem, akartam, hogy így is maradjon, és hogy midőn a karjaimba szoríthatom, az élvezettől ő is legalább oly boldog lesz, mint én. Ilyen gondolatok cikáztak a fejemben, kívántam őt, el akartam juttatni a csúcsra, és még tovább, éreztetve, hogy ő a legfontosabb számomra!
Csendben sétáltunk, de a gondolatok, mintha kiabálnának a fejemben, hangosan kergették egymást, nem engedve nyugodni szívem. Tervezgettem, végiggondoltam, és a vér máris mindenhol hevesebben keringett bennem, elöntve arcomat, és egyre jobban szűkítve a gatyámat. Még pár perc, és az ágyban fekve ölelhetem őt. És igen, elérkezett a pillanat. Beléptünk a szobába, és szintén kevés szóval kisérve csókolózni kezdtünk. nem vadul, de nem is úgy ahogy a negédes amerikai filmeken látni. Amolyan hosszú szerelmes csók volt ez, tele érzelemmel, tele szenvedéllyel, vággyal. Egymást vetkőztetve se hagytuk abba a csókolózást, bár a meghittségre rácáfolva elég gyors ütemben próbáltunk megszabadulni a ruháktól. Mikor már csak melltartóban és bugyiban volt lassítottam, hisz a legszebb részeknél nem lehet kapkodni, ezeket a dolgokat kellően ki kell élvezni!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 10. 23. hétfő 10:44
Az eddigiek után sokkal jobbat vártam.
#4 A57L 2014. 10. 25. szombat 06:46
Lehetett volna jobb is.
#3 Petyk 2002. 12. 3. kedd 08:10
Az eleje egy ponyvaregényből, a vége egy pornóregényből lett egybevágva??? Hihetetlenül gyenge...
#2 Gabxxx 2002. 12. 3. kedd 01:34
Mikor kapunk mar vegre egy igazan jo tortenetet, olyat, mint amilyenek regen voltak...
#1 Törté-Net 2002. 12. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?