A+ A-

Pásztorom, pásztorom...

Már jó pár éve történt a nyáron, amit most elmesélek nektek. 16. évemet töltöttem be a tavasszal. Szüleim elfoglalt emberek, mindkettő komoly beosztásban van. Így mindig nagy gondot jelentett számukra, hogy a nyári vakációmat hol, és hogyan fogom eltölteni. A gondos szülő ilyenkor a szüleire bízza csemetéit, így kerültem én is nagyanyámhoz, aki falun élt özvegyen.
Nagyanyám szíve teljes melegével foglalkozott velem, de azon a nyáron a testvére beteg lett, így a segítségét felajánlva, velem kevesebbet tudott törődni. Persze, én ennek nagyon örültem, hisz, már a saját gondolataimmal voltam elfoglalva, és már a falusi életben is egyre többet járt az eszembe az erotika, a szex.
Nagyon szeretem az állatokat. Már az előző nyaralásom alkalmával összebarátkoztam a közelünkben élő fiatal férfival, aki juhász volt. Korán reggel terelte a nyájat. Neki szinte semmit sem kellett tennie, hisz a kutyája irányította az állat sereget.
Érdekes volt számomra, hogy milyen békésen élnek falun az emberek. Mindenki tudta a dolgát. A falu szinte néptelen volt napközben, hisz az emberek a határban dolgoztak, mivel a mezőgazdasággal foglalkoztak.
Tetszett nekem a juhász. Izmos, csendes ember, és mindig mosolygott. Mindig volt hozzám egy - két kedves szava. Így történt, hogy egyik alkalommal megkérdezte tőlem, hogy volna - e kedvem vele menni, legeltetni, hiszen a nagyanyám úgy is el van foglalva a testvérével.
Nagymama örült, hogy elfoglaltságot találtam magamnak, boldogan beleegyezett az új kötöttségemnek. Másnap már Gyulával ketten hajtottuk a nyájat.
Káprázatos, meleg nyarunk volt. Egy vékony sort volt rajtam, és egy atléta, a lábamon edző cipő, Gyulán egy világos kék kertész nadrág, edző cipő, és a vállára egy nagy bárány suba volt terítve. Így ballagtunk, elől a rengeteg birka, mellettünk pubi, a puli kutya. Pubi tudta a dolgát, teendőnk szinte semmi sem volt.
Útközben beszélgettünk. Elmesélte, hogy nincsenek szülei, és egy kis házban él a falu szélén, nem messze nagyanyámtól. És azt is, hogy itt a faluban milyen nehéz ismeretséget kötni, hiszen, mindenki el van foglalva. Elmondta, hogy mennyire örül nekem, hogy nem kell egyedül lennie. Én is beszéltem az iskoláról, és általános dolgokról.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.99 pont (94 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Raizen69 2015. 02. 24. kedd 19:55
Áll a farkam tőle mint a cövek! Nagyon jó! Folytasd smile
#8 zsuzsika 2014. 12. 19. péntek 12:55
Nem tetszett.
#7 puszicuni 2009. 08. 29. szombat 15:19
teis ratyivagy ?
#6 8 2009. 08. 29. szombat 05:27
nagyon jo
#5 Blazselyovics Béla 2008. 08. 15. péntek 22:38
Tökéletes szeretkezés volt,nállam is teljes merevedés következett be.
#4 Spermaimádó 2003. 03. 9. vasárnap 12:38
izgató!
Gyöngyözik tőle a farkam!
#3 bakos 2003. 01. 8. szerda 22:34
Nagyon várom a folytatást!
Felizgatott, rendesen
#2 Viktor 2002. 12. 12. csütörtök 10:48
Izgató!!!
#1 Törté-Net 2002. 11. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?