A+ A-

Több, mint barátság

Fordítás
Eredeti történet
Jess és én már majdnem két éve nagyon jó barátok voltunk. Egyik nap azonban átléptük a barátság határát, és jóval közelebb kerültünk egymáshoz. Előtte minden problémánkat nyíltan megbeszéltük egymással. Sohasem tekintettem szexuális értelemben Jess - re, habár meglehetősen csinos volt, szexi külsővel és gyönyörű mellekkel. Mindig barátként tekintettem rá. Mivel mindent megosztottunk egymással, gyakran került szóba egymás szexuális fejlődése - és eddig a pontig mind a ketten szüzek voltunk. Ez a tény mindkettőnket egy elég mély szexuális vonzalommal ruházott fel, még akkor is, ha ezt egymás előtt sohasem fedtük fel.
Egy borús éjszaka hazafelé kocsikáztunk egy színdarabról és Jess szorosan hozzám simult. Azt gondoltam, hogy csupán fáradt és aludni akar, ezért hagytam. Ő viszont taperolni kezdett. Hirtelen visszahúzódtam, és megkérdeztem: mit csinál?
- Egy kicsit játszani szeretnék - mondta erotikus hanglejtéssel.
- Ööö. Nem tudnánk ezt később megbeszélni? - kérdeztem. Nyilvános helyen vagyunk.
Beleegyezett. Miután hazaértünk, jó éjszakát akartam kívánni neki, de ő ennél többet akart.
- Mit is akartál az előbb? - kérdeztem.
- Hát, csak játszadozni szerettem volna. bolondozni egy kicsit. De ha te nem akarod, megértelek. Semmi se teheti tönkre a barátságunkat!
Átgondoltam a dolgot és azon kaptam magam, hogy áll a farkam, mint a fagyott kutya lába. Persze, hogy belementem a dologba!
Átcsusszantunk a kocsim hátsó ülésére és gyakorlott mozdulatokkal letéptük egymásról az inget. Hatalmas érzelmi feszültség volt kettőnk között, az ismeretlen által okozott feszültség. A mellei sokkal bámulatosabbak voltak, mint ahogy én azt elképzeltem. Mindegyiket megmarkoltam és szopogatni kezdtem a mellbimbóit. Kéjesen felsóhajtott és lenyúlt, hogy megszabadítson alsógatyámtól, mely rabul ejtette ágaskodó farkamat. Kiszabadította és elcsodálkozva sóhajtott.
- Sohasem gondoltam volna, hogy ilyen nagy! - mondta csodálkozva, majd a 20 cm - es farkam egészét a szájába vette. A kellemes élmény egy sóhaj formájában hagyta el a számat. Mielőtt még komolyabban belemerült volna a szopásba, kihúztam a szájából a farkam, és azt mondtam neki, hogy ő is megérdemelne egy kis gyönyört. Lenyúltam a fekete, szűk bugyijához, és megérintettem a borotvált punciját. Teljesen nedves volt! Amint megérintettem a csiklóját, a teste vonaglani kezdett.
- Ez az, minél tovább szeretném érezni ezt! - mondta Jess, miközben hagyta, hogy a bugyija a kocsi aljára essen. - Kérlek, dugj meg!
Ujjaztam, hogy minél jobb legyen neki, de közöltem vele, hogy többet most nem várhat tőlem, hiszen nincs nálam óvszer. Azt javasolta, próbáljuk ki az anális szexet. Nagyon meglepődtem ezen, hiszen korábban még a hüvelyében sem volt fasz. Hamarosan felhagytunk a próbálkozással, mert nem volt síkosítónk. Végül úgy döntött, hogy le fog szopni. Először csak verte a farkam, majd egészen mélyen bekapta.
- Mit csinálsz majd, ha élvezek? - kérdeztem.
- Természetesen lenyelem - mondta a szopástól teljesen felizgulva. Újból rábukott a farkamra, teljes egészében a szájába vette. Amikor elélveztem, megpróbálta mindet lenyelni, ám pár csepp az állán csordogált végig.
- Ez finom volt! - mondta Jess, az ajkait nyalogatva. Bódultan, de boldogan dőltem hátra. Aztán elbúcsúztunk egymástól.
Másnap este Jess átjött hozzám, és kimentünk beszélgetni. Láthatóan feldúlt lelkiállapota volt.
- Joe, fáj a fenekem. Azt hiszem, az a szép nagy farkad megsértette, amikor megpróbáltad belémnyomni.
Megkértem, hogy üljön a hátsó ülésre, hogy megnézhessem - hiszen ő nem láthatja a saját fenekét. Levette a pólóját, hogy felfedhesse előttem csodaszép melleit (nem viselt melltartót). Éreztem, hogy a farkam már kezd merevedni. Ezután Jess kibújt a farmernadrágjából is, majd ledobta a kocsi aljára, a póló mellé. A fekete tangabugyiját is levette.
- Minden bizonnyal ez a problémád - mondtam poénkodva és megmutattam neki meredező farkamat.
- Nem - felelte - inkább nézz ide és meséld el, mit látsz!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.55 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2014. 06. 22. vasárnap 06:07
Ostobaság.
#8 papi 2014. 01. 30. csütörtök 20:08
Nem rossz
#7 A57L 2013. 09. 28. szombat 04:25
Elmegy.
#6 v-ir-a 2012. 04. 22. vasárnap 17:46
ez tök gáz...
#5 locco 2003. 01. 15. szerda 18:17
Szüz és rögtön seggbe akarja! Ez igen!!
#4 szexy baby 2002. 11. 28. csütörtök 14:16
pff ez gyorsan vegyétek leee..minusz egyes
#3 Dezso 2002. 11. 27. szerda 09:36
Ez valami parodia???
#2 Rambo 2002. 11. 27. szerda 08:44
Hát ez k**** gyenge... még szűzek voltak, de azér elsőre orál-anál-fakanál mi? Egy ropogós 1-es, mert sajnos 0-ás nincsen.
#1 Törté-Net 2002. 11. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?